2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o ilaç kadar moktan bir ilaç yok. bende aldığım zaman mahvoluyordum resmen.
onu bıraktım gözüm açıldı.

kanamada banada vermişti yumuşak kapsülll,ama bende miğde bulantısı değilde aşırı uyku yapıyordu,içtiğim an mal gibi oluyordum yarım saate de sızıp kalıyordum

özgecim yağmur ismi çok güzel bende kızıma koymak istemiştim..

vitamine başla canım.ihmal etme..benim dr da ne gerek var vitamine doğal alırsın herşeyi dedi baktı kilo veriyorum elevit verdi.şimdi iyiyim..sende iç mutlaka...

tamam cnm haklsn aslnda bebegım ıcn bulansada mıdem içmem lazım aslnda haklısn doktr ztn kızack bugn baslrm artk:kedi:

Slm kislarr bugun sabah oglusum olucani bilerek uyanmak daha bi farkli geldi bana.Hergun sabah gunaydin bebegim derken bugun gunaydin oglusum diye uyandim.
Buyuk oglusumda hergun kardesimi öpeyim anne derdi bugun anne onuru öpim dedi.

Oglumun da ismine karar verdik bu arada kizlar nasip olursa ikinci oglumun adi ONUR olucakgamyoncuiremsu

offya karışmasalar catlarlar boşver sude koyma sakın:) herkes sude koyuyr ztn
yagmurda güzel ama nazlım olur prenses artk okkaaaaaada olsn dımı amaa
yok bee sude ismini sevmiyorum ben zaten.. takmış ona nerden takmışsa.. dedim zaten begenmiyom diye.. hala ötekilere kulp takmaya calışıyo..
nazlı olsun benim kızım.. hem yağmur bereket demek.. bolluk bereket içinde yaşasın kızım..
bu aksam yine onlara gitme günümüz.. yine bişi derse dicem yok artık isim düşünmüyoruz en sonunda karar vercez dicem.. sussun o da.. benim de sinirlerim bozulmasın

burdaki herkes aile gibi olmuş.bende nerdeyse 3 yıllık üyeyim ama sürekli giremiyorum nete..imrendim valla..bu arada bende 16 haftalık hamişim...
hepimize hayırlı uğurlu olsun bebişlerimiz:))

hayırlı olsun canımmm,amanda aman kardeşini mi öpüyormuş yumurcağa bak sen kaydirigubbakcemile3

senin de mi kızzz :)bugün kız günüüü :)ben de bgn öğrendim kesin olmamakla beraber doktor büyük ihtimal kız olduğunu söyledi..hayırlısı olsun canım
ben daha önce öğrenmiştim ama dün kesinleştiopuyorumnanaktan

arcihimim özgecay bukalemon bilmiyormusunn ama yağmur ismi güzell beğendimm

özgee her hafta yeni isim icat ediyorsun:smiley-cool:
geçen dila ismini seçtin yağmur nereden çıktı.
kafamızı da bulandırdın haa

dilayı secmemiştim düşünüyodum kızz..
kaynanama inat oluyo hep bunlar :roflol:

kanamada banada vermişti yumuşak kapsülll,ama bende miğde bulantısı değilde aşırı uyku yapıyordu,içtiğim an mal gibi oluyordum yarım saate de sızıp kalıyordum

ben hem sızıyordum , hem başım dönüyordu hemde bulantı yapıyordu.
kusmuyordum ama midem allak bullak oluyordu. geçti o günler çok şükür :Saruboceq:

bncede ben direk söledim isimleri belli bizde saklı isim dusnmuyrz dıye kımse isim konsnda bi yorum bile yapamyr sadece kuck erkek kardesı ıkıde bır nil guzl isim kız olrsa dimi diyor oda kucuklugune veryrm cocgu herlde asık oldugu kızn adı nil hehehehehehe ondn sesımı cıkarmıyrm ztn ne olduguda net deıl bebişim:):)

özgecim yağmur ismi çok güzel bende kızıma koymak istemiştim..
canım sağol opuyorumnanaktan

elifzel'e çirkin diyen var mı?:roflol:
yok yok süper bi isim kaydirigubbakcemile3

burdaki herkes aile gibi olmuş.bende nerdeyse 3 yıllık üyeyim ama sürekli giremiyorum nete..imrendim valla..bu arada bende 16 haftalık hamişim...
hoşgeldiiinnn ucrubb

arcihimim özgecay bukalemon bilmiyormusunn ama yağmur ismi güzell beğendimm
ahahaha bukalemun çok uymuş

karışmasınlar len onlarda artık size ilk göz ağrınız ne hakkları var müdahaleye akşam giderseniz baktın konuşuyor balkondan aşağıya at sen sağ ben selamet de bitsin söylesin bakalım kendi çocuklarının isimlerini kim kurmuş ona göre konuşsunn klava:

hoşgeldin sayfaya canım..bebişinde hayırla sağlıkla gelsin kucağına inşallah...
eee cinsiyeti belli olmuştur kuzunun...kızın mı oğlişin mi olcek....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…