C
coolelisam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #24.921
Insallah canim kizda olsa oglanda olsa benim canim olucak sonucta hayirlisi olsunn saglikla alim kucagimada en önemlisi o tabiki :Saruboceq:
Rabbim hepimizin evladini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:
İnşalah isteyen herkese Allah bu duyguyu yaşatır ve sonuna kadar devam ettirir....
Çok saol canım cevapların için... bu evhamlar biraz da hormonlardan sanırım..
İnşallah Allahım sonuna kadar verir... herkesi bebişlerine kavuşturur :ecrin_bebek:
Insallah canim kizda olsa oglanda olsa benim canim olucak sonucta hayirlisi olsunn saglikla alim kucagimada en önemlisi o tabiki :Saruboceq:
Rabbim hepimizin evladini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:
Canim stres yapicak birsey yok herseyin guzelini dusun bebegine kucagina alican zamanlari dusun bende 15 haftalikken bebegimi hissetmiyordum dedigim gibi her bebek bir degil.
Ki bence senin kizin olucak insallah tahminimde dogru cikar.
Zaten doktor randevun gelince insallah doktorda bebeginle ilgili saglikli haberler vericektir sana :Saruboceq:
opuyorumnanaktan neden kızın olacak dedin?? çünkü herkes kız kız diyor ve 12 haftalıkken ikili test için gittiğimizde doktor da %90 kız ama yinede siz kendinizi her ikisi de olabilirmiş gibi hazırlayın dedi... benim kız çocuklarına inanılmaz bir sempatim var ama hayatta herzaman herşeyin hayırlısı olsun diye dua ederim onun için sağlıklı ve sorunsuz olsun da kız ya da erkek hiiiççç farketmez.. Allah onu sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin de..............
Senin bir oğlun var sanırım, Allah bunu da gönlüne göre versin... sapasağlam sağlıklı bir şekilde inşallah.....
canım peki herhangibişey hissediyor musun?? bende daha önceki haftalarda yorgunluk falan vardı ve bir de 5-7 haftalar arası lekelenmelerim olmuştu ve ara ara batmalar hissediyordum ama şimdi yorgunlukta yok, batmalar da fisfisfis onun için endişeleniyorum.. Allah korusun lekelenmeler ya da kanamam falan olmasın da, onun dışında bir belirti hisseden var mı acaba diye merak ettim...
aminn canımm turkbayragi
Canlarim ben kaciyorum hepize iyi aksamlar öpüyorumm opuyorumnanaktan
kızlar bu cuma kontroll var bebişinn cinsiyetini öğrencem inşallahh
Afiyet olsun canim bebisne yarasin insallahh zemuszemus
ben de yarın sabah gidicem doktora ve gösterirse öğrenicez cinsiyetini cok heyecanlıyım..
aynenn tatlımm ya inşallahh öğrenirsinn bende cuma günü işte çok meraklanıoruz ismi bile hazır teyzesi delikafadulden
ne olacak adı yeğenimin :)
erkekse ayaz kızsa sudenazz
ayaz ismini cok seviyorum ben :)adıyla doğsun ve yasasın insallah..bizim daha isim belirsizzz..
ayaz ismini cok seviyorum ben :)adıyla doğsun ve yasasın insallah..bizim daha isim belirsizzz..
bulursunn daha çokkkk varrr
bulurum herhalde..erkek olursa kayra düşünüyoruz kız olursa da var aklımızda baska isimler ama ben hala cok kararsızım ne zaman gececek bu kararsızlığım bilmem
kayrada çok hoşş canımm arkadasım koydu oğluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?