2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu esprili hamile t-shirtlerinin ucuzunu nasıl bulucaz ya,uyduruk bi tshirt 50tl yuh yani,istiyorum ama yaaa

olmzmı canım oldu tabi ALLAH NASİp kısmet ederse bi Kızım olucucak ya bu arada bi alıntı yapana kadar canım çıktı kitlrnip duruyor pc siinir oldum sizdede oluyormu

Allah eline almayı nasip etsin inşallah babası sevinmiştir çok:)

olmzmı canım oldu tabi ALLAH NASİp kısmet ederse bi Kızım olucucak ya bu arada bi alıntı yapana kadar canım çıktı kitlrnip duruyor pc siinir oldum sizdede oluyormu

bugün bende net çok yavaş cildir

şu esprili hamile t-shirtlerinin ucuzunu nasıl bulucaz ya,uyduruk bi tshirt 50tl yuh yani,istiyorum ama yaaa

aynen katılıyorum ya ederinden fazla istiyolar...

ben hafta içi izmire gidicem bebek mağazsı gezmek istiyorum..gerçi eşim falan pek gezmeye izin vermiyo hep yatırıyolar beni..ama ben gezmek istiyom birkaç bişey almak istiyom..izmirde konak balçova falan o taraflarda böyle bir mağaza var mı??

ya kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo =(
sanki çişim varmışta saklıyomuşum qibi..
wc qiidorum ama bişeyim yok =(
ya çok rahatsız oluyorum =(
yarın dr qitsemmi?

online gördüm birde bellomom diye bi mağaza varmış ama çankayada galba tam bilmiyorum orda varmış ama çok fazla fiyatlar ya hayatta almam

Allah eline almayı nasip etsin inşallah babası sevinmiştir çok:)

saoll canım inşallah hepimize inşallah babası çok seviniyor o hep kız çocuğu istiyorpdu zaten ALLAH gönlümüze gçre verdi anlıyacağın neyse canım size iyi sohbetler ben bi eşimle markete kadar gidip gelmem lazım bu yağmurda hiçte canım istemiyor ama gidicz mecbur öpüyorum hepinizi iyi akşamlar Şeniz

ya kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo =(
sanki çişim varmışta saklıyomuşum qibi..
wc qiidorum ama bişeyim yok =(
ya çok rahatsız oluyorum =(
yarın dr qitsemmi?

büyük ihtimalle üsütmüşsün kuşum
ayaklarını çok sıcak tut
patik falan giy

büyük ihtimalle üsütmüşsün kuşum
ayaklarını çok sıcak tut
patik falan giy

ya idrar yollarımda yanma falan yok
akıntımda değişiklik de yok
sadece sancı oluyo kasıklarımda içi acıyo sankı kasıklarımın
hep idrarım varmış ama saklıomuşum qibi qelio bana
bebişle bi ilqisi yok tur dimii
çok korkuorm mafoldumben

yok be canım sende
ne alakası var
onlar Allahın izniyle tutundular artık bize ve
yukarı doğru çıkmaktalar
göbek deliğimizin oralardalar
ama içim rahat etmez dersen bu hafta
uğra bi dr.na
ayrıca ağlayıp durma
bozma çocuğun asablarını
pataklıcam bak

ya napim daha önce 2 düşüğüm olduğu için
bu hamileliğimde çok dikkat ediorum
ufacık bişeyde acaba bebişime bişi mi oldu die vesveseleniorum
elimde değil :çok üzgünüm:

ya napim daha önce 2 düşüğüm olduğu için
bu hamileliğimde çok dikkat ediorum
ufacık bişeyde acaba bebişime bişi mi oldu die vesveseleniorum
elimde değil :çok üzgünüm:

benimde 1 vukaatım var
bende senin gibiyim çaktırma:kedi:

öööööööööööööööööz-geeeeeeeee

neyse kimsenin cevap yazacağı yok ben kaçtım

herkes nereye kaybolduu yaa biraz mutfaga gittim söylemesi ayıptır ıspanaklı pide cekti de canım

Selam kızlar! ben 15 haftalık hamileyim ve sabah kalktığımda karnım hiç olmuyor sonradan biraz çıkıyor yani ne karnım büyüdü, ne bir hareket hissediyorum... korkmaya başladım herşey yolunda mıdır acaba? 2 hafta sonra doktora gideceğiz ve ben endişeleniyorum :çok üzgünüm:
15 haftalıkken herşeyin normal olduğunu nasıl anlarız??? ya da bir sorun olsa mutlaka anlar mıyız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…