oo canım hadi bakalım hayırlısı inşallah.. delikafaduldenselam kızlaar :)
al benden de o kadar canım calısıyorum ben de işteyim 4 e kadar hem de.. neyseki dün tatildim..ama benim şöyle bir avantajım var cumartesi calıstıgım zaman haftaiçi istedigim bir gün izin kullanabiliyorum ben de pazartesi izinliyim..pazartesi doktor randevum var bebişimin cinsiyeti belli olacak..
bıızm yılbasımız berbat gectı zaten persembe forumdan cıkıp bıraz yatayımdedım dah abeter oldumm bır bas agrısıdır gıdıyo hala öldurdu benı resmen bı ara kayboluyo sonra yıne gelıyo sabaha kadar agrıdan agladım gozlerım davul gıbı oldu sonra bıde onun ıcın agladım bıde kocısle yılbaı gecesı kavga ettık aklım ageldıkce hala tavır yapıyorum ona cok kotu bı baslangıc olduu.. cook uzaklara gıdesım var benımm
bıızm yılbasımız berbat gectı zaten persembe forumdan cıkıp bıraz yatayımdedım dah abeter oldumm bır bas agrısıdır gıdıyo hala öldurdu benı resmen bı ara kayboluyo sonra yıne gelıyo sabaha kadar agrıdan agladım gozlerım davul gıbı oldu sonra bıde onun ıcın agladım bıde kocısle yılbaı gecesı kavga ettık aklım ageldıkce hala tavır yapıyorum ona cok kotu bı baslangıc olduu.. cook uzaklara gıdesım var benımm
oo canım hadi bakalım hayırlısı inşallah.. delikafadulden
içimden keske bıseyler yapmak gelse aman bı puzzle alıyoruz ben bıraz ınatım bı gunde btırıyorum yanı ancak bır gun oyalayabılıyo benı.. nerye dolu yagdı kıss senın ısyerı nerdeydıkııah kıyamam yaa ah bu hamilelik.. canımcım bişilerle uğraşsana böle kendini bişilere ver.. puzzle yapabilirsin.. ya da kalk yürüyüse git..
hava yağmurlu ama çok güzel ya dışarsı..
ay yada şimdi boşver cıkma az önce çatır çatır dolu yagdı burda
geçmiş olsun canım yaa. ben 1 ay önce öyle bir baş ağrısı çektim.
4 gün geçmedi. bende ağlayarak eşimi aramıştım gel beni hemen evden çıkar yoksa fenalık geçireceğim diye
sende biraz dışarı çık , açık hava iyi geliyor.
kızlar ben yavas yavas toplantıya kaçıyorum..
öpüyorum sizleri.. muckkkssss
kızlar ben yavas yavas toplantıya kaçıyorum..
öpüyorum sizleri.. muckkkssss
benimde pazartesi randevum,göstermezse koparcam totosunudelikafadulden
hayırlısı bakalım..belli olsun artık da ben de merak etmekten kurtulayııım bi de milletin yorumlarından :)kimi ısrarla erkek kimi ısrarla kız diyorr
ayy gördüm şimdi yerim ben onu yaa boncuk boncuukk... güzelmiş yüzü fln maaşallah.. çok şeker.. belli böyle masum da bişi..
çok iyi yapmışsınız onu oradan almakla.. büyük sevaba girmişsiniz canım..
bizim kedoşun da kulakları duymuyor.. bazı beyaz ırklarda olurmus böyle.. ilk baslarda o nedenle da aldık daha çok.. kulagının duymadıgını söyleyince petshoptakiler daha cok almak istedim ona yardımcı olmak için..
iyiki de almışım diyorum şimdi..
çok sakin çok uysal.. belki de nedeni kulaklarının duymamasıdır.. seslerden fln korkmuyor çünkü hiç.. elektrik süpürgesini fln beraber yapabiliyoruz
içimden keske bıseyler yapmak gelse aman bı puzzle alıyoruz ben bıraz ınatım bı gunde btırıyorum yanı ancak bır gun oyalayabılıyo benı.. nerye dolu yagdı kıss senın ısyerı nerdeydıkıı
ya sankı bırılerı kafamı cekstırıyo kopacakmıs gıbı ben elımı suremıyorum basıma. dısarıda cıkamıyorum yalnız basıma tansıyon8m dusuyo evde zor duruyorum ayakta.:1no2:
özgeee kedim pirelendi kızz. geçen pireli köpek sevdim herhalde ondan bana , benden de kedime bulaştı kötükedihüso
gece gördüm , eşimde bugün yarın çalışıyor. veterinere de götüremem benim koca danayı.
senin bildiğin bir ilaç var mı alsam gelsem??
aynen bende aynı şeyleri yaşıorum kimi kız diyo ısrarla kimi erkek...bişeyde alamıorum bebişe cinsiyet belli değil..neyse inş. hepimizin belli olur bu hafta
sağol ablası:) zaten önemli olan onlara yardımcı olabilmek bence. ilk kedimi de öyle almıştım yavruydu sokakta çok hastaydı. biraz büyüyünce kaçtı gitti
senin kedinin seslerden korkmaması süpermiş :) benimki kuş sesinden bile korkuyoçok tırsak :) gelip severim senin güzel kızını pek canım çekti
baş ağrısı bende de warlodos varmış ondan sanırım lodos tetikliyo
aynen bende aynı şeyleri yaşıorum kimi kız diyo ısrarla kimi erkek...bişeyde alamıorum bebişe cinsiyet belli değil..neyse inş. hepimizin belli olur bu hafta
bız ogrendıkten sonra ınsanlar yorum yapmaya basladı ve ne hıkmetse herkes dogru tahmınde bulundu benı kım gorse erkek oldugunu duymayan kısıler aaa bu kesın erkek dıyor. daha kımse kıza benzıyo demedıkaydirigubbakcemile3
askolsun oglusumun bır numaralı teyzesı senınl eılgılenmezmıyız hastayım ya bıraz gozum bısey gormuyo ondan heraldemafoldumbensen niye benle ilgilenmiyon yamafoldumben
lodos başağrısı mı yaparmış:1shok::1shok:
ilk defa senden duydum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?