2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tşk ederim canımm =) çok büyük bir zevkle ördüm
biraz tekerlekleri uğraştırdı ama olsun kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
tatlıcadı bende patiklere bayıldım..

sizin yüzünüzden oturdum pc başına daha evi bile toplamadım yaf
bende ufaktan ufaktan kaçayım bari kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar herkeze.pek kimse yok heralde bende buaralar giremiyorum kanamam oldu biraz igne oldum istirahatteyim keyfim olmayınca nettede pek giresim gelmiyor umarım hepiniz iyisinizdir.kocaman öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun..

hoşgeldin canım, geçmiş olsun inşallah dr dediği gibi bebişin büyüdükce yukarı çıkar eşi. sen bol bol dinlen kabız kalmamaya felanda çalış 15 dk fazlada yürüme
bazen benimde özellikle akşamları ayaklarım davul gibi oluyor ama iş yerinde sürekli oturduğum için sanırım bol su içmek lazım ödem için... tekrar geçmiş olsun..

inşallah sağlıklıca alırsın canım kucağınaa..

selam kızlar geçmişi ancak bitirdim dünden yine çok çene yapmışsınız
benim düm koçiş huysuzluk yaptı h.içi zaten kk dasın dışarı çıkalım
eve tıkıldık sıkıldım diye benimde çıkasım yoktu azcık tartıştık sonrada
mecbur çıktık taksime gittik yürüdük manavları dolaştık erik felan baktım
yoktu ( yemek felan yedik eve geldik yorulmuşum eve geldim sızdım resmen..

bu gün millet tatil yapıyo gelen giden pek yok galiba..

nolsun canım benım kocıste oyuncak arabasına parca alamak ıcın karsıya gectı sende gel dedı hıc keyfım yok gıdemem dedım yoruldum bıraz. evde oglusumla takılıyoruz.. sen nasılsın

ukla, Alatariell, daemon+, ozbek83+,
ozgecay
+

nerdesiniz bakimm saklanmayınnn
haa birde dün şu artık işaretini sormuşsunuzya onlar sizde ekli olan (arkadaş) listenizdekiler anlamına geliyor kızlarr

bende ne yapayım öle takılıyorum buluşma kısmına bişey ekledim bakarsınız
evdeyim bende kahvaltı yaptık bizde takılıyoz kısçemlee

ukla, Alatariell, daemon+, ozbek83+,
ozgecay
+

nerdesiniz bakimm saklanmayınnn
haa birde dün şu artık işaretini sormuşsunuzya onlar sizde ekli olan (arkadaş) listenizdekiler anlamına geliyor kızlarr

heee anladımm bızde dun epey merak ettık ne bunlar dıye.. saklanannlar nerdeymıs bakayım bende gecmısı yenı bıtırdım.. bıraz kasıldım okurken dogumdan bahsedılmıs felan ya ben doguramıycaammm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…