D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #24.441
benimde randevum pazartesii akşam 8 de bakalımilk kez dr cinsiyetine ne diyecek kızımızın :kedi:biz drmuzdan önce öğrendik bir de bu erkek dermiş tam dumur oluruz heraldekaydirigubbakcemile3
kötü haber amamafoldumben
kaydirigubbakcemile3:roflol:
e tamamda canım bunu senin düşünmem gerekiyordu.Evde bile bi iş yaparken fazla ayakta kalalım nasıl belimiz ağrıyor helde bi saat yürümekten bahsediyorsun.Bence doktor böle bişey yapıcağını tahmin bile edememiştir.Benim doktorumda bazen bazı şeyleri söylemiyor ama ben devamlı araştırıyorum.
bende oluyor gaz sancımda çok oluyor hatta gece uyanıyorum sancım oluyor sağa sola dönerken yavaş dönüyorum bir de wc ye gittikten sonra ağrım oluyoryaaCADIARZUya kızlar sizdede kasıklarda batma oluyomu. bende sancılandığımdan beri sürekli var. ağrım olduğu içinmi var anlayamadım
ayol solesene catlıycam nolduu
ağrım ve sancım yok sadece o batmalarım var ama neredeyse sürekli öyle ara ara değilaevet cnm herkeste var nerdeyse o batmalar
kızlar benimde tansiyonum genelde düşük oluyo ondanmıdır baş ağrısı ??
canım tansiyonun düşükse iyi benimde 8 - 6 genelde üstüne çıkınca başlıyor ağrılarım galibakızlar benimde tansiyonum genelde düşük oluyo ondanmıdır baş ağrısı ??
bende oluyor gaz sancımda çok oluyor hatta gece uyanıyorum sancım oluyor sağa sola dönerken yavaş dönüyorum bir de wc ye gittikten sonra ağrım oluyoryaaCADIARZU
yok anacım söylermiyim hiç adama ayıp olur..ayy doktoruna caktırma kıss
yazık kız adama :roflol:
geçen gün mecburen yürüdüm 1 saat kadar. aksama kadar agrılarım geçmedi. çok yorulmadan az az yürümek lazımmış. birde mümkünse 2-3 saatte bir 15-20 dk. yatarak dinlenmek...ne bilimcanım hamile bir arkadaşım var oda yürürdü 1 saat falan ama bünyeden bünyeyede fark ediyo işte çokda yavaş yürüyodum aslında yaptım bir eşşeklik :kedi:ama uyarması gerekmezmiydi
Genelde düşük olduğunda değil yüksek olduğunda olur o baş ağrıları düşük olduğunda baş dönmesi olur en çok Baş ağrısına gelince o herkezde oluyor canım uzun süreli olmadıkça hap kullanma derim sesiz sakin bi odaya gir dinlen başınıda bağla ama geçmiyorsa doktoruna danış tabi hormonlarla alakalı olabilir
ne bilimcanım hamile bir arkadaşım var oda yürürdü 1 saat falan ama bünyeden bünyeyede fark ediyo işte çokda yavaş yürüyodum aslında yaptım bir eşşeklik :kedi:ama uyarması gerekmezmiydi
yaptım ben onumafoldumben
.ok gibi oldu
ama okadar çok uğraştımki
bebek cicisi olduğundan minnacık
ufak puntolarla yazmak zorunda kalıyosun
ve boyama yaparken kalıp yırtılıyo
güzelim body fallafoş oldu
sanada söleyemiyom acaba
bi daha denesemmi diye ama olmuyo
daemon beni pataklasan haklısın
söz verdim ama valla olmuyo
bende kendime özel sipariş vercem artık mecbur
özür...mafoldumben
ah be canım doktorları bilmiyomuusn ağzından cımbızla alıyoruz cümleleri sankli silah zoru ile oturmuşlar hayrına yapıyolar o işi ...
ÖZel hastanelerdede öle bide sskya gitsem hiç yüzümüze bakmıcaklar :dilcikar:
yok ben zaten kullanmıorum aynen sölediğin gibi sessizlik iyi geliyo..ama boynumdan tepeme acayip bi ağrı oluyo..demekki tansiyonum yükseldiğinde oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?