2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse tatlımm ben çıkıorumm fazla acıktımm öptüm bebişi ve seni

şu esprili hamile t-shirtlerinin ucuzunu nasıl bulucaz ya,uyduruk bi tshirt 50tl yuh yani,istiyorum ama yaaa

canım LW de var canım. 17 tl hemde. ama çok çeşit yok.ben 1tane aldım tam göbeğin üstüne 2 tane ayak izi var göğüs kısmındada neden tekmeliyosun yazıyo ingilizce olarak.
bide hamile mağazasında belki daha uygun vardır nettekine göre geçen doğum günümde eşim almış 30 a almış.daha uygunda varsa bilgim yok canım

slm kızlar nasılsınız bakalım

Son düzenleme:

ben karnım iyice sismeye baslayınca buyuk beden badi alıcam düz renk.üstüne baskı yaptıracak esim..varmıs öyle baskı yapan yerler ben cizicem kağıda istediğim seyleri ya da netten bulup cıktısını alıcam.bilemiyorum tabi yapabileceklermi nette gördüklerimiz kadar güzelini..denerim en azından 1 tane önce..bana da arkadasım almıs dogumgunumde üstünde ingilizce olarak bebekle 3lendik yazıyor :)altta da anne baba ve ortada bebis tabi bunlar cin ali seklindeler..tabi kaca aldın diye soramadım kıza :)

gece yagacak diyorlar istanbul'a kar.sen sanırım avrupadasın hangi ülkedesin?iyi aksamlar bu arada belki de cıkmışsındır..

Slm canim ciktim geldim bile...
Ben Almanyada yasiyorum canim turkiyeyede geliyomus ama kar haberlerde heryerde kar haberi vardi bugun.

ben de yarın sabah gidicem doktora ve gösterirse öğrenicez cinsiyetini cok heyecanlıyım..

Sendemi yarin sabah gidiyosun canim belkide ayni saatlerde ögreniyo olucaz bebislerimizin cinsiyetini oyy ne guzel yaa yarin öglene burda haberlesiriz o zaman insallah :Saruboceq:

Ben sana senin icin icime dogani sölim ama sanirim senin oglunolucak gamyoncuiremsu

Hadi sende bana bi tahmin yap ne cikarsa bahtimaa kaydirigubbakcemile3

kızın olacak gibi geldi bana insallah da öyle olur :)bana benim de kızım olacak gibi geliyor..yarın görücez artık..ben doktordan sonra arkadasıma kahvaltıya gidicem o sebeple en erken 3 gibi girerim kk.ya..insallah sağlıkla kucağımıza alırız kız ya da erkek hiç fark etmez :)

Tabiki hayirlisi canim banada hep ikinci oglum yoldaymis gibi geliyor.
Saglikli olduklarinin haberini almak en önemlisi tabi.
Birde senin ilk evladin kizda olsa erkekde olsa farketmez benim ikinci oldugu icin kiz tarafi biraz agirlik basiyor tabii opuyorumnanaktan

insallah kız olur diyeyim o zaman :)kız değilse de bir daha denersinizz cok istiyorsan kız evlat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…