2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bana da oluyo öyle özgecim. özellikle 2 gündür sürekli.. bebiştir belki?
bu arada koydum kedi oğlumun resimlerini uzun sürdü biraz ama arada temizlikçi kadıncağıza mama hazırladım:teytey:

bana da oluyo öyle özgecim. özellikle 2 gündür sürekli.. bebiştir belki?
bu arada koydum kedi oğlumun resimlerini uzun sürdü biraz ama arada temizlikçi kadıncağıza mama hazırladım:teytey:

ayy gördüm şimdi yerim ben onu yaa boncuk boncuukk... güzelmiş yüzü fln maaşallah.. çok şeker.. belli böyle masum da bişi..
çok iyi yapmışsınız onu oradan almakla.. büyük sevaba girmişsiniz canım..
bizim kedoşun da kulakları duymuyor.. bazı beyaz ırklarda olurmus böyle.. ilk baslarda o nedenle da aldık daha çok.. kulagının duymadıgını söyleyince petshoptakiler daha cok almak istedim ona yardımcı olmak için..
iyiki de almışım diyorum şimdi..
çok sakin çok uysal.. belki de nedeni kulaklarının duymamasıdır.. seslerden fln korkmuyor çünkü hiç.. elektrik süpürgesini fln beraber yapabiliyoruz

ben geldiiim

çalışarak.. pofff.. klava:
13.00 e kadardı ama şimdi 12.45 de bir toplantı çıkardılar..
inşallah cabuk biter..

bıızm yılbasımız berbat gectı zaten persembe forumdan cıkıp bıraz yatayımdedım dah abeter oldumm bır bas agrısıdır gıdıyo hala öldurdu benı resmen bı ara kayboluyo sonra yıne gelıyo sabaha kadar agrıdan agladım gozlerım davul gıbı oldu sonra bıde onun ıcın agladım bıde kocısle yılbaı gecesı kavga ettık aklım ageldıkce hala tavır yapıyorum ona cok kotu bı baslangıc olduu.. cook uzaklara gıdesım var benımm

çalışarak.. pofff.. klava:
13.00 e kadardı ama şimdi 12.45 de bir toplantı çıkardılar..
inşallah cabuk biter..

selam kızlaar :)
al benden de o kadar canım calısıyorum ben de işteyim 4 e kadar hem de.. neyseki dün tatildim..ama benim şöyle bir avantajım var cumartesi calıstıgım zaman haftaiçi istedigim bir gün izin kullanabiliyorum ben de pazartesi izinliyim..pazartesi doktor randevum var bebişimin cinsiyeti belli olacak..

ah kıyamam yaa ah bu hamilelik.. canımcım bişilerle uğraşsana böle kendini bişilere ver.. puzzle yapabilirsin.. ya da kalk yürüyüse git..
hava yağmurlu ama çok güzel ya dışarsı..
ay yada şimdi boşver cıkma az önce çatır çatır dolu yagdı burda

geçmiş olsun canım yaa. ben 1 ay önce öyle bir baş ağrısı çektim.
4 gün geçmedi. bende ağlayarak eşimi aramıştım gel beni hemen evden çıkar yoksa fenalık geçireceğim diye
sende biraz dışarı çık , açık hava iyi geliyor.

hadı hayırlısı gosterır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…