2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geldım gecmsı okudum gıdıyorummm kocıŞle fılm ızlıycess. GÖrÜŞÜrÜzz. ıyı bakın kendınıze ve bebıslerınıze...

merhaba gebişler, şimdi geldim eve ...abimlerdeydik 3 gündür,bir merhaba diyim istedim,yarın görüşürüz işallahhhh iyi geceler

insallah kız olur diyeyim o zaman :)kız değilse de bir daha denersinizz cok istiyorsan kız evlat..

Yok canim erkekde olsa sirf kiz evlat yapmak icin tekrar hamile kalmam.
Benim hamileligim 4 aya kadar cok zor geciyor hatirlamak bile istemiyorum.
Hem artik bu dunyaya 2 cocuk bile fazla diye dusunuyorum rabbim isteyenlere ve olmayanlara versinn insallah.

Kizda olsa oglanda olsa iki cocuk yeter bana oglum olursa gene benimde 2 gelinim olur kiz evladim yerine zemuszemus

Slm canim ciktim geldim bile...
Ben Almanyada yasiyorum canim turkiyeyede geliyomus ama kar haberlerde heryerde kar haberi vardi bugun.
slm silam sana gecende yazmistim ama görmedin.bende almanyadayim.sana msj yazacaktim ama msj bölümünde yok.

evt en doğrusunu düşünüyorsun canım..allah gönlüne göre versin insallah

biz de bir yandan film iziiyoruuuzzz...sen izledinmi o sana önerdiğim filmlerii

ölum hattını bulamamıs kocacım the holıday de evde varmıs ama sınema cekımı berbattı yanı yarın getırcek onları. sımdıde the bıg blue ızlıycez..

ölum hattını bulamamıs kocacım the holıday de evde varmıs ama sınema cekımı berbattı yanı yarın getırcek onları. sımdıde the bıg blue ızlıycez..

iyi seyirler size..biz de konusu seri bir katilin hayatını konu olan gercek bir yasamdan cekilmis amerikan filmi izliyoruzz

günaydınnnn minişlerimize ve koca göbüşlü anneleree...

ohh be hosgeldınız bende kocişle kahvaltı yaptım ıse gonderdım buray ageldım hemencik..

akşam karnıma bıçak saplar gibi ağrılar giriyo normaldir sanırım uyuyamadım bi türlü sizdede oluyomu bel ağrısı falan

kızlar gunaydın nasılsınz bakalımm??

oluyo canım oluyo bunlara katlanıcaz artık mınıslerımız buyuyor

hosgeldın canım ıyıyız sen nasılsın

iyiyym teşekkr ederm3 gun tatıldı işte geldik iş başı ama hiç tatil yapmış gibi diiilimm...

Günaydın kızlaaarr...bu sabah doktora gideceğim için heyecandan uyuyamadım.erkenden kalktım..dısarısı bembeyaz bir örtü ile kaplanmıss gece kar yagıyordu..tutmuşşş ama azzz tabi..bugün cinsiyeti öğrenicez gösterirse bizim minişş insallah tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…