2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet özellikle migren varsa. benim ağır migrenim olduğu için.. lodoslu günlerde hep başım ağrır.

askolsun oglusumun bır numaralı teyzesı senınl eılgılenmezmıyız hastayım ya bıraz gozum bısey gormuyo ondan heraldemafoldumben

bende ılk kez udydum varmı ole bısey cıdden

ilgilencen valla asablarım bozuluyo bi koca bi sen:ecrin_bebek:

ilgilencen valla asablarım bozuluyo bi koca bi sen:ecrin_bebek:

geell yiwrruummmm ne ıstıyosun söle bakayım ilgileneyim senle..pazartesımı bellı olcak cınsıyetı belırsız yegenımın cınsıyetı

selam kızlar
benimde annemin tahminleri meşhurdur genelde tutturur
banada erkek olacak seninki diyor
içimden kız geçiyor ama
bakalım 1,5 saat sonra randevum var
:1rolleyes:

bakalım benimki gösterse bende karar vercem kim doğru tahmin yapmış kim yanlış..ama benim içime kızım olcak gibi geliyo..bakalım bu hafta yine gitcez,bebişimi görücem inş. :dance:

benim de içime doğan kız .. görücez bakalım pazartesiii gösterirse tabi:))

selam kızlar
içimden kız geçiyor ama

hadi hayırlısı ne heyecanlısındır sen simdii yaa..bekliyoruz biz de merakla :)bize yazmayı unutmaa

geell yiwrruummmm ne ıstıyosun söle bakayım ilgileneyim senle..pazartesımı bellı olcak cınsıyetı belırsız yegenımın cınsıyetı

ihihi ihih şımardım:kedi: şey pazartesi hemen olsun daemon hadi bişi yap

selam kızlar
içimden kız geçiyor ama

bence senınkı kız olcekk. avatrında kız rsesmı gore gore ole dusunmeye basladım=))

hayırlısı olsun kız erkek ne farkeder. ınsallah acar bacaklarını

selam kızlar
içimden kız geçiyor ama

hadi stella bize güzel haberlelr ver bugün...yeniyılın ilk cinsiyeti :)

ihihi ihih şımardım:kedi: şey pazartesi hemen olsun daemon hadi bişi yap

ben bısey yapayım pazartesı cabuk gelsın hee ahh kuzum ole bı sansım olsa pazartesıye degıl dırek hazırana atlardımkaydirigubbakcemile3

arkadaslar kesinlikle doğru bu.lodos bas ağrısı yapar.

Prof.Dr. Arman, ``Saatteki hızı 80-100 kilometreyi bulan şiddetli lodos sinir sistemini ve hormonel yapıyı bozuyor, uyuşukluk, baş ağrısı, göz kanaması, ağrı ve sızı, nefes darlığı gibi hastalıklara neden oluyor''

hadi stella bize güzel haberlelr ver bugün...yeniyılın ilk cinsiyeti :)

bence senınkı kız olcekk. avatrında kız rsesmı gore gore ole dusunmeye basladım=))

hayırlısı olsun kız erkek ne farkeder. ınsallah acar bacaklarını

hadi hayırlısı ne heyecanlısındır sen simdii yaa..bekliyoruz biz de merakla :)bize yazmayı unutmaa

evet heycanlıyım inşallah öncelikle sağlığı iyidir
sonrasındada gerçekten kız erkek farketmez
bakalım hayırlı haberlerle dönerim inşallah

offf evi süpürmem gerek..şimdi kim kalkıcakta süpürcek aman bee belimde ağrıyo zaten

bende de cok bel ağrısı var eskiden hiç yoktu simdi uzun süre oturduğumda ayaga kalktığım zaman resmen yaslılar gibi yürüyorum )):

işte ben bunu anlattığımda herkes dioki kesin oğlun olucak,erkek çocuk bel ağrısı yaparmış....ben tatlı yemiorum hamileliğimden beri bunuda duyanlar kesin kızın olucak diyo...ay bu cinsiyet işi galiba benim başımı ağrıtıyo :)

bende yemek yıyıpte geleyım..

ya kızalr bısey sorcam ben ne zamn parol ıcsem mıdem dısarı cıkıyor.. yarım ıcıyorum ustelık yıne oyle bu zamna kadar 4 kere ıctım öyle oldu sımdı agrı kesıcıyıde alamıyorum kafayı yıcemmmm. baska kullanabılcegımız agrı kesıcı ne varkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…