- Konu Sahibi daemon
-
- #24.781
sezeryanı çok kötülüyorlar ama bilmiyrum ben daha iyiymiş gibi düşünüyorum
hatta tv de bir dr sezeryan anne için kötü bebek için iyi dedi
gunaydin.neden canim,noldu?günaydın kızlar... nasılsınız? ben agresifim bu gün...
rica edicem tabikiii cunku merakla yarını bekliyorum kac gündür ben :)çikolata yerim tamam..en son gittiğimizde cok hareketliydi insallah yine öyle hareketli olur da görürüz.
kayınvalide mevzusunda eğer iyi bir insansa belli bir süre için yasanılabilir hastalık vs mecburiyetten dolayı.ama bir ömür için gercekten de zor bir durum.ben sahsen düşünemiyorum kayınvalidemle kendimi aynı catı altında :))
sezeryanı çok kötülüyorlar ama bilmiyrum ben daha iyiymiş gibi düşünüyorum
hatta tv de bir dr sezeryan anne için kötü bebek için iyi dedi
ben şuanlık normal düşünüyorum ama hemde çok korkuyorum
dr. şuanlık herşey normal qidio dedi
ama bikaç ay sonra daha kesin belli olur tabiki..
doktorunuza sorun kaç aydan sonra çatı muaynesine başlıormuş?
benim dr 9. ayda her hafta çatı muaynesi için çağırıomuş
kimi dr lar 7 aydan sonra yapıormuş muayneyi..
ya ben doğumun her türlüsünden korkuyorum valla
ufacık bi pürüzde hemen dr dicem sezeryan yada epidural doğum istiorum die
canım aslında hem bebek hem anne için en sağlıklısı normal doğum tabi özel durumlar yoksa...çünkü normal doğumda annenin içi temizleniyor ..bebek sezeryanda birden dışarı çıkıyor ve akciğeri aniden havayla karşılaşıyor.ama normal doğumda çekilen ağrılarla aslında bebek hava almaya dışdünyaya yavaş yavaş alışmaya çalışlıyor...
bende felaket paniğim hani canımın acıyacağından çok o anki ortamı düşünüyorum ortam beni daha etkiliyor
idrar deliğine küçük bir hortum sokuyorlar idrarını ona yapıyorsun
idrar deliğine küçük bir hortum sokuyorlar idrarını ona yapıyorsun
aynenn.. bende çok paniğimdir
normal doğumda hastaneyi çığlıklarımla inletirim zaten kaydirigubbakcemile3
sezeryandada çok korkuyorum
ameliyat ortamı
sonda takımı ,çıkarılması
dikişler vs..
uff.. mafoldumben napcaz yaf fisfisfis
evet biliyorum onu :) benim icin farketmez kaydirigubbakcemile3
ben daha önce ameliyat olduğum için ameliyathane tanıdık benim için zaten ameliyathaneye girince herşey çok hızlı ilerliyor hemen sedyeye yatırıp bir kaç kişi birden seni hazırlıyor anestezici zaten başında herşey 5 dakkikanın içinde olup bitiyor gözünü bir açıyorsun herşey bitmiş
qünaydın cnm iyiyiz saol..
sen neden agresifsin?
benim dr 30. haftada insallah kesin bisey solerim dogumun hakkinda dedi.onceden konusmayi sevmiyor.bende 30. haftami bekliyorum :)
kaydirigubbakcemile3
ya böle anlatılınca herşey normal iyi qibi qelioda
bide o ortamı yaşamak nasıldır bilemiorum
ben dhaa önce hiç ameliyat olmadımm :gitme:
off bilmiyorum... sabahın 6 sında babanemin çığlıklarıyla uyandım. meğerse kediyle konuşuyomuş çiş yapma ortalıa diye. zıpladım yataktan bi anda başım döndü gözlerim karardı. geri yattım binbir söylenerek.. 10 gibi kalktım 1 saat tuvaletin kapısında bekledikten sonra gittim kendime çay demledim kırk yılın bi başı istiyo canım çay zaten.. tuvaletten çıktım çayımı içemeden bi baktım altını kapatmış çayın bi saattir kaynıyo bu çay diye.... çok sıkıldım..... daraldım.... sürekli bu bebek büyümez diye geziniyo etrafta.. herşeye bi panik... offff
off bilmiyorum... sabahın 6 sında babanemin çığlıklarıyla uyandım. meğerse kediyle konuşuyomuş çiş yapma ortalıa diye. zıpladım yataktan bi anda başım döndü gözlerim karardı. geri yattım binbir söylenerek.. 10 gibi kalktım 1 saat tuvaletin kapısında bekledikten sonra gittim kendime çay demledim kırk yılın bi başı istiyo canım çay zaten.. tuvaletten çıktım çayımı içemeden bi baktım altını kapatmış çayın bi saattir kaynıyo bu çay diye.... çok sıkıldım..... daraldım.... sürekli bu bebek büyümez diye geziniyo etrafta.. herşeye bi panik... offff
babanne sizle mi kaliyo??off bilmiyorum... sabahın 6 sında babanemin çığlıklarıyla uyandım. meğerse kediyle konuşuyomuş çiş yapma ortalıa diye. zıpladım yataktan bi anda başım döndü gözlerim karardı. geri yattım binbir söylenerek.. 10 gibi kalktım 1 saat tuvaletin kapısında bekledikten sonra gittim kendime çay demledim kırk yılın bi başı istiyo canım çay zaten.. tuvaletten çıktım çayımı içemeden bi baktım altını kapatmış çayın bi saattir kaynıyo bu çay diye.... çok sıkıldım..... daraldım.... sürekli bu bebek büyümez diye geziniyo etrafta.. herşeye bi panik... offff
senin çatı mayenen bek 9. aya kalmayacak o zaman artık senin tecrübelerinden faydalanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?