2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben küçükken ameliyat olmuştum.ameliyathanede bağırıp durdum .gecenin bir vakti tüm hastaneyi ayağa kaldırdım.:))dr ağzımı kapatıyordu bende adamın elini ısırdım:))))))))

biraz dışarı çık qez hava al iyi qelir canım
kafana takma bak bebişinide etkiler durumun..
sonra karnında kasılmalar falan olur
relax ol başka şeylerle ilqilen:1hug:

imkanı yok ki başka şeylerle uğraşmanın. dün bi ara yağmur kesildi. ben de çok severim yağmuurda yürümeyi. gidiyim bi ekmek alayım dedim göndermedi beni. bebeğe bişey olurmuş. dışarda kıyamet fırtına varmış.. hemen yan sokaktan ekmek alıp gelicektim... şimdi bile 5 dkda bir yanıma geliyo. napıyosun 2 dk yanıma gel diye. gidiyorum bişey yok...

benim ameliyatımdan dolayı drlar iyice inceledi ama o çatımı bilmiyorum ultrasonda baktı rahim ağzına baktılar kapalı dediler rahim boynunu ölçtüler sınırlar içinde denildi çatıdan kastedilen bunlardan birimi acaba

hayret bişey niye büyüeyecekmiş

gayet düzenli kahvaltı yapıyorum. öğlen yemeği ve hafif bir akşam yemeği. hafif çünkü çok yersem rahatsızlanıyorum. doyurucak kadar yiyorum. ondan büyümezmiş işte.. ölüverirmiş sabak sabah... 2 tane koca dilim ekmek yedim şu büyük ekmekler var ya bal yedim peynir yedim yumurta yedim yanında da bi büyük bardak süt içtim hatun hala yetmez diyo

biraz dışarı çık qez hava al iyi qelir canım
kafana takma bak bebişinide etkiler durumun..
sonra karnında kasılmalar falan olur
relax ol başka şeylerle ilqilen:1hug:

kasilma bende oluyor bole sertlesiyor karnim.bi bakiyorum karnima sismis bi tarafi ve sertlesmiş.ben korkuyodum ama dr normal dedi,sonra 1kac arkş.da da oluyo sordum ben sende de oluyo mu?

babannen size misafirligemi geldi yoksa sizinle mi yasıyor?yaslı kadın iste idare etmek lazım ama sonucta sen de hamilesin seni de birisinin idare etmesi lazım o sebeple kötü bir durum canım..ama bebeğini düşün hayaller kur bu seni sakinleştirecektir eminim..ben de ara ara öyle oluyorum acaip agresif ve mutsuz ama yapacak bisey yok.hamilelikten de kaynaklanıyor bu duygu yogunlukları ve degisimleri..

daha ne yapacaksın boşver canım moralini bozma şu an ben çık sıkı bir diyettetim düşünebiliyormusun canımın istediği bişeyi yiyemiyorum herşey az az sayılı yiyorum kilo bile veriyorum beni şu an 3 dr takip ediyor öyle bişey olsa banada ye ye der durulardı dengeli ve sğlıklı beslendiğin zaman bebeğin beslenir

bilmiyorum ki.benimkini ultrasonla olcmediler ama bole bi aletleri var bi ucunu sag tarafa bi ucunu sol kalcaya diretiyolar acayib bisey iste olcuyorlar onla.normal olcu 20 mis.bende 15 cikti.ama dr 18 de olsa iyiydi dedi.napalim olmadi :lepi:

kasilma bende oluyor bole sertlesiyor karnim.bi bakiyorum karnima sismis bi tarafi ve sertlesmiş.ben korkuyodum ama dr normal dedi,sonra 1kac arkş.da da oluyo sordum ben sende de oluyo mu?

kasılma benimde var ultrasondada gördü dr magnezyum verdiler bana günlük 5-6 kere kasılma normalmiş sürekli ve birbirini takip eden kasılmalar kötüymüş

bilmiyorum ki.benimkini ultrasonla olcmediler ama bole bi aletleri var bi ucunu sag tarafa bi ucunu sol kalcaya diretiyolar acayib bisey iste olcuyorlar onla.normal olcu 20 mis.bende 15 cikti.ama dr 18 de olsa iyiydi dedi.napalim olmadi :lepi:

spekulummu böyle ağzı kapalı bişey maşa gibi içine takınca ağzını açıyor muayene ediyor

yılbaşı için geldi bir haftalık. arkadaşlarımız gelmek istedi yılbaşında onlara gelmeyin dedi. teyzem çağırdı ona da gidemedik... salı günü gidecek inş. mart gibi de bizim sitede yanımdaki binaya taşınıyo.bilmiyorum ne yapıcam....

ben yemek yiyemiyodum 12+4 ken doktora sordum. artık hiçbirşey yemesen de o bebek gelişimine devam eder sadece vitaminlarini ihmal etme. aç kalma dedi. anlatamıyorum işte babaneme.. hala ölecek diyo. sabah sabah da biri ölecek diyince insanın siniri bozuluyo

kızlar bişeyi merak ediyorum sırt üstü yattığınızda elinizi rahminizin üstüne koyunca rahminizi dışardan hissedebiliyormusunuz ben hafif dokununca taş gibi hissediyorum nerde balşayıp nerde bittiğini anlıyorum şu ara dahada sertleşti önceden düz bişey hissediyordum şimdi yuvarlağımsı olmuş böyle top gibi hiisediyorum

sen martta ordan kaçmaya bak :))

sen şimdilik boşver nede olsa yaşlı kırmdan kendi bildiğini yap allahtan gidecekmiş yakında

seninki kadar ayrıntılı olmasa da ben hissediyorum sert bişey
göbek deliğimden 4 parmak aşşağıda

seninki kadar ayrıntılı olmasa da ben hissediyorum sert bişey
göbek deliğimden 4 parmak aşşağıda

evek bikini bölgesinin hemen üstünde

eşime bile ellettiriyorum o bile evet diyor burda başlıyor burda bitiyor diye çok ilginç bişey

ben de hissediyorum disardan da belli zaten top gibi bisey :)

evet canım bendede kasılma oluyorr
qöbüşümde sürekli hiç qeçmeyen bi qerilme var zaten
sanki ben kendim şişiriyormuşum qibi içten qerilme hep var
ama kasılma da arada bir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…