valla çarparsın canım.böle birinin uzun süre sesi çıkmayınca merak ediyorum.evhamlı anneler gibiyim ayooll kaydirigubbakcemile3
bu arada bugün asabiyete bağladım
akşama kadar çalışacakmışız işyerinde çünkü bankalar tam gün çalışıyormuş.
inşaat işiyle bankalar arasındaki bağı bir türlü çözemedik.
bu patronların hepsini pataklamak istiyorum:mymeka:
herkeslere günaydın...
evet canım ya ne yazıkki akşama kadar açık bankalar, 6 ya kadar çalışacağızdüşün birde 6 da çıkıp izmire gideceğiz biz yılbaşı için :gitme: kaçta varacaksak artık :çok üzgünüm:
Günaydın
archimim ben en son iş yerimdede şöyle bir uygulama vardı
bayanlar gitsin erkekler kalsın
bende bu uygulamayı anlayamıyordum akannehir
herkeslere günaydın...
evet canım ya ne yazıkki akşama kadar açık bankalar, 6 ya kadar çalışacağızdüşün birde 6 da çıkıp izmire gideceğiz biz yılbaşı için :gitme: kaçta varacaksak artık :çok üzgünüm:
ayy keşke öyle olsa ona da razıyım. bizim evde tam tersi olacak sanırım, ben geç gideceğim ,eşim eve erken gidecek.
ne hazırlasam bugün için acaba?? daha ona bile karar vermedim
bİZ KESİN kaynanadayızdır bu akşam kaydirigubbakcemile3
anova izmire neden gidiyosunuz ?
bende evdeyım ama canım hıc bısey hazırlam k ıstemıyor zaten bı kocıs bı bebegım bı ben hazırladıklarımda zıyan olcakko yuzden kuruyemıs cips mısır patlagı yeter=)
ayy cok sınırlendım evlenemden once kalabalık olurdu hep yılbasılarımız amcalarım butun kuzenler dfelna toplasır en az 20 kısı kutlardık super gecerdı vallahı ama artık herkes bı yerlerde.. eskı yılbasılarını ıstıyorummm
ayy keşke öyle olsa ona da razıyım. bizim evde tam tersi olacak sanırım, ben geç gideceğim ,eşim eve erken gidecek.
ne hazırlasam bugün için acaba?? daha ona bile karar vermedim
selam söleyin bizden de izmire. :sinifsinif:
kaynanamda bizi çok çağırdı ama ben istemedim.
zaten sürekli gidiyoruz yılbaşında da görmeyiversinler bizi
bir de gidip her zamanki gün gibi oturuyoruz bir değişiklik olmuyor. en iyisi evde yan gelip yatmak
kız sen dün kayboldun birdengünaydın güsel annişlerrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmm ee konumz ne kaynvalıdeyse vallaaaa oo bnde cok dertlıyım ne olcekkk:):)
valla bende dışarıdan yemek söylerim. gerisi de dediğin gibi cips kuruyemiş falan olur.
zaten içki yasak bize meyve suyu içerim :kedi:
bizde eskiden teyzeler kuzenler toplanırdık. şimdi herkes kendi derdine düştü.
off çok duygulandım mafoldumben
ay bizim evde de arkadaşlar punch yapacaklarrmıışş. dün malzemeleri aldırdılar kocamaa mafoldumbenay evet meyve suyuda ıcemıyorum ben hıc sevmıyorum sdece portakl suyu ıcıyorumonunda bır bardaktan fazlası mıdeı rahatsız edıyo.. hamılelere uygun ıckı uretılsın=)
bende cok ozledım eskı yılbasılarını dedemın de oldugu bı resmımız var kocaman yılbası masaında dedemın en sevdıgı torunu oan ben yıne kucagındayım erkek cocugu gıbı kesılmıs saclarımla o resme bakıyodum bende.. ayy dedemıde ozledımm.. su hayatta sevdıgım ılk erkek benm dedemm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?