cnm yaa sndemii off ben artk tadını cıkarmak ıstıyorum hamılelıgınnnn oyuzden dıyorum artık bıtsn yoksa bebegımm e feda olsun hepsı amaaaa.. kocan nıye uyandırdı seni kısss yazık ama sen hamişsn ztn zor uyumussn
değilim canım ordudayım ben..gerçi olsam da buluşmaya gelemezdim senden korkuma :jeyyar:kork bendeeennn öcüüüüükötükedihüso
canım öle seyler duusnme herkesınkı bır olmuyokı gunde bır bardak su ıcenlerde var tabı dogru olanı en az 8 bardak ıcmek.. bu arada sne ıstanbuldamısın bakıyım
buaralar benim de ağzım kuruyo susuzluktan..hamilelik şekeri olabilir belki..ben qündüz bitek ilaçlarımı içerken içiyorum suyu
oda mecbur olduğum için
ama akşam olunca bana bişiler oluyoo
çok susuyorum yaa
sonra da wc ile yatak arasında mekik dokuyorum
akannehirakannehir
3 lt su içmediği için mi suyu bitmiş. bende zorlasam en fazla 2 lt içiyorum ne yapayım vücut kabul etmiyor.
ben anlamıyorum ki bu hamilelerin hepsi günde 3 lt su mu içiyor :uhm:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr. 2010 un ilk mesajını atıyorum. Ben 2009 u çalışarak kapattım ve maalesef 2010 u da çalışarak karşıladım. 2 ocakta tam gün çalıştım kaç gündür işlerin yoğunluğundan kk ya uğrayamadım bile dün akşam rüyama girdiniz valla. Sabah eşim sende bi değişiklik var kkdan bahsetmiyosun hayırdır dedi onada anlattım giremediğimi çok şaşırdı. Çok çok özledim sizi .Merakta bıraktıysam kusuruma bakmayın umarım herkes iyidir. Gelişmeleri bi özetlersiniz artık bana demi :)
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr. 2010 un ilk mesajını atıyorum. Ben 2009 u çalışarak kapattım ve maalesef 2010 u da çalışarak karşıladım. 2 ocakta tam gün çalıştım kaç gündür işlerin yoğunluğundan kk ya uğrayamadım bile dün akşam rüyama girdiniz valla. Sabah eşim sende bi değişiklik var kkdan bahsetmiyosun hayırdır dedi onada anlattım giremediğimi çok şaşırdı. Çok çok özledim sizi .Merakta bıraktıysam kusuruma bakmayın umarım herkes iyidir. Gelişmeleri bi özetlersiniz artık bana demi :)
senden korkulur bacım sengözlerimebaksanab
buarada kızlar bişey dicem..
işyerimde 7 aylık hamile bi bayan var dün hastaneye yattı erken doğum riski varmış ve bebeğin suyu azalmış-ki kendisi hergün 2 lt su içerdi radyolog demişki günde 3 lt su içmek lazımmış..ben 1 lt anca içiyorum herhalde 5. ayda biter benimkinin suyu :bbo:
yaaa efet bnmde yanyr ölyrm artk ben kan kusuyrm genelde korkuyormda ama cok bulantılı hamişlerde bu olurmuşş sureklı cıkardıklrı içinay canım benım hıc bulantım olmamaıstı toplasan 5 kere ancak cıkarmısımdır onlarında 3 gununde hastaydım dun nolduysa banada bılmıyorumkı ama bogazlarım anında tahrıs olup sısıyo cıkarınca.
ay kociş sozde benı uyandırmamak ıcın uyandırdı manyak ıste
cnm ya en cok korktugumda bu ben gunde 2 bardak suyu bıtıremıyorum bulantılrmdan dolayı ama yoksa normal sartlrda suyu severım benm bebegın suyu hiç olmayckmı ozmn
bende senı arıycaktım ama saat erken dedım hastasındır flan uyuyosundur dıye bı sansımı deneyeyım mesaj atayım oglen ararım dedım sansa bak yaa.. bak senı ozel mesajlarla karsılıyorum kıymetımı bılkaydirigubbakcemile3
Canım benim teşekkür ederim bilmemmi kıymetini hepiniz çok kıymetlisiniz valla. Sabah eşimde sen gir leylek seni özlemiştir diye dalga geçti benimle Ben bugünde çok yoğun olucam ama şu buluşma olayını bi canlandırmak lazım. En son özgenin eğitimi vardı ertelemeye karar verdik mi???
yok canım ya öyle düşünme ben sadece duyduğumu yazdımki haberiniz olsun su için diye ama mutlaka doktora sormak lazım bunu..bugün kontrolün varmış sen bi sor doktoruna bizi de bilgilendirirsin olur mu..
gunesım aklına ole seyler getırmeeee... ama bıraz daha zorla kendını su konusunda
Canım benim teşekkür ederim bilmemmi kıymetini hepiniz çok kıymetlisiniz valla. Sabah eşimde sen gir leylek seni özlemiştir diye dalga geçti benimle Ben bugünde çok yoğun olucam ama şu buluşma olayını bi canlandırmak lazım. En son özgenin eğitimi vardı ertelemeye karar verdik mi???
Kızlar mekandan önce buluşma tarihini kesinleştirelim mekan konusunu halledemezsek tepe nautilusda buluşuruz en kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?