2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kizlarr masallah herkes ögrenmis cinsiyetleri deamon seninle ayni tarihlerde canim sen ögreneli baya oldu cinsiyetini bebeginin ben hala bekliyorum.Pazartesi gunu doktor randevum var insallah belli olucak insallah.

Listede zaten cok az kisi kalmis cinsiyeti belli olmayan hatta bazilari isme bile hemen karar vermis ayy cinsiyeti belli olsun ben dogurana kadar isim dusunurum kesin cok kararsizim cunki bu konuda :umursamaz:

minoset var canım ama cok hafif bir ağrı kesicidir.hamilelere verirler genelde.

Canim sen gene yarimda olsa iciyormusun benim basim agridan catlasa bile agri kesici almiyorum kesinlikle.Doktor cok gerekli olmadikca kesinlikle alma dedi cunki.Yurt disinda hamileyken ilac kullanmaya kesinlikle karsi doktorlar.Bende basim agridan catlasada dayanip icmiyorum artik.
Parol dediginde bi agri kesicimi ???

sen ne zaman gidiceksin canım ??

2 haftam var randevuma :1no2:
zaman geçsede hemen gitsem . içeride ne yapıyor benim boncuk merak ediyorum

selam kızlar
benimde annemin tahminleri meşhurdur genelde tutturur
banada erkek olacak seninki diyor
içimden kız geçiyor ama
bakalım 1,5 saat sonra randevum var
:1rolleyes:

ayy ne güzell. hemen haber ver tamam mı??
annen bana da bir tahminde bulunsun. sırnaşık şey benim annemde bana diyor senin oğlun olcak diye. aslında ben kız isterim ama oğlan bu diyip duruyor

minoseti önermişti doktorum ama hafif bi ilaç kesmeyebilir

aynen bende..o kadar acı çektim yinede içmedim...zararı çok fazlaymış,benim eşim eczacı kesinlikle izin vermiyo içmeme

aynen bende..o kadar acı çektim yinede içmedim...zararı çok fazlaymış,benim eşim eczacı kesinlikle izin vermiyo içmeme

ben de gecen gün soguk algınlıgı gecirdim.Doktor minoset burun spreyi ve öksürük şurubu verdi hepsini aldım ama bir kez bile kullanmadım sadece yattım..başım ağrıyor iki gündür çok fena ama inatla almıyorum ilaç

ayy ne güzell. hemen haber ver tamam mı??
annen bana da bir tahminde bulunsun. sırnaşık şey benim annemde bana diyor senin oğlun olcak diye. aslında ben kız isterim ama oğlan bu diyip duruyor

sanada yapar tahmin ama görmesi lazım
yani karnının kalçanın duruşundan, yani vücut şeklinden tahmin ediyor annem
mahalledeki bi kadına oğlan demişlerdi annem hayır seninki kız diye tutturmuştu
kadın bi doğurdu kız sırnaşık şey

benim içime kız doğuyor ama oğlan olsada farketmez
anneye düşkün olur ne güzel
2. kardeşi kız olursa ona sahip çıkar

Zaten ben cok ceseratsizimdir bu konularda Allah korusun bebegime zarari olur diye zararli herseyden kaciniyorum kimi hamileler bardak bardak asitli icecekler cola, kahve icerken ben azima bile almiyorum.Bebegim icin butun fedakarliklara deger opuyorumnanaktan

bence yağmurda uyumak güzel karda yürümek :)

yağmurda uyumanın neresi güzel altıma edecektim gece korkudan :roflol:
gece öyle bir şimşek çaktı ki camlar zangırdadı. bende deprem oluyor diye korkuyla uyandım. eşimde bana kızıyor ne depremi yat uyu diye.
o korkuyla gözüme uykuda girmedi.

minoset kullanabilirsin canım

o kadar şiddetlisini kasdetmemiştim canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…