2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol:

hahahahahaha
tamam atarım kızz iyi fikir..
oğullarını kendileri koymuslar ya deli etcekler beni..

burdaki herkes aile gibi olmuş.bende nerdeyse 3 yıllık üyeyim ama sürekli giremiyorum nete..imrendim valla..bu arada bende 16 haftalık hamişim...
hepimize hayırlı uğurlu olsun bebişlerimiz:))

hoşgeldin canım rabbim miniğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn:Saruboceq:

hayırlı olsun canımmm,amanda aman kardeşini mi öpüyormuş yumurcağa bak sen kaydirigubbakcemile3

Sagol canim.Evet oglum kardesi oldugunu ögrendigi gunden beri hergun göbegimi aklina geldikce öper simdide anne onuru öpücem ben diye geliyo yanima :dance:

Insalah dogduktan sonrada cok sever kardesini hic istemiyorum kiskanclik falan yapsin hem o uzulur hemde ben uzulurum sonra mirmirmirmir

hoşgeldin sayfaya canım..bebişinde hayırla sağlıkla gelsin kucağına inşallah...
eee cinsiyeti belli olmuştur kuzunun...kızın mı oğlişin mi olcek....:))

hoşbulduk canım.çok saol...garanti olsun diye haaftaya gidicez cinsiyetini öğrenmeye.ama içimden erkek gibi geliyo..hepimiz için hayırlısı olsun

hahahahahaha
tamam atarım kızz iyi fikir..
oğullarını kendileri koymuslar ya deli etcekler beni..

iyi ya işte akşam söyle sen evladının ismini özgür iradenle koymuşsun bırakta bende kendi evladımın ismine karar vereyimm ambargocu şeyyklava:

yaw benimde gece saat 2-3 gibi karnım acıkıyo hatta dün gece wc ye kalktım koçişde kalkmış bana bakıyor dedim ben acım bu saatte ne yiycem şimdi diye mızmızlanınca yiyecek bişey bulamadan yattımakannehir

arcihimim özgecay bukalemon bilmiyormusunn ama yağmur ismi güzell beğendimm

yağmur ismi güzel de dila ile çisem vardı.
sonra yağmur oldu delikafaduldendelikafadulden ama ben dila ismini daha çok beğendimyerimseniben

valla ben dedemin adını koyuyorum oğluşuma...daha evlemeden önce de hep öyle istiyordum ,eşimde bildiği için hiç başka isim arayışına girmedi açıkçası,eşim için kuranda geçmesi önemliydi sadece kemal de var :) gerçi geçen dedeme kızdım birşey için vazgeçicem isimden görürsünüz dedimmmm annemlere ...dedem hemen muz almış gelmiş ben seviyorum diyeeee ....ananemde bir kıskanç erkeğe denenin adını veriyorsan kızada benim adımı vericen diyoooooo, safiye ananemin adı :1no2:

bende 1 lt zor içiyorum aklıma gelmiyor yaafisfisfis

geçen arkadasın cocugu oldu adını nefes koydu nefes almakta zorlanyrms kuvezde kalmş biraz oyuzdn koymşlar nefes 'i guzl isim

Kislarr cinsiyetlerini ögrendik bebislerimizin simdide isim telasi sardi herkesi.
Bu böyle devam eder gider anacim bi bakmisiz dogurmusuzz delikafadulden

ben gece acıkınca bişey bulamassam meyva salatası yapıyrim arkadaşım dene çok iyi geliyor geçende ekmeğin arasına portakal koyup yedim bişey bulamadım ne yapayımmm:roflol:

iyi ya işte akşam söyle sen evladının ismini özgür iradenle koymuşsun bırakta bende kendi evladımın ismine karar vereyimm ambargocu şeyyklava:

bi kulp bulur merak etme..yok o isimden başkası koyduydu da yok o zaman biz fikirlerini sorduk falan filan der merak etme.....

adamcağız nasıl sevinmiş heves etmiş baksana. benim çocuğum torunuma benim adımı koyabilir.
hem ismimde güzel. gelin karşı çıkarsa döverim valla:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…