- Konu Sahibi daemon
-
- #24.321
hazzel ben yerim resmini senin.. yerim onun popişini ben..
ya kızlar bişi soracam.. ben karnımda böle ara ara, mesela son 15 dk.dır cok sık var.. hemen hemen aynı yerlerde böle içerden bişi dokunuyomus gibi, böle hafif içerden beni kaşındırıyormus gibi bişiler hissediyorum.. nedir o öle ya
hadi yabenim 7 buçuk aylık bi arkadaşım var,ilk oynamaları aynen böle anlatıyo sanırım senin bebiş hareketlendi özgecay :):)
hadi ya
daha erken değil mi yaw
yerim ben onun hareketlerini
bana da oluyo öyle özgecim. özellikle 2 gündür sürekli.. bebiştir belki?
bu arada koydum kedi oğlumun resimleriniuzun sürdü biraz ama arada temizlikçi kadıncağıza mama hazırladım:teytey:
kızlar merabaaa
kızlar merabaaa
ben geldiiim
kızlar merabaaa
hoşgeldiiinnben geldiiim
ben geldiiim
nasıl gecıyor yenıyıl bakalımm
çalışarak.. pofff..klava:
13.00 e kadardı ama şimdi 12.45 de bir toplantı çıkardılar..
inşallah cabuk biter..
çalışarak.. pofff..klava:
13.00 e kadardı ama şimdi 12.45 de bir toplantı çıkardılar..
inşallah cabuk biter..
ah kıyamam yaa ah bu hamilelik.. canımcım bişilerle uğraşsana böle kendini bişilere ver.. puzzle yapabilirsin.. ya da kalk yürüyüse git..bıızm yılbasımız berbat gectı zaten persembe forumdan cıkıp bıraz yatayımdedım dah abeter oldumm bır bas agrısıdır gıdıyo hala öldurdu benı resmen bı ara kayboluyo sonra yıne gelıyo sabaha kadar agrıdan agladım gozlerım davul gıbı oldu sonra bıde onun ıcın agladım bıde kocısle yılbaı gecesı kavga ettık aklım ageldıkce hala tavır yapıyorum ona cok kotu bı baslangıc olduu.. cook uzaklara gıdesım var benımm
bıızm yılbasımız berbat gectı zaten persembe forumdan cıkıp bıraz yatayımdedım dah abeter oldumm bır bas agrısıdır gıdıyo hala öldurdu benı resmen bı ara kayboluyo sonra yıne gelıyo sabaha kadar agrıdan agladım gozlerım davul gıbı oldu sonra bıde onun ıcın agladım bıde kocısle yılbaı gecesı kavga ettık aklım ageldıkce hala tavır yapıyorum ona cok kotu bı baslangıc olduu.. cook uzaklara gıdesım var benımm
selam kızlaar :)
al benden de o kadar canım calısıyorum ben de işteyim 4 e kadar hem de.. neyseki dün tatildim..ama benim şöyle bir avantajım var cumartesi calıstıgım zaman haftaiçi istedigim bir gün izin kullanabiliyorum ben de pazartesi izinliyim..pazartesi doktor randevum var bebişimin cinsiyeti belli olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?