o zamn bu lodos ımha etmemız lazımmm
bende yemek yıyıpte geleyım..
ya kızalr bısey sorcam ben ne zamn parol ıcsem mıdem dısarı cıkıyor.. yarım ıcıyorum ustelık yıne oyle bu zamna kadar 4 kere ıctım öyle oldu sımdı agrı kesıcıyıde alamıyorum kafayı yıcemmmm. baska kullanabılcegımız agrı kesıcı ne varkii
ya kızalr bısey sorcam ben ne zamn parol ıcsem mıdem dısarı cıkıyor.. yarım ıcıyorum ustelık yıne oyle bu zamna kadar 4 kere ıctım öyle oldu sımdı agrı kesıcıyıde alamıyorum kafayı yıcemmmm. baska kullanabılcegımız agrı kesıcı ne varkii
İstanbul'a kar geliyormuş pazartesii günüüü yuppiiii
sen ne zaman gidiceksin canım ??
selam kızlar
benimde annemin tahminleri meşhurdur genelde tutturur
banada erkek olacak seninki diyor
içimden kız geçiyor ama
bakalım 1,5 saat sonra randevum var :1rolleyes:
Canim sen gene yarimda olsa iciyormusun benim basim agridan catlasa bile agri kesici almiyorum kesinlikle.Doktor cok gerekli olmadikca kesinlikle alma dedi cunki.Yurt disinda hamileyken ilac kullanmaya kesinlikle karsi doktorlar.Bende basim agridan catlasada dayanip icmiyorum artik.
Parol dediginde bi agri kesicimi ???
hadi yaa ..ay ne güzell..karda yapılan en güzel aktivite uyumak :)
2 haftam var randevuma :1no2:
zaman geçsede hemen gitsem . içeride ne yapıyor benim boncuk merak ediyorum
benimde doktorum 15inde falan çağırdı ama ben bu hafta başka bi doktora gitmeyi düşünüorum belki gösterir :) çatlıcam yoksa meraktan
aynen bende..o kadar acı çektim yinede içmedim...zararı çok fazlaymış,benim eşim eczacı kesinlikle izin vermiyo içmeme
ayy ne güzell. hemen haber ver tamam mı??
annen bana da bir tahminde bulunsun. sırnaşık şey benim annemde bana diyor senin oğlun olcak diye. aslında ben kız isterim ama oğlan bu diyip duruyor
aynen bende..o kadar acı çektim yinede içmedim...zararı çok fazlaymış,benim eşim eczacı kesinlikle izin vermiyo içmeme
minoset var canım ama cok hafif bir ağrı kesicidir.hamilelere verirler genelde.
bence yağmurda uyumak güzel karda yürümek :)
bence yağmurda uyumak güzel karda yürümek :)
hosgeldın casper
yağmurda uyumanın neresi güzel altıma edecektim gece korkudan :roflol:
gece öyle bir şimşek çaktı ki camlar zangırdadı. bende deprem oluyor diye korkuyla uyandım. eşimde bana kızıyor ne depremi yat uyu diye.
o korkuyla gözüme uykuda girmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?