evet bende doğum olayını hemen es geçiyorum okurken kendimi bende kasıyorum düşlünmemeye çalışıyorum Rabbim zamanında kolay doğumlar nasip etsin hepimize
düşünme canım ya daha çok zaman var...
bana korkunç gelmiyor açıkcası herkes nasıl doğuruyorsas bizde doğurucaz kızım
şu mankenlerbile çıtkırıldım halleriyle doğuruyolarsa biz hayli hayli doğururuz..
yarın dr randevum var çok heyecanlıyım bende yaa bebişimi grücemm
acaba dr ne diyecek cinsiyetine onu da çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
Canim benimde yarin doktor randevum varn bende hala ögrenemedim cinsiyetini ayni heycan fazlasiyla bendede var ve bugun nasil gecicek bilmiyorum yaa...
Insallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir canim cinsiyet konusunda en önemliside bebeklerimizin saglikli oldugu haberini alabilmek tabii
sılacım aslında biz cinsiyetimizi geçen hafta pazar öğrendik kaydirigubbakcemile3benim kuzenlerim var ikiside dr onlar pazar günü baktılar %90 kızımız olucak ama dr muzun daha haberi
yok şimdi gidince erkek derse çok komik olucak bize..kaydirigubbakcemile3
Canım bizim ailede dr çok benim abimde dr meraklandığım zaman gidiyorum ona kalp atışlarımıza felan bakıyor bebişime bakıyor ulturasonda hastaneside çok yakın evimize ama cinsiyeti ben söylemem dedi biraz tedirgin oldu sanırım bende üzülünce kuzenlerim biz bakarız dediler saolsunlar...Cok sansliyisin ya benim kuzenim doktor olucak her hafta basinda olurum ve rahat vermem kesin ya ben cok gec kaldim ögrenmek icin biliyorum ama sirf cinsiyet ögrenmek icinde doktora gitmiyeyim normal kontrol zamanimi bekliyeyim diye gitmedim acikcasi.
Gözün aydin canim o zaman kiz evladi bende cok istiyorum ilk evladim erkek ya bide kiz evladim olsa cok guzel olur diyorum ama erkek olursa cok sevinirim hayirlisi bakalim ama bu belirsizlikle cok zor oluyor ya insan biran önce bilmek istiyor tabi.
Bazilari sirf supriz olsun diye ögrenmiyolar ya nasi dayaniyolar anlamiyorumm CADIARZU
ben kaçıyorum kızlarrr, dün eşimi boladım diye tirip atmıştı bugünde aynını yapmasın
akşama girmeye çalışırım yemek felan yapayım azcıkk
öptüm bebişleri ve sizii
Görusuruz canimm bende cikiyorum disariya cok guzel kar var az gezeyim oglusum karda gezmek istiyoo
su çok içmek lazım ama içemiyom ya sabahtan beri daha 1 bardak oldu içmem lazımmmm ondan şişiyorum zatenhoşgeldin canım, geçmiş olsun inşallah dr dediği gibi bebişin büyüdükce yukarı çıkar eşi. sen bol bol dinlen kabız kalmamaya felanda çalış 15 dk fazlada yürüme
bazen benimde özellikle akşamları ayaklarım davul gibi oluyor ama iş yerinde sürekli oturduğum için sanırım bol su içmek lazım ödem için... tekrar geçmiş olsun..
ßen qeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
su çok içmek lazım ama içemiyom ya sabahtan beri daha 1 bardak oldu içmem lazımmmm ondan şişiyorum zaten
hoş geldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?