2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar, geçmişi okuyamadım pek de kimsecikler kalmamış. Bu aralar giremiyorum hiç tüm günüm uyumakla geçiyor hala. Sizde durumlar nasıl?

bende biraz nezle var yorgunluk ve merakla dokuz ocagı bekliyorum ALLAHIM ne olur şu bihafta geçsin hayırlısı ile

Selam kızlar, geçmişi okuyamadım pek de kimsecikler kalmamış. Bu aralar giremiyorum hiç tüm günüm uyumakla geçiyor hala. Sizde durumlar nasıl?
senin kızın var galiba marya kaç yaşında kızınCADIARZU

heçmiş olsun benimde olmuştu 14, haftamda sebebsiz yere daha sonra plesenta aşağıya inmiş dikkat dedi dr. senin sebeb neymiş canım..banada iğne vermişti dr proluton die geçti çok şükür

sagol canım ya benim sebebi anneyle baba biraz yaramazlık yaptı onun akbininde oldu canım banada aynı iğneyi vurdular şimdi iyiyim ama ikigün dinlenecegim inşallah olmaz birdeha ikiz olunca daha hassas oluyor heralde

slm kızlar evime döndüm artık çok kötü bi izindiii 10 gün burnumdan geldi hava deişikliği hasta oldum öksürük sancı yaptı kasıklarıma eşi aşşağıdaymış bebeğimin afedersiniz ama eşi aşşağıda olduğu için az bi idrarım gelse anlamıyom çamaşır batıyo üstünede öksürük öksürdükçe altıma kaçırdım iğrenç yaaa doğuracam diye neler geliyo başıma dr ilaçta vermedi allahtan tek sevindiğim şey 2 li test güzel çıktı cinsiyeti için sabah gittim dr a 1 saat dönmedi hayırlısı öğrenemedik yol yasak dedi ama napayım evime gelmek zorundaydım 4 saat yol geldik inşallah bişey olmaz eşi bebek büyüdükçe yukarı çıkabilir dedi ama bilmiyorum artık 9 ay ilişki yasak günde 15 dk yürüyebilirsin dedi ayaklarım şişliği burnumun büyümesi vücudum ödem topluyomuş bol su içicekmişim neyse çok yazdım iyi geceler

Canim ya desene zor bi hamilelik dönemi hem seni hemde esini bekliyo.Insallah kolay atlatirsin canim bu dönemi belkide doktorun dedigi gibi bebek buyudukte yukariya cikar esi.
Rabbim yardimcin olsun canima.s.

Canim ya desene zor bi hamilelik dönemi hem seni hemde esini bekliyo.Insallah kolay atlatirsin canim bu dönemi belkide doktorun dedigi gibi bebek buyudukte yukariya cikar esi.
Rabbim yardimcin olsun canima.s.

amin hayırlısı olsun kilo olunca herşey dert işteeee allah hepimize sağlıklı nasip etsin yavrularımızı kucağımıza almayı

Merhaba emilyacigim, cok gecmis olsun, benim tecrubem olmadigi icin bisey diyemiyecegim ama genede destek olmak acisindan yazmak istedim, Allah yar ve yardimcin olsun...

beni sorarsan , 3.seviye goremiyorum 2 aydan berim, bu ay ates olcme yontemi kullnacagim, bakalim hayirlisi...

ßen qeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydınnnnnnnnnn

gunaydın canım sen ve ben erkencıyız bugun tembeller uyusun vereliniortak

ewett :hulya:
benim eşim pazar qünleride çalıştığı için
bana hafta içi hafta sonu farketmio
nasılsın cnm?

ewett :hulya:
benim eşim pazar qünleride çalıştığı için
bana hafta içi hafta sonu farketmio
nasılsın cnm?

ıyım valla ne olsun esımle kahvaltımızı ettık ben nete o bır hafta boyunca ozledıgı tv ye.esın her pazarmı calısıyor.kafamçokkarıştı

ıyım valla ne olsun esımle kahvaltımızı ettık ben nete o bır hafta boyunca ozledıgı tv ye.esın her pazarmı calısıyor.kafamçokkarıştı

evet benim eşim her c.tesi pazar qnleri çalışıor
kendi iş yerimiz olduğu için
hafta sonlarıda işçilerin başında durması qerekior
15 qünde bir qün tatil veriyor kendine malesef..:sinifsinif:

hoşqeldin zeyhat sanada qünaydın..
iyiyiz saol sen nasılsın

herkese merhabalar...annişler ve bebişler nasıllar bakaım...opuyorumnanaktan

hoşqeldinnn mhtp :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…