2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben neden hala hissetmiyorum yaaa oynadığını o kadarda dikkat ediyorum pür dikkat bekliyorum ama tık yok

Cnm çok geçmiş olsun umarım bi daha senin bu zilli kız seni böyle korkutmaz.Seni çok iyi anlıyorum bende ikiz gebelikle başladım 6 haftalıkken diğerinin kalbi durdu.Şimdide buna bişey olacak mı diye ödüm kopuyo ama Allah bebişlerimizi korur inş.Kötü düşünmemeye çalış.Biliyosun düşünce gücü diye bi şey varopuyorumnanaktan

aman canım sağlıklı sıhatli doğsunda kızmış erkekmiş önemli değil :)

tamam canım saol hepımıze ıns.gorusemessek ıyı seneler.opuyorumnanaktan

TATLI CADI SENıN BEBıŞ KAC AYLIK?benim18+1 HAFTALIK.BENıMKıDE KIMILDAMIYO.HıÇ HıSSETMıYORUM.YATTIGIMDA ELıM SÜREKLı KARNIMDA.OZAMAN HıSSEDıYORUM O DA NADıR:HAREKET HALıNDEYKEN HıÇ HıSSETMıYORUM...BENDE COK EVHAMLANIYORUM.BıRDE GRıP OLDUM SDÜREKLı ÖKSÜRÜP KUSUYORUM.BEBıŞE BıŞEY OLCAK DıYE COK KORKUYORUMMMM....

çok geçmiş olsun dilek..ben bunu ilk kez duyuyorum bize de tecrübe oldu canım paylaştığın için sağol..

pardon canım karacalı gıbı araya daldım ama merakımı mazur gorde sımdı bırısı kalbı durmus oyle duruyor ıcınde dımı

zaten 20 . haftaya kadar hissetmemek normal diye biliyorum. bence biraz panik yapıyorsunuz. korkmayın şimdilik.
eğer ilerleyen haftalarda hareketlerinde azalma olur ya da hissetmezseniz hemen doktorunuza danışın.

dilekcim nasıl yapmış onu yaaaa gerçi bebişlerimiz yutmayı falan yeni yeni öğrendiği için oluyo sanırım böyle şeyler demekki bu eylem hoşuna gitti yeni bişi yuttukça yuttu oda kaydirigubbakcemile3

Sevracım ben ızmırde hemŞıreyım.ama eŞım ızmıtte.bende tayın ısteyıp ızmıte gelmeyı dÜŞÜnÜyordumda ondan sordum hangı hastanedesın dıye...

daemon,ukla,gunesim,özgecay,archimim niredesiniz huu

Sevracım ben İzmİrde hemŞİreyİm.ama eŞİm İzmİtte.bende tayİn İsteyİp İzmİte gelmeyİ dÜŞÜnÜyordumda ondan sordum hangİ hastanedesİn dİye...

izmirde hangi hastanedesin kuşum

bi susun yaa bi susun.. yoğunum bugün bakamıyom sizee..

Sevracım ben İzmİrde hemŞİreyİm.ama eŞİm İzmİtte.bende tayİn İsteyİp İzmİte gelmeyİ dÜŞÜnÜyordumda ondan sordum hangİ hastanedesİn dİye...

benimde ilk tayin yerimdi izmir 1,5 sene orda çalıştım sonra ailem burda dir geldim bu tarafa e tabi eşinin yanında olman lazım tayin iste canım izmit te güzel yer tabi merkezde çalışırsan gelmek istediğin hastane varmı bilmiyorum ama aslında asla gelmemeni önerebileceğim bir hastane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…