valla bendede oluyo o kuşum,göbek deliğimi oyuyo sanki
bi ömür konuşmaz herhalde oyle yapsam,cok kaprisli
kızlarrr nefes alıp verirken göbek deliğimden içe doğru bir ağrı oluyor düngeceden beri var nedir sizce buuuuuuukafamçokkarıştı
nerelerdesin tubicik. uzun zamandır göremedim seni
valla bendede oluyo o kuşum,göbek deliğimi oyuyo sanki
o zaman sende günesim in dediği yöntemi uygula... ara kasıklarıma çok kötü bir ağrı girdi de yat numara yap hem gelemezlerde o zaman :) en fazla telaşlanıp doktora falan götürürler hem böylecede bebişini görmüş olursun yerimseniben
kızlar buyume agrısymıs o doktorum öle dıyor amaaaaaaaaacok raahtsz edıcıyse sorun mutlaka sızdee
çok doydummmmmmmmmmmmmm patlıyorummmmmmmmmmmmm xD
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yarasın gebişle bebişeeeeeeeeeeeçok doydummmmmmmmmmmmmm patlıyorummmmmmmmmmmmm xD
çok doydummmmmmmmmmmmmm patlıyorummmmmmmmmmmmm xD
kızlarrr nefes alıp verirken göbek deliğimden içe doğru bir ağrı oluyor düngeceden beri var nedir sizce buuuuuuukafamçokkarıştı
kıslar göbişinize bşiler sürmeye basladınız mı
çok kilo alcan gı az ye bakem
doktoramıdelikafadulden neredeyse 4.5 aylık hamileyim,ne ultrasonda çocuğu görmeye geldi ne madden bi yardımı oldu
Ben şimdilik her banyodan sonra bebeyağı sürüyorum,başka da bişey yapmayı düşünmüyorum çatlayacaksa en pahalı kremi de sürsen çatlar diyorlar.
saol canımmafiyet olsunn bebişine löp löp et olsunnhihoyyyt
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yarasın gebişle bebişeeeeeeeeeee
ben 1,5 aydır sürüyorumm dktrun verdigi kremi ama o bitince vazalin sürüyorum belime karnıma basenlere kalçama eşim güreş mi tutucan diyo yaglı pehlivanlar gibi oluyorumm:roflol:
bbnmkıyle dolmşla 5 dk mesaafede oturyrz 2.5 aydır daha araypda nasıl oldn ıyımısn mıden nasıl oldu beebgın test soncları nasıl cıktı falan fılan sormadı bilee yasıyormsn dıye bıle sormyrlr ehehehe ıyy gıck olym hepsıneee sonra bebek sevmeye gelckler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?