2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet benim eşim her c.tesi pazar qnleri çalışıor
kendi iş yerimiz olduğu için
hafta sonlarıda işçilerin başında durması qerekior
15 qünde bir qün tatil veriyor kendine malesef..:sinifsinif:

bizimki devlet işinde ama ne haftasonu ne bayram seyranı var hep çalışıyor...(( ama allahtan 24 saat çalışıyo 24 saat izin şeklinde..tabi istirahat zamanı yorgunluktan ölmüş bir şekilde uyuyarak geçiyor...

iyidir laylacım yarın iş var son güü güzel güzel değerlendirmeye çalışıyorum :))

hoşbulduk tatlı cadı iyiyim pazar keyfi yapıyorum :)

ooh bende elimde çay.. kahvaltı keyfime burda devam ediorum

anladım cnm oda kötü yaf polis mi senin eşin?

merhaba mehtap sen nasilsin canim?biz kizimla cok iyiyiz cok sukur.senin oglus napiyo. :)

canım merhabalar..oğluşumla büyüyoruz napalım..senin cimcimeyi yerim ben..kız okşa göbüşü bakimmm..allahım sağlıkla kucağımıza versin kuzularımızı...

ay yapmayayım diyorum ama dayanamıyorumhep hayal kuruyorum oğlişimle şunu yaparım bunu yaparım diye....ayyy kucağıma aldığımda bayılıp kalıcam herhalde...:)))

ay bende hayaller kuruorum yaa
hayali bile mutluluk veriooo opuyorumnanaktan

bende activia yoğurt önümde monitor yanımda tv eşim işte sessiz sakin bir gün geçiriyorum

senin bağırsak problemin mi vardı cnm
aç karna meyve ye
birde qün içinde yoğurtun yeşil suyu varya hani kutusunun içinde oluoo
onu iç varya wc ye zor düşersin kaydirigubbakcemile3

valla ben yazın köyden erik toplamıştım dolaba koymuştumonu kaynattırıyorum..tuvalete süper çıkarıyo..:))

oda var canım birde şu an diyet yapıyorumya onun içinde verdi dr hem kalsiyum alsın bebek en bağırsakların çalışsın

hß canımcım iyiyim saol sen nasılsın :CüvCüv:
tsk tatım iyiyim.
iyidir laylacım yarın iş var son güü güzel güzel değerlendirmeye çalışıyorum :))
benim de kayinvalidemler bizde yilbasi gununden beri.nerdeyse 4 gun oldu sanirim.birlikte kalmak cok sıkıcı yaa.Allahıma binlerce sukurler olsun evimm ayrı çokkk sukur. :)))

amin canim insallah.sen 5. aya adimini attin bakiyorum ben de yarin aticam :)))))))))) bu ay da jet hızıyla gecer insallah.veee 9. ayimiz gelir :Saruboceq:

ben malesef kayınvalidemle otruyorum :)))

eşim daha askere gitmedi o gidip gelsin öyle çıkacağız ayrı eve

valla leylacım 5. aya girdik..inşallah hızlıca geçerde bebişimle zamanlarım dolar....nasıl sabırsızım bir bilsen...

senin cimcimede maşallah 5. aya girdi say artık....yirim onları yirim bennnn

ben malesef kayınvalidemle otruyorum :)))

eşim daha askere gitmedi o gidip gelsin öyle çıkacağız ayrı eve

benim kayinvalidem iyidir.kayinpeder dun gitti ama o kaldi.ben istedim kalmasinişvalla yardim da ediyor bana saolsun.ama butun evliligim boyu beraber yasamayi istemezdim dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…