2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr. 2010 un ilk mesajını atıyorum. Ben 2009 u çalışarak kapattım ve maalesef 2010 u da çalışarak karşıladım. 2 ocakta tam gün çalıştım kaç gündür işlerin yoğunluğundan kk ya uğrayamadım bile dün akşam rüyama girdiniz valla. Sabah eşim sende bi değişiklik var kkdan bahsetmiyosun hayırdır dedi onada anlattım giremediğimi çok şaşırdı. Çok çok özledim sizi .Merakta bıraktıysam kusuruma bakmayın umarım herkes iyidir. Gelişmeleri bi özetlersiniz artık bana demi :)

ay canım benım hıc bulantım olmamaıstı toplasan 5 kere ancak cıkarmısımdır onlarında 3 gununde hastaydım dun nolduysa banada bılmıyorumkı ama bogazlarım anında tahrıs olup sısıyo cıkarınca.

ay kociş sozde benı uyandırmamak ıcın uyandırdı manyak ıste

değilim canım ordudayım ben..gerçi olsam da buluşmaya gelemezdim senden korkuma :jeyyar:
ben qündüz bitek ilaçlarımı içerken içiyorum suyu
oda mecbur olduğum için
ama akşam olunca bana bişiler oluyoo
çok susuyorum yaa
sonra da wc ile yatak arasında mekik dokuyorum
buaralar benim de ağzım kuruyo susuzluktan..hamilelik şekeri olabilir belki..
akannehirakannehir
3 lt su içmediği için mi suyu bitmiş. bende zorlasam en fazla 2 lt içiyorum ne yapayım vücut kabul etmiyor.
ben anlamıyorum ki bu hamilelerin hepsi günde 3 lt su mu içiyor :uhm:

valla ben de annamadım :sm_confused:

hoşgeldin zeynepcim..

bende senı arıycaktım ama saat erken dedım hastasındır flan uyuyosundur dıye bı sansımı deneyeyım mesaj atayım oglen ararım dedım sansa bak yaa.. bak senı ozel mesajlarla karsılıyorum kıymetımı bılkaydirigubbakcemile3

cnm ya en cok korktugumda bu ben gunde 2 bardak suyu bıtıremıyorum bulantılrmdan dolayı ama yoksa normal sartlrda suyu severım benm bebegın suyu hiç olmayckmı ozmn

hoşgeldin zeynepcim merak ettik valla
burada da pek birşey olmadı herkes yılbaşı rehavetinde hala. o yüzden birşey kaçırmış sayılmazsın.
buluşmadan bahsediyorduk bizde. son haftaya girdik ama kimseden ses çıkmıyor. ne olacak bu buluşmanın hali :çok üzgünüm:

günaydın cnm:):) özetlene bilse keşkeeeee:):)

yaaa efet bnmde yanyr ölyrm artk ben kan kusuyrm genelde korkuyormda ama cok bulantılı hamişlerde bu olurmuşş sureklı cıkardıklrı içindelikafadulden:CüvCüv:

cnm ya en cok korktugumda bu ben gunde 2 bardak suyu bıtıremıyorum bulantılrmdan dolayı ama yoksa normal sartlrda suyu severım benm bebegın suyu hiç olmayckmı ozmn

yok canım ya öyle düşünme ben sadece duyduğumu yazdımki haberiniz olsun su için diye ama mutlaka doktora sormak lazım bunu..bugün kontrolün varmış sen bi sor doktoruna bizi de bilgilendirirsin olur mu..

gunesım aklına ole seyler getırmeeee... ama bıraz daha zorla kendını su konusunda

Canım benim teşekkür ederim bilmemmi kıymetini hepiniz çok kıymetlisiniz valla. Sabah eşimde sen gir leylek seni özlemiştir diye dalga geçti benimle Ben bugünde çok yoğun olucam ama şu buluşma olayını bi canlandırmak lazım. En son özgenin eğitimi vardı ertelemeye karar verdik mi???

özge kesin bir tarih vermemişti ondan haber bekledik. bilmiyorum sonradan eğitim tarihi değişti mi değişmedi mi??

yok canım ya öyle düşünme ben sadece duyduğumu yazdımki haberiniz olsun su için diye ama mutlaka doktora sormak lazım bunu..bugün kontrolün varmış sen bi sor doktoruna bizi de bilgilendirirsin olur mu..

tamam sorayım cnm heyecandn untmazsm ama not alcm sımdı durn:)

özgenın egıtım durumundan haberım yok bugunde cok yogumus sabah bı slm verdı cıkıyorum dedı sımdı ona nasıl sorcas...

Kızlar mekandan önce buluşma tarihini kesinleştirelim mekan konusunu halledemezsek tepe nautilusda buluşuruz en kötü.

Şu su konusu benimde başıma bela bende bir bardak su ile yaşayanlardanım. Ama sadece su olarak bakmamak lazımmış tüm sıvı alınımına bakmak gerekiyor.Bide bünyeden bünyeye değişen bişey o yüzden 3 litre 2 litre kıstaslarına aldırmamak lazım. Bu arada fazla su tüketimide (3 lt den fazla sanırım) beyinde ödem yapabiliyor diye okumuştum.Ben işte dikkat ediyorum 1 lt den fazla içmeye . Sağolsun arkadaşlar hatırlatıyor ama evde unutuyorum hep.

Kızlar mekandan önce buluşma tarihini kesinleştirelim mekan konusunu halledemezsek tepe nautilusda buluşuruz en kötü.

tarıhı nasıl belırlıycez. bak ıstersen soyle yapalım sen bulusmaya katılacagını soyleyen arkadaslar mesaj at bulusma tarıhımız 10 ocak ogle saatıdnde kadıkoy dıye felan katılım durumunuz nedır dıye sor egerkı cogunluk buhafat sonu uygun degılımd erse bır sonrakı haftaya ertelerız

geldim geldiimm
bizim eğitim iptaaalllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…