2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oo canım hadi bakalım hayırlısı inşallah.. delikafadulden

kıyamam kuşuma boşveeer,benimde aynı .ok gibi geçti yılbaşı...kayınvalide ve ekürüsüyle...benimde karnıma ağrı girdi,hiç kıpırdamadım aman toplasınlar

cook uzaklara dertlerini de götürüyorsun canım..o da çözüm olmaz.sen en güzeli biraz moralini kazanmak için bebeğinle ilgili hayaller kur.eminim eşin de anlar hatasını dicem ama erkekler biraz odun oldukları için birçoğu yani..hala bizim bu dönemdeki hassasiyetimizi kavrayamadıkları zamanlar oluyor.biz de ara sıra eşimle kavga ediyoruz belki haklı belki haksızım ama cok duygusal ve hassasım acaip yogun bir sekilde üzülüyorum ve sinirleniyorum.abartı boyutlarda anlayacağın..

benimde pazartesi randevum,göstermezse koparcam totosunudelikafadulden

kızlar ben yavas yavas toplantıya kaçıyorum..
öpüyorum sizleri.. muckkkssss

içimden keske bıseyler yapmak gelse aman bı puzzle alıyoruz ben bıraz ınatım bı gunde btırıyorum yanı ancak bır gun oyalayabılıyo benı.. nerye dolu yagdı kıss senın ısyerı nerdeydıkıı

ya sankı bırılerı kafamı cekstırıyo kopacakmıs gıbı ben elımı suremıyorum basıma. dısarıda cıkamıyorum yalnız basıma tansıyon8m dusuyo evde zor duruyorum ayakta.:1no2:

benimde pazartesi randevum,göstermezse koparcam totosunudelikafadulden

inanmıyoruuuuuuuum dogru bir de göstermeyebilir yaa insallah gösterirler ben gün sayıyorum burdaa ama yaa ): facebookta hele herkes benle beraber gün sayıyor her gün yazıyorum son 3 gün vs diye :)))

hayırlısı bakalım..belli olsun artık da ben de merak etmekten kurtulayııım bi de milletin yorumlarından :)kimi ısrarla erkek kimi ısrarla kız diyorr

aynen bende aynı şeyleri yaşıorum kimi kız diyo ısrarla kimi erkek...bişeyde alamıorum bebişe cinsiyet belli değil..neyse inş. hepimizin belli olur bu hafta

sağol ablası:) zaten önemli olan onlara yardımcı olabilmek bence. ilk kedimi de öyle almıştım yavruydu sokakta çok hastaydı. biraz büyüyünce kaçtı gitti
senin kedinin seslerden korkmaması süpermiş :) benimki kuş sesinden bile korkuyo çok tırsak :) gelip severim senin güzel kızını pek canım çekti

baş ağrısı bende de war lodos varmış ondan sanırım lodos tetikliyo

aynen bende aynı şeyleri yaşıorum kimi kız diyo ısrarla kimi erkek...bişeyde alamıorum bebişe cinsiyet belli değil..neyse inş. hepimizin belli olur bu hafta

bız ogrendıkten sonra ınsanlar yorum yapmaya basladı ve ne hıkmetse herkes dogru tahmınde bulundu benı kım gorse erkek oldugunu duymayan kısıler aaa bu kesın erkek dıyor. daha kımse kıza benzıyo demedıkaydirigubbakcemile3

lodos başağrısı mı yaparmış:1shok::1shok:
ilk defa senden duydum bunu

bana da herkes erkek diyor. her erkek bebek belirtileri bana uyuyor.
ama kafam karıştı , doktor kesin birşey söylese de bende ona göre eşya baksam.

bakalım benimki gösterse bende karar vercem kim doğru tahmin yapmış kim yanlış..ama benim içime kızım olcak gibi geliyo..bakalım bu hafta yine gitcez,bebişimi görücem inş. :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…