evet cnm agrı kesıcı ıcemyorum zaten parolu ıcınce mıde bulantıısyla mıdemde ne var ne yok cıkıyor bu sefer dah abeter oluyorum bırde cıkarınca benım bogaz yolum anında tahrıs oluyo sesım bıle cıkmıyo offf ya bıtsın su lodos.. ısıımız nelere kaldıCanim sen gene yarimda olsa iciyormusun benim basim agridan catlasa bile agri kesici almiyorum kesinlikle.Doktor cok gerekli olmadikca kesinlikle alma dedi cunki.Yurt disinda hamileyken ilac kullanmaya kesinlikle karsi doktorlar.Bende basim agridan catlasada dayanip icmiyorum artik.
Parol dediginde bi agri kesicimi ???
hoşbulduk canım. bebişlerin cicilerine takılıp kalmışım ben ya zemuszemus
dikkat et plus minoset olmasın şekerim
dün de kk da bir topic okudum. hamilelikte korkutulma diye. bazı hamileler sürekli kabus ve karabasan görüyorlarmış.
bende de hiç olmazdı. onu okudum bu gece kabus görmekten helak oldum. psikolojik midir nedir anlamadım:uhm:
dün de kk da bir topic okudum. hamilelikte korkutulma diye. bazı hamileler sürekli kabus ve karabasan görüyorlarmış.
bende de hiç olmazdı. onu okudum bu gece kabus görmekten helak oldum. psikolojik midir nedir anlamadım:uhm:
bızde gorelım dıyemı soluyosun hemen merak edıp okyalım dıye senn var yaa seeennnkaydirigubbakcemile3
plus olanı zararlımı canım
mutlu yıllar yeniden güzel anneler....
bende rüyamda ciciler almışım miniş miniş çıtçıtlı külot atetler.. eşim hemen sordu ne renk diye. mavi biyeli beyazdılar
3 lude ultrasonla olcum yapılıyo cnm sorarsın yınebenim randevumda pazartesiydi. hem cinsiyeti kesinleştirecektik hemde 3 lü test yapılacaktı. yılbaşı günü rahatsızlanınca randevuyu öne almış olduk. korkudan bebişin cinsiyetini tekrar sormak aklıma bile gelmedi vepozisyonuda çok uygundu aslında iki ayakda havada popo ortadaydı. ayrıca ne kilosunu öğrendim ne boyunu öğrendim. perşembe 3 lü için gel dedi. 3lü de ultrasonla bakarmı tekrar acaba
doktorlar plusını önermiyolar hamilelere canım
doktorlar plusını önermiyolar hamilelere canım
hayırlısı ile gelselerde giydirsek cicileri kucağımıza alsak sevsek onlarııııı
benim randevumda pazartesiydi. hem cinsiyeti kesinleştirecektik hemde 3 lü test yapılacaktı. yılbaşı günü rahatsızlanınca randevuyu öne almış olduk. korkudan bebişin cinsiyetini tekrar sormak aklıma bile gelmedi vepozisyonuda çok uygundu aslında iki ayakda havada popo ortadaydı. ayrıca ne kilosunu öğrendim ne boyunu öğrendim. perşembe 3 lü için gel dedi. 3lü de ultrasonla bakarmı tekrar acaba
3 lude ultrasonla olcum yapılıyo cnm sorarsın yıne
kocıse solıımde alsın gelırken aksama kadar dayanayım bari..
sen boyamalara basladın mı bakıyımmmm:kedi:
ben kaçıyorum kızlar eşim geldi
iyi tatiller
inşallah ultrasonla bakar bakmazsa başka doktora gidecem kaçamak yapacam valla
sağol ablası:) zaten önemli olan onlara yardımcı olabilmek bence. ilk kedimi de öyle almıştım yavruydu sokakta çok hastaydı. biraz büyüyünce kaçtı gitti
senin kedinin seslerden korkmaması süpermiş :) benimki kuş sesinden bile korkuyoçok tırsak :) gelip severim senin güzel kızını pek canım çekti
baş ağrısı bende de warlodos varmış ondan sanırım lodos tetikliyo
gecmis olsun hayırdır neyin vardı? sen sormadan doktorun söylemesi lazımdı zaten en azından boyunu ???? perşembe öğrenirsin sen de artık sağlığınız yerinde olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?