senin kızın var galiba marya kaç yaşında kızınCADIARZUSelam kızlar, geçmişi okuyamadım pek de kimsecikler kalmamış. Bu aralar giremiyorum hiç tüm günüm uyumakla geçiyor hala. Sizde durumlar nasıl?
heçmiş olsun benimde olmuştu 14, haftamda sebebsiz yere daha sonra plesenta aşağıya inmiş dikkat dedi dr. senin sebeb neymiş canım..banada iğne vermişti dr proluton die geçti çok şükür
senin kızın var galiba marya kaç yaşında kızınCADIARZU
slm kızlar evime döndüm artık çok kötü bi izindiii 10 gün burnumdan geldi hava deişikliği hasta oldum öksürük sancı yaptı kasıklarıma eşi aşşağıdaymış bebeğimin afedersiniz ama eşi aşşağıda olduğu için az bi idrarım gelse anlamıyom çamaşır batıyo üstünede öksürük öksürdükçe altıma kaçırdım iğrenç yaaa doğuracam diye neler geliyo başıma dr ilaçta vermedi allahtan tek sevindiğim şey 2 li test güzel çıktı cinsiyeti için sabah gittim dr a 1 saat dönmedi hayırlısı öğrenemedik yol yasak dedi ama napayım evime gelmek zorundaydım 4 saat yol geldik inşallah bişey olmaz eşi bebek büyüdükçe yukarı çıkabilir dedi ama bilmiyorum artık 9 ay ilişki yasak günde 15 dk yürüyebilirsin dedi ayaklarım şişliği burnumun büyümesi vücudum ödem topluyomuş bol su içicekmişim neyse çok yazdım iyi geceler
Canim ya desene zor bi hamilelik dönemi hem seni hemde esini bekliyo.Insallah kolay atlatirsin canim bu dönemi belkide doktorun dedigi gibi bebek buyudukte yukariya cikar esi.
Rabbim yardimcin olsun canima.s.
mrb kızlar daha öncede yazmıştım hatırlarsanız kanamam oluyodu malesef hala gecmedi 2 gün hastanede kaldım 10 gündür raporluydum yarın iş başı yapıcam ama doktor pek umut verici konuşmadı plesanta yani bebeğin eşi rahime yapışmış dedi kanamayı o yapıyormuş ileriki aylarda rahim büyüdükce yukarı cıkabilir dedi 1-2 cm bile cıksa bizim için yeterli dedi eger cıkmazsa bu kanamalar sürekli olcak dedi 7ve 8. aylarda genelde kanama problemleri çıkıyo dedi aşırı kanama olursa annenin durumu tehlikeye girerse gebelik kacıncı ayda olursa olsun gebeliği sonlardırırız dedi araştıdım ama pek böyle bişey yaşayan yok Allah kimseye yaşatmasın zaten hamileliğime sevinemedim bile inş. bi sorun yaşamadan bebeğimi kucagıma alırım
gunaydın canım sen ve ben erkencıyız bugun tembeller uyusun vereliniortak
ewett :hulya:
benim eşim pazar qünleride çalıştığı için
bana hafta içi hafta sonu farketmio
nasılsın cnm?
ıyım valla ne olsun esımle kahvaltımızı ettık ben nete o bır hafta boyunca ozledıgı tv ye.esın her pazarmı calısıyor.kafamçokkarıştı
hg canim nasilsin?ßen qeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydınnnnnnnnnn
günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?