- Konu Sahibi daemon
-
- #24.961
hosbulduk canim.ksr bakma cikmistim simdi gördüm.iyiyim sen nasilsin leylacimslm cnm hosgeldin nasilsin
insallah kız olur diyeyim o zaman :)kız değilse de bir daha denersinizz cok istiyorsan kız evlat..
slm silam sana gecende yazmistim ama görmedin.bende almanyadayim.sana msj yazacaktim ama msj bölümünde yok.Slm canim ciktim geldim bile...
Ben Almanyada yasiyorum canim turkiyeyede geliyomus ama kar haberlerde heryerde kar haberi vardi bugun.
Ben geldım gecmsı okudum gıdıyorummm kocİŞle fılm ızlıycess. GÖrÜŞÜrÜzz. ıyı bakın kendınıze ve bebıslerınıze...
Yok canim erkekde olsa sirf kiz evlat yapmak icin tekrar hamile kalmam.
Benim hamileligim 4 aya kadar cok zor geciyor hatirlamak bile istemiyorum.
Hem artik bu dunyaya 2 cocuk bile fazla diye dusunuyorum rabbim isteyenlere ve olmayanlara versinn insallah.
Kizda olsa oglanda olsa iki cocuk yeter bana oglum olursa gene benimde 2 gelinim olur kiz evladim yerine zemuszemus
biz de bir yandan film iziiyoruuuzzz...sen izledinmi o sana önerdiğim filmlerii
ölum hattını bulamamıs kocacım the holıday de evde varmıs ama sınema cekımı berbattı yanı yarın getırcek onları. sımdıde the bıg blue ızlıycez..
günaydınnnn minişlerimize ve koca göbüşlü anneleree...
Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar
oluyo canım oluyo bunlara katlanıcaz artık mınıslerımız buyuyorakşam karnıma bıçak saplar gibi ağrılar giriyo normaldir sanırım uyuyamadım bi türlü sizdede oluyomu bel ağrısı falan
kızlar gunaydın nasılsınz bakalımm??
oluyo canım oluyo bunlara katlanıcaz artık mınıslerımız buyuyor
hosgeldın canım ıyıyız sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?