2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde randevum pazartesii akşam 8 de bakalımilk kez dr cinsiyetine ne diyecek kızımızın :kedi:biz drmuzdan önce öğrendik bir de bu erkek dermiş tam dumur oluruz heraldekaydirigubbakcemile3

ayy doktoruna caktırma kıss

ne bilimcanım hamile bir arkadaşım var oda yürürdü 1 saat falan ama bünyeden bünyeyede fark ediyo işte çokda yavaş yürüyodum aslında yaptım bir eşşeklik :kedi:ama uyarması gerekmezmiydi

ya kızlar sizdede kasıklarda batma oluyomu. bende sancılandığımdan beri sürekli var. ağrım olduğu içinmi var anlayamadım
bende oluyor gaz sancımda çok oluyor hatta gece uyanıyorum sancım oluyor sağa sola dönerken yavaş dönüyorum bir de wc ye gittikten sonra ağrım oluyoryaaCADIARZU

ayol solesene catlıycam nolduu

yaptım ben onumafoldumben
.ok gibi oldu
ama okadar çok uğraştımki
bebek cicisi olduğundan minnacık
ufak puntolarla yazmak zorunda kalıyosun
ve boyama yaparken kalıp yırtılıyo
güzelim body fallafoş oldu
sanada söleyemiyom acaba
bi daha denesemmi diye ama olmuyo
daemon beni pataklasan haklısın
söz verdim ama valla olmuyo
bende kendime özel sipariş vercem artık mecbur
özür...mafoldumben

kızlar benimde tansiyonum genelde düşük oluyo ondanmıdır baş ağrısı ??

Genelde düşük olduğunda değil yüksek olduğunda olur o baş ağrıları düşük olduğunda baş dönmesi olur en çok Baş ağrısına gelince o herkezde oluyor canım uzun süreli olmadıkça hap kullanma derim sesiz sakin bi odaya gir dinlen başınıda bağla ama geçmiyorsa doktoruna danış tabi hormonlarla alakalı olabilir

kızlar benimde tansiyonum genelde düşük oluyo ondanmıdır baş ağrısı ??
canım tansiyonun düşükse iyi benimde 8 - 6 genelde üstüne çıkınca başlıyor ağrılarım galiba

bende oluyor gaz sancımda çok oluyor hatta gece uyanıyorum sancım oluyor sağa sola dönerken yavaş dönüyorum bir de wc ye gittikten sonra ağrım oluyoryaaCADIARZU

aynen benimde öyle..gece wclerden sonra resmen sancı çekiorum,çok kötü oluyo

ayy doktoruna caktırma kıss
yok anacım söylermiyim hiç adama ayıp olur..
kızlar bi kahvaltı masasını toplayayım ben hala duruyo geç kalktım daha toplamadım tembellik yaptım koçiş evde içerde tv seyrediyo bende hemen kk geldim
kk kuşu diyo bana kaydirigubbakcemile3

yazık kız adama :roflol:

sabah çok gülüyoruz zaten de gece bir kaza olacak diye korkuyorum... bilinçaltı korkular suyüzüne fena çıkıyor... bebek sorumluluğu çok başka birşeymiş. hiç böyle hissedeceğimi sanmazdım.. :CüvCüv:

ne bilimcanım hamile bir arkadaşım var oda yürürdü 1 saat falan ama bünyeden bünyeyede fark ediyo işte çokda yavaş yürüyodum aslında yaptım bir eşşeklik :kedi:ama uyarması gerekmezmiydi
geçen gün mecburen yürüdüm 1 saat kadar. aksama kadar agrılarım geçmedi. çok yorulmadan az az yürümek lazımmış. birde mümkünse 2-3 saatte bir 15-20 dk. yatarak dinlenmek...

yok ben zaten kullanmıorum aynen sölediğin gibi sessizlik iyi geliyo..ama boynumdan tepeme acayip bi ağrı oluyo..demekki tansiyonum yükseldiğinde oluyo

ah be canım doktorları bilmiyomuusn ağzından cımbızla alıyoruz cümleleri sankli silah zoru ile oturmuşlar hayrına yapıyolar o işi ...
ÖZel hastanelerdede öle bide sskya gitsem hiç yüzümüze bakmıcaklar :dilcikar:

askolsun canım yaaa olur mu hıc oyle seyy bak sımdı uzdun benı. merak etme sen zaten yapmıssın ama bebeler ıcın uygun degılmıs ıste. ben onu oglusa gıydırmıs sayarım oluusm pasaklı o mahvettı tsortu dıye sayarım merak etme oglusumun bır numaralı teyzesii.. biz seni seviyuruukkk:1hug:

leylaaa gleıdn bılıyorum cık ortaya

hakkat öyle canım ya. ama akıllandım ne iş güç nede yürüyüş.

yok ben zaten kullanmıorum aynen sölediğin gibi sessizlik iyi geliyo..ama boynumdan tepeme acayip bi ağrı oluyo..demekki tansiyonum yükseldiğinde oluyo

canım farklı sebebleri olabilir tabi o anda mümkümse evde varsa
hemen tansiyonunu bi ölç hamilelikte olabiliyor tansiyon problemi
erken farketmen senin açından iyi olabilir.BEn mesela normalde hiç başı ağrımayan
biriydim hamile kalmadan önce ama şimdi çok şiddetli ağrılar oluyor bi bölğeye giriyor
bıçak gibi saplanıyor ama anlık çok uzun sürmüyor ama ara ara saplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…