tşk ederim canımm =) çok büyük bir zevkle ördüm
biraz tekerlikleri uğraştırdı ama olsun kaydirigubbakcemile3
ben biraz tv izlemeye gidiyorum. keyfim yok burda yanlız kalıyım biraz öptüm sizi
yerim tekerlerini uğraşmışsın ama güzel olmuş değmiş
tatlıcadı bende patiklere bayıldım..
iyi akşamlar herkeze.pek kimse yok heralde bende buaralar giremiyorum kanamam oldu biraz igne oldum istirahatteyim keyfim olmayınca nettede pek giresim gelmiyor umarım hepiniz iyisinizdir.kocaman öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım, geçmiş olsun inşallah dr dediği gibi bebişin büyüdükce yukarı çıkar eşi. sen bol bol dinlen kabız kalmamaya felanda çalış 15 dk fazlada yürümeslm kızlar evime döndüm artık çok kötü bi izindiii 10 gün burnumdan geldi hava deişikliği hasta oldum öksürük sancı yaptı kasıklarıma eşi aşşağıdaymış bebeğimin afedersiniz ama eşi aşşağıda olduğu için az bi idrarım gelse anlamıyom çamaşır batıyo üstünede öksürük öksürdükçe altıma kaçırdım iğrenç yaaa doğuracam diye neler geliyo başıma dr ilaçta vermedi allahtan tek sevindiğim şey 2 li test güzel çıktı cinsiyeti için sabah gittim dr a 1 saat dönmedi hayırlısı öğrenemedik yol yasak dedi ama napayım evime gelmek zorundaydım 4 saat yol geldik inşallah bişey olmaz eşi bebek büyüdükçe yukarı çıkabilir dedi ama bilmiyorum artık 9 ay ilişki yasak günde 15 dk yürüyebilirsin dedi ayaklarım şişliği burnumun büyümesi vücudum ödem topluyomuş bol su içicekmişim neyse çok yazdım iyi geceler
canım merhabalar..oğluşumla büyüyoruz napalım..senin cimcimeyi yerim ben..kız okşa göbüşü bakimmm..allahım sağlıkla kucağımıza versin kuzularımızı...
ay yapmayayım diyorum ama dayanamıyorumhep hayal kuruyorum oğlişimle şunu yaparım bunu yaparım diye....ayyy kucağıma aldığımda bayılıp kalıcam herhalde...:)))
ukla, Alatariell, daemon+, ozbek83+,ozgecay+
nerdesiniz bakimm saklanmayınnn
haa birde dün şu artık işaretini sormuşsunuzya onlar sizde ekli olan (arkadaş) listenizdekiler anlamına geliyor kızlarr
bende ne yapayım öle takılıyorum buluşma kısmına bişey ekledim bakarsınız
evdeyim bende kahvaltı yaptık bizde takılıyoz kısçemlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?