anova ne guzel ailenle birlikte olucan
Bende ailemden uzağım neyse sağlık olsun napalım
bizde öle sık görüşmüyoruz evlermizde yakın değil ama ordanda uzaktata olsa yetiyor cadoloz karı
klava:
Güneşşşşşşş karnın nasıl oldu anacım geçtimi ağrın?
Dün akşam eve gdierken otobüste aklıma geldin, naptı acaba kız nasıl oldu dedim kendi kednme
sorma canım şımarırıyor napsın geçen gittik midesinin yarısını su ile doldurmuş su yutmuş zilli bu arada cinsiyetinide öğrendik kızım olucak inşallah zemuszemus ama sevi,nemedik dedimya doktor boşaltması lazım ama boşaltmıyor dedi 3 saat sonra gelin boşaltmassa bakarız bi rahatsızlığımı var diye dedi bekledik baya bi en sonunda boşaltmış midesini ama çok korkuttu bizi doğsun bi poposuna poposuna vurcam onunklava:
günaydın tatlı cadı hoşğeldin
cnm saol
ıcım rahat etmedı doktora gıttım. cunku agrımd evam ettı doktor herşey yolunda dedı ama hala agrım vr gecede cok agrıdı doktor buyume agrısı dedı korkma dedı birazda yorma kendını dedım cunku gıtmşkn bacgm kasılyr belm tutlyr onu solemştm
ayyyy Allahım nasıl su dolmuş yaaa akannehir
İyi ama dimi şimdi? Çok şükür :Saruboceq:
Çok geçmiş olsun cnm ya
Minitto Marjinal Bebek Odası Takımı - Mini Moda Bebek Market, Bebek Arabaları, Bebek Alışveriş, Mama Sandalyesi çooook güzellll bakarmısın tam kızıma göre sürgülü kapak annesinin dolabı gibi modelide benziyor kaydirigubbakcemile5
Aman ii bişeyin olmasında bebişinin...
Benmde 1 aydır nerdeyse popomun solundan bacağıma vuran bi ağrı var eğilip kalkarken beni öldürüyo
Bıçak saplanıyo sanki
Ha bugun ha yarın geçer diye gitmedim Dr ama canımı aıtıyo artık
yerimseniben bencede ama birde şöyle bir durum var aynı zamanda kayınvalidemleri de görmüş olacağım :1no2: senin ailen nerede?
Minitto Marjinal Bebek Odası Takımı - Mini Moda Bebek Market, Bebek Arabaları, Bebek Alışveriş, Mama Sandalyesi çooook güzellll bakarmısın tam kızıma göre sürgülü kapak annesinin dolabı gibi modelide benziyor kaydirigubbakcemile5
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy Allahım nasıl su dolmuş yaaa akannehir
İyi ama dimi şimdi? Çok şükür :Saruboceq:
Çok geçmiş olsun cnm ya
gunaydın cnm hoşgeldn nasılsın?
evet yaa çok tatlıymış gerçekten benimde çok hoşuma gitti ama fiyatı yazmıyor..
günaydın noel anneleri
hepinize şimdiden iyi yıllar mutlu huzurlu ve bol kazançlı seneler inşallah
ayyyyy çok şık kızzzz
e sende doktoruna bı danıs bakalm belkı egzersız falan verır.ne olr ne olmz daha agrılrmz ıcın cok erken dıılmı yaaa ben dusnyrm sımdı bukd ragryrsa oturp kalkamıyrm ıyıce koca göbeklı olnca napcz
günaydın noel anneleri
hepinize şimdiden iyi yıllar mutlu huzurlu ve bol kazançlı seneler inşallah
ayyyyy çok şık kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?