2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim bazen aşağı doğru ağrım oluyo birde sanki bebeğim çok aşağıda duruyo korkuyorum 9 ocakta randevum ama hemen mi gitsem acaba heeellpp

merak ediyorum yazışmalarınızı bazen çok güzel konulara değiniliyo o yüzden şöyle bi bakıyorum geçmişe ama ne yalan söliim bende hepsini okuyamıyorum

kızlar benim bazen aşağı doğru ağrım oluyo birde sanki bebeğim çok aşağıda duruyo korkuyorum 9 ocakta randevum ama hemen mi gitsem acaba heeellpp

bende de agrılar var..batma.normalmi bunlar acaba?bir de rahmimden sanki bıcak sokuyorlar gibi ani bir sancı oluyor cok nadir.acaba neden?

afedersin hani böle wcde düşüvercekmiş hissimi var
eğer öyleyse bende öyleyim
ve bi çok hamilede öyleymiş

gerçektenmii..ben hamile kalmadan önce rüyamda yasin suresini okurken gördüm kendimi,sık sık yasin suresini okuorum bebekte duysun diye...yusuf suresinide okuruz inşallah

ben pcye indirdim,netteyken falan açıyorum hem dinliyorum hem minik kuşum dinliyo

kızlar ben kaçıyorum
SEVıYORUM SıZı

gerçekten öyle hep evham çok yapıyorum ilk haftalarda düşük tehlikesi vardı oyüzden hep öyle zannedip herşeyi düşecek düşüyo diye yorumluyorum. dr a gidince çok şükür herşey normal çıkıyo ama şu randevuya 1 hafta kala içim içimi yiyo bişey var mı diye... çok sağol elhamraa içim rahatlıyo valla burada hepimiz birbirimizin halknden anlıyoruz ne güzel

Merhaba kizlar nasilsiniz? Şeniz
Bu aralar ne fazla yazabiliyorum nede sizin yazdiklarinizi takip edebiliyorum. :kedi:
Herkes ve bebisler iyidir umarim, onumuzdeki hafta evime donuyorum ozaman girerim artik.

iyi akşamlar herkeze.pek kimse yok heralde bende buaralar giremiyorum kanamam oldu biraz igne oldum istirahatteyim keyfim olmayınca nettede pek giresim gelmiyor umarım hepiniz iyisinizdir.kocaman öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

selamlar kızlar kimsecikler yok galiba bende bi bakıyım dedim çokyogun geçen bi günün ardından

iyi akşamlar herkeze.pek kimse yok heralde bende buaralar giremiyorum kanamam oldu biraz igne oldum istirahatteyim keyfim olmayınca nettede pek giresim gelmiyor umarım hepiniz iyisinizdir.kocaman öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

heçmiş olsun benimde olmuştu 14, haftamda sebebsiz yere daha sonra plesenta aşağıya inmiş dikkat dedi dr. senin sebeb neymiş canım..banada iğne vermişti dr proluton die geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…