kızzz benimki geçen yıldönümümüzde aradı, akşam için size gelmek istiyoruz dedi,ben yıldönümümüz var dedim,işte ondan gelmek istiyoruz dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlı cadı daha 5.aya girmemişsinki.ben 18+1 im.bende daha girmedim.20.haftada gircez 5.aya...
kızzz benimki geçen yıldönümümüzde aradı, akşam için size gelmek istiyoruz dedi,ben yıldönümümüz var dedim,işte ondan gelmek istiyoruz dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yeğenimin şansı yeğeniminn kaydirigubbakcemile2
tatlı cadı daha 5.aya girmemişsinki.ben 18+1 im.bende daha girmedim.20.haftada gircez 5.aya...
Ayy kadına bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya eşim yılbaşı kutlamalarından hiç hoşlanmaz bende oyle,ama biz bugun kafamızı dinliycektik,ne biliyim tv de hos şeyler olur onu izleyip uyurduk,bugun yada yarın farketmez benım uyuz olduğum hamile hamile misafir getiriyo bana
valla ben doktoruma sorarsan o bebek değillll ama bence bebek,ben de hissediyorum gaz hareketinden çok farklıKızlar böyle araya dalmış gibi olucam ama bugün ilk defa karnımda seğirme hissettim 2-3 kez ardarda,tam göbek deliğimin orda.Bebek hareketleri için erken diye biliyorum ilk gebelikte ama sizce olabilir mi?
hahahhaha allahım ne adamlar var ya.
tabi patronlar zengin olsun köleleri tatil demeden çalışsın :mymeka:
canım yaa saçmalığa bak... deseydin keşke arayıp anne siz gelecekseniz gelin ama bu hamile halimle başka birini getirmeyin lütfen diyee
evet canım vatan kontörsüz kalmasın diye yırtınıyoz
Vodfne dağtm mrkzndeyim ben canım
bi ömür konuşmaz herhalde oyle yapsam,cok kaprisli
kızlarrr nefes alıp verirken göbek deliğimden içe doğru bir ağrı oluyor düngeceden beri var nedir sizce buuuuuuukafamçokkarıştı
tamam canım sağol.ama hangi hastaneyi tavsiye etmezsin onu söylememişsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?