ya bugün kayınvalidem tanıdıkları bi esnafı ve eşinide alıp bize geliyo düşünebiliyomusunuzkötükedihüso
cinnetin eşiğindeyimklava:
bizde birazdan pasta kescez kızlar.... Merkez ıstanbulda eglencede cekılış yapmışlar banada kahvaltı seti hedıye cıkmş bizm subeden bıtek bana hedıye cıkmış ehehehehe bebekımn sansımı nedır:)
Kız bişi olmaz boşver be çay pasta bişiler yap yolla
Çokmu kötü bi kadın?
ya bugün kayınvalidem tanıdıkları bi esnafı ve eşinide alıp bize geliyo düşünebiliyomusunuzkötükedihüso
TATLI CADI SENİN BEBİŞ KAC AYLIK?benim18+1 HAFTALIK.BENİMKİDE KIMILDAMIYO.HİÇ HİSSETMİYORUM.YATTIGIMDA ELİM SÜREKLİ KARNIMDA.OZAMAN HİSSEDİYORUM O DA NADİR:HAREKET HALİNDEYKEN HİÇ HİSSETMİYORUM...BENDE COK EVHAMLANIYORUM.BİRDE GRİP OLDUM SDÜREKLİ ÖKSÜRÜP KUSUYORUM.BEBİŞE BİŞEY OLCAK DİYE COK KORKUYORUMMMM....
4 b liyim.becayiş için birim onemli degil biliyorum.oylesine söylemiştim acilde calısıyo diye.ailem izmirdeydi.o yuzden becaiş istememiştim.hamileler acilde calısamıyomu???ben bilmiyordum.ben yogun bakımdayım.boş oldugumuzda bashemşire bizi acilde çalıstıyo.hatta dedimki benim aşım yok calışamam dedim.maske takıp calısabilirsin demişti.gıcık olmustum cok...
yuh artık yani....
Ya bari sen koysaydın benm adımı çekilişin içine yaaaa :mymeka:
Ama olmuyoki bölee kaydirigubbakcemile3
buradayım da bağırsaklarımı bozmuşum azıcık :kedi: karnım ağrıyor.
tuvalete taşınıp duruyorum
yuhhhhhhhhhhh esnaf derkenklava:
bazen hakikatten çok duyarsız oluyorlar maalesef, ben kanama yaptım evde yatak istirahatindeyim zavallaı annecim bakıyor bana,tutturdulae evi boyatıyoruz sizde kalcak, 2 tane daha çocuğu var yani,gelsin gelşmesinede annemi kullanıyor köle gibi kadın banamı bakcak sana mı yaniii,bende annemi gönderdim,iki gün dayanabildim sonrada ağladım eşim beni anneme götürdü kaydirigubbakcemile3yahu kayınvalidem değil sorun olan o gelirse gelsin niya başıma çıkarıyo esnafı mesnafı,şimdi çay boş boş olmaz bu halle uğraştırcak beni evi temizledim bide varya belim koptu
günaydın bayanlar ve minişleriiiiiigamyoncuiremsu
ya kızlar sayfayı yenilemekiçin hangi tuşu kullanıyorduk
bazen hakikatten çok duyarsız oluyorlar maalesef, ben kanama yaptım evde yatak istirahatindeyim zavallaı annecim bakıyor bana,tutturdulae evi boyatıyoruz sizde kalcak, 2 tane daha çocuğu var yani,gelsin gelşmesinede annemi kullanıyor köle gibi kadın banamı bakcak sana mı yaniii,bende annemi gönderdim,iki gün dayanabildim sonrada ağladım eşim beni anneme götürdü kaydirigubbakcemile3
Kaynanayı ne yapmalııı
kaynar kazana atmalıııııı
qelin yandım ! dedikceeeeee
altına odun atmalıııııııııkaydirigubbakcemile3
oturdukları semtte ailecek görüştükleri karı koca bi esnaf var,ya banane onlardan yaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?