ya idrar yollarımda yanma falan yok
akıntımda değişiklik de yok
sadece sancı oluyo kasıklarımda içi acıyo sankı kasıklarımın
hep idrarım varmış ama saklıomuşum qibi qelio bana
bebişle bi ilqisi yok tur dimii
çok korkuorm mafoldumben
Selam kızlar! ben 15 haftalık hamileyim ve sabah kalktığımda karnım hiç olmuyor sonradan biraz çıkıyor yani ne karnım büyüdü, ne bir hareket hissediyorum... korkmaya başladım herşey yolunda mıdır acaba? 2 hafta sonra doktora gideceğiz ve ben endişeleniyorum :çok üzgünüm:
15 haftalıkken herşeyin normal olduğunu nasıl anlarız??? ya da bir sorun olsa mutlaka anlar mıyız??
Canim o sanci karnin genisledigi icin oluyodur.Ilk bebegin sanirim ve vucudun haliyle kendisini hamilelige hazirliyo.
Usutmuste olabilirsin bu arada dikkatli ol ve kendini özellikle ayak ve göbek tarafini sicak tutmaya calis meraklanma bebegin sana tutundu artik kolay kolay birsey olmaz ona rabbimin yardimiyla
Selam kızlar! ben 15 haftalık hamileyim ve sabah kalktığımda karnım hiç olmuyor sonradan biraz çıkıyor yani ne karnım büyüdü, ne bir hareket hissediyorum... korkmaya başladım herşey yolunda mıdır acaba? 2 hafta sonra doktora gideceğiz ve ben endişeleniyorum :çok üzgünüm:
15 haftalıkken herşeyin normal olduğunu nasıl anlarız??? ya da bir sorun olsa mutlaka anlar mıyız??
kar gezmesi nasıl gecti biraz da bize yolla demiştim ya gelecek herhalde yarına insallah :))
meraba millett benn geldimmm
ben de 15.haftamdayım karnım biraz cıktı ve hareketlerini de hissetmiyorum.karnının cıkmaması senin fiziksel yapınla alakalı.herkeste degisen bir sey bu.hareketleri hissetmek icin de erken zaten..benim kanımca endişelenmeni gerektirecek bir durum yok
herkes nereye kaybolduu yaa biraz mutfaga gittim söylemesi ayıptır ıspanaklı pide cekti de canım
hoşbuldukk tatlımm nabersinizz
Canim bende 18 haftayi bitirmek uzereyim sabahlari benimde karnim cok az ki benim ikinci hamileligim olmasina ragmen sein birinciyse cok normal hemen karninin cikmamasi benim 6 aylik olana kadar hic karnim yoktu ilk bebegimde.Herkesin vucut yapisi bir degil sonucta kimi 3 aylikken kocaman olur göbegi kimiyse cok gec siser aklina kötü seyler getirme sakin.
Ayrica dedigim gibi bende 18 haftayi bitirmek uzereyim ama hala bebegim cok hareketli degil cok az hareket hisediyorum bende ama her bebekde kipir kipir olucak diye birsey yok icinde hic merak etme bence bebegine birseyolsa Allah korusun mutlaka bi rahatsizlik hissedersin sen ´suan kendini iyi hissediyosan emin olki bebeginde en az senin kadar iyi
Ben superim canim valla bugun bebegimde artik yavas yavas hareketlenemeye basladi onun pitirtilarini hissettikce daha iyi oluyorum.
Ayrica yarin doktor randevum var insallah bu sefer cinsiyeti belli olurr cok heycanliyim bebegimi gorucem insallah yarinn :ecrin_bebek:
Sen nasilsin bebesin nasill opuyorumnanaktan
canım peki herhangibişey hissediyor musun?? bende daha önceki haftalarda yorgunluk falan vardı ve bir de 5-7 haftalar arası lekelenmelerim olmuştu ve ara ara batmalar hissediyordum ama şimdi yorgunlukta yok, batmalar da fisfisfis onun için endişeleniyorum.. Allah korusun lekelenmeler ya da kanamam falan olmasın da, onun dışında bir belirti hisseden var mı acaba diye merak ettim...
Teşekkür ederim canım cevabın için.. içim biraz daha rahatladı ve evet ilk hamileliğim ve ilk haftalarda 2 hafta kadar lekelenmelerim vardı onun için çok korkuyorum... Allah herkese sağlıklı ve sorunsuz hamilelik nasib etsin...
ayy maşallahh bebeğinee annesibenimde bu cuma kontrol hadi inşallahh öğrenirizz canımm sositososito
Insallah canim sende cumaya ögrenirsin cinsiyetini ben nerdeyse 5. ayima giricem herkes soruyor cinsiyeti ne diye bilmiyorum diyorumm.
Benimde icim icime sigmiyo yarin olsun artik diye.
Gerci ben hep erkek diye hissediyorum ama bakarsin bi supriz olur doktor kiz deyiverir :hulya:
Ilki oglan olunca ister istemez insanin kalbi kizdan yana oluyoo kaydirigubbakcemile3
Hic merak etme canim anliyorum seni ilk bebegin ve tabiki endiseleniyosun onun icin ama merak etme annesi o artik 15 haftalik ve annesinin kolay kolay ayrilmaya hic niyeti yok :ecrin_bebek:
allah gönlüne göre verir inşallahh sağlıklı bir şekilde kızın olur inşallah :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?