- Konu Sahibi daemon
-
- #25.781
o ilaç kadar moktan bir ilaç yok. bende aldığım zaman mahvoluyordum resmen.
onu bıraktım gözüm açıldı.
vitamine başla canım.ihmal etme..benim dr da ne gerek var vitamine doğal alırsın herşeyi dedi baktı kilo veriyorum elevit verdi.şimdi iyiyim..sende iç mutlaka...
çiş gibi kaydirigubbakcemile3
yok bee sude ismini sevmiyorum ben zaten.. takmış ona nerden takmışsa.. dedim zaten begenmiyom diye.. hala ötekilere kulp takmaya calışıyo..offya karışmasalar catlarlar boşver sude koyma sakın:) herkes sude koyuyr ztn
yagmurda güzel ama nazlım olur prenses artk okkaaaaaada olsn dımı amaa
Slm kislarr bugun sabah oglusum olucani bilerek uyanmak daha bi farkli geldi bana.Hergun sabah gunaydin bebegim derken bugun gunaydin oglusum diye uyandim.
Buyuk oglusumda hergun kardesimi öpeyim anne derdi bugun anne onuru öpim dedi.
Oglumun da ismine karar verdik bu arada kizlar nasip olursa ikinci oglumun adi ONUR olucakgamyoncuiremsu
ayyy maşallah canımmm.allah nazarlardan saklasınallah sağlıkla zamanında kucagına almayı nasipetsin.:Saruboceq:
saol canım aminn
bende bugün gittim doktora kanamam vardı üç gündür şükür durdu plasena aşagıdaymış ondan oluyormuş.aradada cinsiyetleri tam olarak öğrendik ikiside erkek kızlar gününü bozduk biraz ama bizim evde şimdi tam dör erkek olacak :bbo:amanınnnnnnnn işin espirisi.sağlıklı olsunlarda üç gelin alacagız artık hayırlısı
ben daha önce öğrenmiştim ama dün kesinleştiopuyorumnanaktansenin de mi kızzz :)bugün kız günüüü :)ben de bgn öğrendim kesin olmamakla beraber doktor büyük ihtimal kız olduğunu söyledi..hayırlısı olsun canım
burdaki herkes aile gibi olmuş.bende nerdeyse 3 yıllık üyeyim ama sürekli giremiyorum nete..imrendim valla..bu arada bende 16 haftalık hamişim...
hepimize hayırlı uğurlu olsun bebişlerimiz:))
özgee her hafta yeni isim icat ediyorsun:smiley-cool:
geçen dila ismini seçtin yağmur nereden çıktı.
kafamızı da bulandırdın haa
kanamada banada vermişti yumuşak kapsülll,ama bende miğde bulantısı değilde aşırı uyku yapıyordu,içtiğim an mal gibi oluyordum yarım saate de sızıp kalıyordum
aaa bi dünya isim var listede valla hepicinizi döverik kızımla haaavalla kımseden ses cıktıgı yok hıc olmadı bız ukla esmer ben bulusuruz=)
yok bee sude ismini sevmiyorum ben zaten.. takmış ona nerden takmışsa.. dedim zaten begenmiyom diye.. hala ötekilere kulp takmaya calışıyo..
nazlı olsun benim kızım.. hem yağmur bereket demek.. bolluk bereket içinde yaşasın kızım..
bu aksam yine onlara gitme günümüz.. yine bişi derse dicem yok artık isim düşünmüyoruz en sonunda karar vercez dicem.. sussun o da.. benim de sinirlerim bozulmasın
dilayı secmemiştim düşünüyodum kızz..
kaynanama inat oluyo hep bunlar :roflol:
canım sağol opuyorumnanaktanözgecim yağmur ismi çok güzel bende kızıma koymak istemiştim..
yok yok süper bi isim kaydirigubbakcemile3elifzel'e çirkin diyen var mı?:roflol:
hoşgeldiiinnn ucrubbburdaki herkes aile gibi olmuş.bende nerdeyse 3 yıllık üyeyim ama sürekli giremiyorum nete..imrendim valla..bu arada bende 16 haftalık hamişim...
ahahaha bukalemun çok uymuşarcihimim özgecay bukalemon bilmiyormusunn ama yağmur ismi güzell beğendimm
benimde ancak toparladım işleri geçmişi okumaya çalışıyorummm:tomato:günaydın kızlar
bugün çokkkkkkkk işim var çokkkkkk offfffffopuyorumnanaktan
yok bee sude ismini sevmiyorum ben zaten.. takmış ona nerden takmışsa.. dedim zaten begenmiyom diye.. hala ötekilere kulp takmaya calışıyo..
nazlı olsun benim kızım.. hem yağmur bereket demek.. bolluk bereket içinde yaşasın kızım..
bu aksam yine onlara gitme günümüz.. yine bişi derse dicem yok artık isim düşünmüyoruz en sonunda karar vercez dicem.. sussun o da.. benim de sinirlerim bozulmasın
burdaki herkes aile gibi olmuş.bende nerdeyse 3 yıllık üyeyim ama sürekli giremiyorum nete..imrendim valla..bu arada bende 16 haftalık hamişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?