benim bebişimin de cinsiyeti sonunda belli oldu :) lalalalal
klava: çatlatmasana adamııı
gecmıs olsun canım kan hapının bulantı yaptıgını duymustum ama yapacak bısey yok allah korusun ıkı kez bayılmıssın ustelık yalnız kalmamaya dıkkat et ve aksatma ılacını bende kan problemı yok cok sukur o yuzden gerek gormedı sımdılık
canım çok geçmiş olsun ama o derecede kansızlığın varsa sadece bi kan hapıylamı geçiştirecek dr un
canım benim yaaaa, allah yardımcın olsun işallah...bende bazen idrar kaçıyorum hapşırırken falan çok doğal şeyler bunlar hepimizin başına gelebilir,migde bulantısı hiç yaşamadım gebelikte ama normalde miğdem bulandığı zaman ölecek gibi olurum ben onun için seni çok iyi anlıyorum
ben çok utandım kızlar. buyuk tuvaletımı altıma kaçırınca hemşiler temızlemiş. ayyy rezillikti. ALLAH elden ayaktan duşurmesın. elin insanı temızlesın dıye gözunun içine bakıyorsun resmen.
merhaba anneler bugün o kadar yoğunum ki daha yeni girebildim.
geçmişi okumaya da hiç dermanım yok. bu arada sakın kendinizi iyi hissediyorsanız millete söylemeyin. nazar değmesin.
dün cenaze yemeği vardı. bir akrabamız da 2 aylık hamile ve sürekli kusuyormuş. bana sordular sen nasılsın diye. bende çok iyiyim dedim.
birkaç kişi daha sordu sonra herkese iyiyim dedim. akşam eve geldim. mideme sancılar girmeye başladı.
daha sonra da ne var ne yok çıkardım. hala da midem kötü. bir daha iyiyim dersem 2 olsun.
nazara mı geldik nedir dünden beri midem çok berbat.
bence oglu olucak ggc nın..
gulkurusu bence senınkıde kız
teşekkur ederım arkadaşlar. kansızlık yuzunden şimdi sıkı gözetımdeyim. bugun yarın izinliyim evdeyım. ama baş dönmelerım geçtı.
çogunluk cinsiyeti ögrenmiş ben çatlıcam valla. hergun ruyalarımda degışık bır cins göruyorum. bi gun kalkıyorum kesın erkek bı gun kız gıbı gelıyor. belırtılerle anlaşılır mı acaba ?
merhaba anneler bugün o kadar yoğunum ki daha yeni girebildim.
geçmişi okumaya da hiç dermanım yok. bu arada sakın kendinizi iyi hissediyorsanız millete söylemeyin. nazar değmesin.
dün cenaze yemeği vardı. bir akrabamız da 2 aylık hamile ve sürekli kusuyormuş. bana sordular sen nasılsın diye. bende çok iyiyim dedim.
birkaç kişi daha sordu sonra herkese iyiyim dedim. akşam eve geldim. mideme sancılar girmeye başladı.
daha sonra da ne var ne yok çıkardım. hala da midem kötü. bir daha iyiyim dersem 2 olsun.
nazara mı geldik nedir dünden beri midem çok berbat.
neymiş neymiş..
aa canım bunun ıcınde uzme kendını sakın sen bıran once kendını dah aıyı hıssetmek ıcın cablamalısın bosver hamıleyız tabı herseye hakkımız var...
kız mıs :):lepi:
veee elhamrada mesaj attı sımdı cıkmıs doktordan o gelene kadar tahmın edın bakalım neyı olcak=)))
canım ne kaybedersınkı bı dene sansını belkı bebeısının sansına kabul edılırsın bellı mı olur.. bence bole bı sansın varken degerlendır.. sözlesmel mözlesmelı nolcak . neyınden korkuyosundaemon kız bişeye adım atıyorum kocişim heveslendirdi beni ya birazda korkuyorum şu adalet bakanlığının sözleşmeli infaz koruma memurluğu alımı varmış şartların hepsi tutuyor sadece 4.5 aylık hamileyim biliyorsun ama çevremdekiler sorun olmaz diyor bi şansımı denesem mi acaba hem kpss ye çalışmaktan da kurtulurum diyorum ama sözleşmeli olduğu için şu hamişliğime bakıp belki almazlar diye düşünüyorum sence ne yapmalıyım :1no2:
kız mıs :):lepi:
ben çok utandım kızlar. buyuk tuvaletımı altıma kaçırınca hemşiler temızlemiş. ayyy rezillikti. ALLAH elden ayaktan duşurmesın. elin insanı temızlesın dıye gözunun içine bakıyorsun resmen.
ay gecmıs olsun bızde meraklandık sabah gelmedın.. neyse cnm dıkkat et kendıne aa kurtulmusken gerı getırmeyın su bulantıları kendınıze.. ben kımseye cok kolay gecıyo demıyorum sıkıntılı gecıyo hamılelık dıyorumö valla
veee elhamrada mesaj attı sımdı cıkmıs doktordan o gelene kadar tahmın edın bakalım neyı olcak=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?