2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bende doğum olayını hemen es geçiyorum okurken kendimi bende kasıyorum düşlünmemeye çalışıyorum Rabbim zamanında kolay doğumlar nasip etsin hepimize

evet bende doğum olayını hemen es geçiyorum okurken kendimi bende kasıyorum düşlünmemeye çalışıyorum Rabbim zamanında kolay doğumlar nasip etsin hepimize

ayy ınsallah canım ama ben cıddı cıddı korktugumu hıssetmeye basladımakannehir

düşünme canım ya daha çok zaman var...
bana korkunç gelmiyor açıkcası herkes nasıl doğuruyorsas bizde doğurucaz kızım
şu mankenlerbile çıtkırıldım halleriyle doğuruyolarsa biz hayli hayli doğururuz..

yarın dr randevum var çok heyecanlıyım bende yaa bebişimi grücemm
acaba dr ne diyecek cinsiyetine onu da çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

dimi ama bak bunu dogru dedinn=)) neyse canım ben bı yandan ıs yapıyım azcık acaba dısarı cıksammı dıye dusunuyorum kocısın yanına mı gıtsem canım sıkıldı pazar pazar kendıne ıs cıkarıyo bu adam delı edıyo benı yaaa

yarın dr randevum var çok heyecanlıyım bende yaa bebişimi grücemm
acaba dr ne diyecek cinsiyetine onu da çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

Canim benimde yarin doktor randevum varn bende hala ögrenemedim cinsiyetini ayni heycan fazlasiyla bendede var ve bugun nasil gecicek bilmiyorum yaa...

Insallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir canim cinsiyet konusunda en önemliside bebeklerimizin saglikli oldugu haberini alabilmek tabii

kız tek başına tee karşıyamı geçiçen ? eşin gelince çıkarsınız şöyle bi
bende evdeyim hiç dışarı çıkasım yok, eşimde çıkalım diyo ben istemiyorum banyo felan yapcamm
h.içine yemek yapmam lazım ne yapsam acaba??

sılacım aslında biz cinsiyetimizi geçen hafta pazar öğrendik kaydirigubbakcemile3benim kuzenlerim var ikiside dr onlar pazar günü baktılar %90 kızımız olucak ama dr muzun daha haberi
yok şimdi gidince erkek derse çok komik olucak bize..kaydirigubbakcemile3

Kislar benim ikinci dogumum olucak ama birincisi sezeryan oldugu icin hic birsey anlamadim dogumdan sonra cektigim acilardan baska.Sezeryan dogum kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum ne dogum yaptiginizi anliyosunuz nede dogduktan sonra bebeginizi kucaginiza alabiliyosunuz o kadar agriniz ve sanciniz oluyoki bebeginiz o an ikinci planla kalabiliyo malesef.Zaten narkozun etkisiyle ilk gun gozunuzu bile zor aciyosunuz ayaga kalkamiyosunuz altinizda afedersiniz bi sidik sondosi offf offf hatirlamak bile istemiyorum acikcasiii kafamçokkarıştı
Insallah bu sefer sonuna kadar normal dogum olmasinda israrci olucam :lepi:

Cok sansliyisin ya benim kuzenim doktor olucak her hafta basinda olurum ve rahat vermem kesin ya ben cok gec kaldim ögrenmek icin biliyorum ama sirf cinsiyet ögrenmek icinde doktora gitmiyeyim normal kontrol zamanimi bekliyeyim diye gitmedim acikcasi.

Gözün aydin canim o zaman kiz evladi bende cok istiyorum ilk evladim erkek ya bide kiz evladim olsa cok guzel olur diyorum ama erkek olursa cok sevinirim hayirlisi bakalim ama bu belirsizlikle cok zor oluyor ya insan biran önce bilmek istiyor tabi.
Bazilari sirf supriz olsun diye ögrenmiyolar ya nasi dayaniyolar anlamiyorumm CADIARZU

Bu arada ilk sayfaya listeye baktim kislar 18 e 15 erkeklerden önde bakalim haziran ayi kiz ayimi erkek ayimi olucak:ecrin_bebek:

Canım bizim ailede dr çok benim abimde dr meraklandığım zaman gidiyorum ona kalp atışlarımıza felan bakıyor bebişime bakıyor ulturasonda hastaneside çok yakın evimize ama cinsiyeti ben söylemem dedi biraz tedirgin oldu sanırım bende üzülünce kuzenlerim biz bakarız dediler saolsunlar...
bizim ilk bebeğimiz o yüzden seçim yapmıyouz açıkcası ama ben hep erkek hissediyordum kızım olacakmış, Sağlıklı olsunlarda Allahtan başka bir şey dilemiyorum canımm..

ben kaçıyorum kızlarrr, dün eşimi boladım diye tirip atmıştı bugünde aynını yapmasın
akşama girmeye çalışırım yemek felan yapayım azcıkk
öptüm bebişleri ve sizii

ben kaçıyorum kızlarrr, dün eşimi boladım diye tirip atmıştı bugünde aynını yapmasın
akşama girmeye çalışırım yemek felan yapayım azcıkk
öptüm bebişleri ve sizii

Görusuruz canimm bende cikiyorum disariya cok guzel kar var az gezeyim oglusum karda gezmek istiyoo

bende bıraz ıs yaptım kocısı ısını bıtırmıs kadıkoyde buluscaz sımdık hadı gorusuruz hanımlarr...

ßen qeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

su çok içmek lazım ama içemiyom ya sabahtan beri daha 1 bardak oldu içmem lazımmmm ondan şişiyorum zaten
ßen qeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

hoş geldinnn

huhuu kızlaaaar nasıl keyifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…