2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
atılımcılar
zynpmrt
esmer80
ozgecay
ukla
archimim
ozbek83
simnil
azize1
daemon
asme (belki)
mavermis
melmea
Stella
Semraayrancı
zeyhat
ggc

katılacagını soyleyen arkadasalar burada yazıyor. simnil gecenlerde burda bı estı gurledı aramzıda olmak ıstemedıgı soyledı sanıyorum gelmez.
azize gelrı mı bılmıyorum bebegını kaybetmişti.
özgeye tarıhı sorcas. stellaya archımım ulasır zaten gelıyorum demıstı o da kesın oalrak en son bı aksılık olmadıysa

dıger arkadaslarada mesaj atalım

özge bu hafta sonu gelebılıyomusun yanı

günaydın kızlaaaaaaaaar :)

dün doktordaydım doktorum her gittiğimde suya ihtiyacın var ağrın catlağın olmasın istiyorsan en basitinden bu sebeplerle bol bol su icmen lazım dedi bana..ben zaten allahtan cok su icen biriyim ve sorun yasamıyorum..
2-2,5 lt su icerim günde..alışkanlıktır bu bende.bence siz de zorlayın kendinizii icin bir yerlere not edin birilerinden rica edin hatırlatma konusunda.ben işte iken su sisem önümde durur..sizde su sisesi bulundurun yanınızda evde veya işte fark etmezz..hem ne kadar ictiğinizi de kontrol edebilirsiniz bu sayede

pembe mavı masalcım bu hafta sonukadıkoyde bulusmamiz olcak sende katılmak ıstermıısn

evet evet gelebiliyom bu pazar ben.. egitim ertelenmiş..
şimcik bi bashekim çaarmış gelcem birazdan

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biz geldikk ama uykum var geçmişi okudum hemen kaçıyorum görüşürüz kızlarrrrrrrrr

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biz geldikk ama uykum var geçmişi okudum hemen kaçıyorum görüşürüz kızlarrrrrrrrr

günaydın ve iii uykular cnmm bebiş uyumakmı istiyorrrrrrrrrrrrrr

Günaydın kızlar
buluşmaya bi aksilik çıkmazsa gelecem ben

gunaydın stella hosgeldın aksılık cıkmaz cıkmaz merak etme.. şimdilik 6 kısıyız ama sadece

bebişim ben bugün çok yoğunum ancak akşam herkese mesaj atabilirim. Siz gün içinde gelenleri belirleyin ben akşam geri kalanına mesaj atayım.

tmm cnm ben gun ıcınde sık sık reklam yaparım forumda kesın gelecegını soyleyenlerı en son aksam cıkmadan sana mesaj atarım ger kalanlarda ılgılenırız sonra

şimdilik bir sorun yok geliyorum ben
umarım son dakka golü filan olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…