:roflol:bncede ben direk söledim isimleri belli bizde saklı isim dusnmuyrz dıye kımse isim konsnda bi yorum bile yapamyr sadece kuck erkek kardesı ıkıde bır nil guzl isim kız olrsa dimi diyor oda kucuklugune veryrm cocgu herlde asık oldugu kızn adı nil hehehehehehe ondn sesımı cıkarmıyrm ztn ne olduguda net deıl bebişim:):)
karışmasınlar len onlarda artık size ilk göz ağrınız ne hakkları var müdahaleye akşam giderseniz baktın konuşuyor balkondan aşağıya at sen sağ ben selamet de bitsin söylesin bakalım kendi çocuklarının isimlerini kim kurmuş ona göre konuşsunnklava:
burdaki herkes aile gibi olmuş.bende nerdeyse 3 yıllık üyeyim ama sürekli giremiyorum nete..imrendim valla..bu arada bende 16 haftalık hamişim...
hepimize hayırlı uğurlu olsun bebişlerimiz:))
hayırlı olsun canımmm,amanda aman kardeşini mi öpüyormuş yumurcağa bak sen kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin sayfaya canım..bebişinde hayırla sağlıkla gelsin kucağına inşallah...
eee cinsiyeti belli olmuştur kuzunun...kızın mı oğlişin mi olcek....:))
hahahahahaha
tamam atarım kızz iyi fikir..
oğullarını kendileri koymuslar ya deli etcekler beni..
hoşgeldin canım rabbim miniğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn:Saruboceq:
yaw benimde gece saat 2-3 gibi karnım acıkıyo hatta dün gece wc ye kalktım koçişde kalkmış bana bakıyor dedim ben acım bu saatte ne yiycem şimdi diye mızmızlanınca yiyecek bişey bulamadan yattımakannehirdun herkest evardı bı haller bende dun gece fınalını öle yaptım maalesef ve butun gece mıde kazınmasından uyuyamadım sabah karsı uyudum sabahta kocacım saolsun ben gıdıyorum dıye 20 ker geldı öptu zorla kalktım kalkmasam uyusukluktan ısıne gec kalacaktı valla attım dısarı arkasından da montunu attım sonunda bıde hala konusuyo gel bı öpiyim dıye adam verem ettı benı 2 saat ancak uyumusumdur. aclıktan bı dah agozume uykuda gırmedı
arcihimim özgecay bukalemon bilmiyormusunn ama yağmur ismi güzell beğendimm
bende 1 lt zor içiyorum aklıma gelmiyor yaafisfisfissenden korkulur bacım sengözlerimebaksanab
buarada kızlar bişey dicem..
işyerimde 7 aylık hamile bi bayan var dün hastaneye yattı erken doğum riski varmış ve bebeğin suyu azalmış-ki kendisi hergün 2 lt su içerdi radyolog demişki günde 3 lt su içmek lazımmış..ben 1 lt anca içiyorum herhalde 5. ayda biter benimkinin suyu :bbo:
yağmur ismi güzel de dila ile çisem vardı.
sonra yağmur oldu delikafaduldendelikafadulden ama ben dila ismini daha çok beğendimyerimseniben
valla ölesırnaşık şeysırnaşık şey
kaynana sen nelere kadirsin
yaw benimde gece saat 2-3 gibi karnım acıkıyo hatta dün gece wc ye kalktım koçişde kalkmış bana bakıyor dedim ben acım bu saatte ne yiycem şimdi diye mızmızlanınca yiyecek bişey bulamadan yattımakannehir
iyi ya işte akşam söyle sen evladının ismini özgür iradenle koymuşsun bırakta bende kendi evladımın ismine karar vereyimm ambargocu şeyyklava:
valla ben dedemin adını koyuyorum oğluşuma...daha evlemeden önce de hep öyle istiyordum ,eşimde bildiği için hiç başka isim arayışına girmedi açıkçası,eşim için kuranda geçmesi önemliydi sadece kemal de var :) gerçi geçen dedeme kızdım birşey için vazgeçicem isimden görürsünüz dedimmmm annemlere ...dedem hemen muz almış gelmiş ben seviyorum diyeeee ....ananemde bir kıskanç erkeğe denenin adını veriyorsan kızada benim adımı vericen diyoooooo, safiye ananemin adı :1no2:
ben gece acıkınca bişey bulamassam meyva salatası yapıyrim arkadaşım dene çok iyi geliyor geçende ekmeğin arasına portakal koyup yedim bişey bulamadım ne yapayımmm:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?