2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim o sanci karnin genisledigi icin oluyodur.Ilk bebegin sanirim ve vucudun haliyle kendisini hamilelige hazirliyo.
Usutmuste olabilirsin bu arada dikkatli ol ve kendini özellikle ayak ve göbek tarafini sicak tutmaya calis meraklanma bebegin sana tutundu artik kolay kolay birsey olmaz ona rabbimin yardimiyla

ben de 15.haftamdayım karnım biraz cıktı ve hareketlerini de hissetmiyorum.karnının cıkmaması senin fiziksel yapınla alakalı.herkeste degisen bir sey bu.hareketleri hissetmek icin de erken zaten..benim kanımca endişelenmeni gerektirecek bir durum yok

kar gezmesi nasıl gecti biraz da bize yolla demiştim ya gelecek herhalde yarına insallah :))

Canim bende 18 haftayi bitirmek uzereyim sabahlari benimde karnim cok az ki benim ikinci hamileligim olmasina ragmen sein birinciyse cok normal hemen karninin cikmamasi benim 6 aylik olana kadar hic karnim yoktu ilk bebegimde.Herkesin vucut yapisi bir degil sonucta kimi 3 aylikken kocaman olur göbegi kimiyse cok gec siser aklina kötü seyler getirme sakin.
Ayrica dedigim gibi bende 18 haftayi bitirmek uzereyim ama hala bebegim cok hareketli degil cok az hareket hisediyorum bende ama her bebekde kipir kipir olucak diye birsey yok icinde hic merak etme bence bebegine birseyolsa Allah korusun mutlaka bi rahatsizlik hissedersin sen ´suan kendini iyi hissediyosan emin olki bebeginde en az senin kadar iyi

kar gezmesi nasıl gecti biraz da bize yolla demiştim ya gelecek herhalde yarına insallah :))

Görmedim canim yazini gecmisi okuyamadim.
Cok guzeldi valla arada esimden habersiz bikac kezde yedim hatta cok seviyorum ya ben kar yemeyi ama hamileyim diye azicik yedim bu sefer keske yollaabilsem sizede heryer bembeyaz burda super gozukuyo disari :CüvCüv:

canım peki herhangibişey hissediyor musun?? bende daha önceki haftalarda yorgunluk falan vardı ve bir de 5-7 haftalar arası lekelenmelerim olmuştu ve ara ara batmalar hissediyordum ama şimdi yorgunlukta yok, batmalar da fisfisfis onun için endişeleniyorum.. Allah korusun lekelenmeler ya da kanamam falan olmasın da, onun dışında bir belirti hisseden var mı acaba diye merak ettim...

kızlar bu cuma kontroll var bebişinn cinsiyetini öğrencem inşallahh

hoşbuldukk tatlımm nabersinizz

Ben superim canim valla bugun bebegimde artik yavas yavas hareketlenemeye basladi onun pitirtilarini hissettikce daha iyi oluyorum.
Ayrica yarin doktor randevum var insallah bu sefer cinsiyeti belli olurr cok heycanliyim bebegimi gorucem insallah yarinn :ecrin_bebek:

Sen nasilsin bebesin nasill opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım cevabın için.. içim biraz daha rahatladı ve evet ilk hamileliğim ve ilk haftalarda 2 hafta kadar lekelenmelerim vardı onun için çok korkuyorum... Allah herkese sağlıklı ve sorunsuz hamilelik nasib etsin...

ayy maşallahh bebeğinee annesi benimde bu cuma kontrol hadi inşallahh öğrenirizz canımm sositososito

Canim ne guzel sevinmen lazim butun sikintilarin bitmis ve artik hamileligin duzene girmis illa bi sorun oluncami bebek iyi demek oluyo sevinmen lazim hersey yolunda ve artik sen doya doya yasiyabilirsin hamileligini.

Bende 1 ay boyunca kahverengi kanamam oldu daha 3 haftadir tam olarak iyiyim diyebiliyorum ve sukrediyorumm.Bundan sonra artik kafana herseyi tekip kotu seyler getirme aklina doya doya yasamaya bak hamileligini bu gunleri ilerde bebegini kucagina alinca tebessumle hatirlicaksin eminimkii

Hic merak etme canim anliyorum seni ilk bebegin ve tabiki endiseleniyosun onun icin ama merak etme annesi o artik 15 haftalik ve annesinin kolay kolay ayrilmaya hic niyeti yok :ecrin_bebek:

ayy maşallahh bebeğinee annesi benimde bu cuma kontrol hadi inşallahh öğrenirizz canımm sositososito

Insallah canim sende cumaya ögrenirsin cinsiyetini ben nerdeyse 5. ayima giricem herkes soruyor cinsiyeti ne diye bilmiyorum diyorumm.
Benimde icim icime sigmiyo yarin olsun artik diye.
Gerci ben hep erkek diye hissediyorum ama bakarsin bi supriz olur doktor kiz deyiverir :hulya:
Ilki oglan olunca ister istemez insanin kalbi kizdan yana oluyoo kaydirigubbakcemile3

allah gönlüne göre verir inşallahh sağlıklı bir şekilde kızın olur inşallah :hulya:

Hic merak etme canim anliyorum seni ilk bebegin ve tabiki endiseleniyosun onun icin ama merak etme annesi o artik 15 haftalik ve annesinin kolay kolay ayrilmaya hic niyeti yok :ecrin_bebek:

İnşalah isteyen herkese Allah bu duyguyu yaşatır ve sonuna kadar devam ettirir....
Çok saol canım cevapların için... bu evhamlar biraz da hormonlardan sanırım..
İnşallah Allahım sonuna kadar verir... herkesi bebişlerine kavuşturur :ecrin_bebek:

allah gönlüne göre verir inşallahh sağlıklı bir şekilde kızın olur inşallah :hulya:

Insallah canim kizda olsa oglanda olsa benim canim olucak sonucta hayirlisi olsunn saglikla alim kucagimada en önemlisi o tabiki :Saruboceq:

Rabbim hepimizin evladini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…