ben gece acıkınca bişey bulamassam meyva salatası yapıyrim arkadaşım dene çok iyi geliyor geçende ekmeğin arasına portakal koyup yedim bişey bulamadım ne yapayımmm:roflol:
valla ben dedemin adını koyuyorum oğluşuma...daha evlemeden önce de hep öyle istiyordum ,eşimde bildiği için hiç başka isim arayışına girmedi açıkçası,eşim için kuranda geçmesi önemliydi sadece kemal de var :) gerçi geçen dedeme kızdım birşey için vazgeçicem isimden görürsünüz dedimmmm annemlere ...dedem hemen muz almış gelmiş ben seviyorum diyeeee ....ananemde bir kıskanç erkeğe denenin adını veriyorsan kızada benim adımı vericen diyoooooo, safiye ananemin adı :1no2:
ben gece acıkınca bişey bulamassam meyva salatası yapıyrim arkadaşım dene çok iyi geliyor geçende ekmeğin arasına portakal koyup yedim bişey bulamadım ne yapayımmm:roflol:
adamcağız nasıl sevinmiş heves etmiş baksana. benim çocuğum torunuma benim adımı koyabilir.
hem ismimde güzel. gelin karşı çıkarsa döverim valla:roflol:
:bbo: sorması ayıp kaç kilo aldın??
yağmur ismi güzel de dila ile çisem vardı.
sonra yağmur oldu delikafaduldendelikafadulden ama ben dila ismini daha çok beğendimyerimseniben
banane bananee.. siz koyun dilayı delikafaduldenbende:kedi:
Bu arada kislar kilo durumlari ne alemde cok asiri kilo almayin sakin haaa ...
Ben simdiye kadar 4 kilo aldim.
Ben ilk oglusumda 25 kilo aldim tami tamina ve o kiloyu verene kadar neler cektim.
Dogumda en fazla 7-8 kilosu gidiyor geriye kalanlar size ona göre bu konuda agzi yanmis biri olarak uyarmak istedim.Gereksiz kalori almak yerine bebis icin gerekli vitaminleri alin.
1 kilo aldım fazla söylemek istemiyorum kilomu özgecayla daemon karşımda çatlayacaklar da fazla zikretmeyeyim kilomuu:roflol:
1 kilo aldım fazla söylemek istemiyorum kilomu özgecayla daemon karşımda çatlayacaklar da fazla zikretmeyeyim kilomuu:roflol:
susssayyyyy arkadaşlar şimdi show haberde isledimm kocaelinde bir kadın küçücük bebeğinin boğazını kesip çöpe atmışşşşşşşş.........ya bu nasıl olabilir yaaaaaaaaaa,yavrum batteniyeye sarılıp atılmışşşş,nasıl kıyarsın be,bunlar insan olamaz yaaa
banane bananee.. siz koyun dilayı delikafadulden
1 kilo mu???? çıldıracağımmm yaaaaa:sinifsinif::sinifsinif:
ayyyyy arkadaşlar şimdi show haberde isledimm kocaelinde bir kadın küçücük bebeğinin boğazını kesip çöpe atmışşşşşşşş.........ya bu nasıl olabilir yaaaaaaaaaa,yavrum batteniyeye sarılıp atılmışşşş,nasıl kıyarsın be,bunlar insan olamaz yaaa
ayyyyy arkadaşlar şimdi show haberde isledimm kocaelinde bir kadın küçücük bebeğinin boğazını kesip çöpe atmışşşşşşşş.........ya bu nasıl olabilir yaaaaaaaaaa,yavrum batteniyeye sarılıp atılmışşşş,nasıl kıyarsın be,bunlar insan olamaz yaaa
valla dedirtmeyecem hiiiç bişi artık ben..özgecay son karar kızının ismi yağmurr tamam mı bereket diye kayınvaliden çağırmazsa torununu iyi isim yok su koyuverir hemen onu bana getir yumuşatayım bak benim kayınvalide beni aramıyordaa:roflol:
valla bebek de bu 1 kilodan faydalanmışsaaa bence iyi değil müthiş birşey ben 8 kilo aldımmm bebişte sadece 151 gramdı 15 gün önce mafoldumbenmafoldumbenbu iyi bişimi? bende gram artışı gözlenmekte
valla dedirtmeyecem hiiiç bişi artık ben..
yok artık anlasıldı bi tavrımı koymam gerek.. ööle her dediğine kulp takılır mı insanın ya deli mi ne.. kendi doğursun koysun
valla dedirtmeyecem hiiiç bişi artık ben..
yok artık anlasıldı bi tavrımı koymam gerek.. ööle her dediğine kulp takılır mı insanın ya deli mi ne.. kendi doğursun koysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?