aa bak orasıda olabilir ama orada oturacak uzun boylu bir yer yokkiKızlar mekandan önce buluşma tarihini kesinleştirelim mekan konusunu halledemezsek tepe nautilusda buluşuruz en kötü.
atılımcılar
zynpmrt
esmer80
ozgecay
ukla
archimim
ozbek83
simnil
azize1
daemon
asme (belki)
mavermis
melmea
Stella
Semraayrancı
zeyhat
ggc
katılacagını soyleyen arkadasalar burada yazıyor. simnil gecenlerde burda bı estı gurledı aramzıda olmak ıstemedıgı soyledı sanıyorum gelmez.
azize gelrı mı bılmıyorum bebegını kaybetmişti.
özgeye tarıhı sorcas. stellaya archımım ulasır zaten gelıyorum demıstı o da kesın oalrak en son bı aksılık olmadıysa
dıger arkadaslarada mesaj atalım
valla bebek de bu 1 kilodan faydalanmışsaaa bence iyi değil müthiş birşey ben 8 kilo aldımmm bebişte sadece 151 gramdı 15 gün önce mafoldumbenmafoldumben
benim bebişim 17+3 te 185 gram dktr gayet iyi dedialkisalkisalkis
ben geliyorum zatenn....opuyorumnanaktan
pıde soyledım kusbasılıı kasarlı ay ıgrencmıyı neyım aöa kıtlıktan cıkmıs gıbı yıyorum nolcak benım sonum..ay daemona ne oldu kızz yanlışlıkla buzdolabınıda hobidigırtlak yapmasın :roflol:
az kaldı kız sabret azcık yawww doğum iznine ayrılcan zaten ozaman karar verirsin fevri karar vermee kuşummmyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
off çok fena işten ayrılasım var.. dün de evde oturunca bunu daha iyi anladım.. burası beni çok geriyo çok gereksiz insanlarla uğrasmak zorunda kalıyorum ve gereksiz stress oluyorum..
dün kocişi ikna etmeye calıştım ikna olmadı..
off yaa cok sıkılıyorum.. naapcam bilmiyorum
benide alın yanınıza 18+2 yim haziran 10 gibi doğumum olacak.
benide alın yanınıza 18+2 yim haziran 10 gibi doğumum olacak.
tamam canım..az kaldı kız sabret azcık yawww doğum iznine ayrılcan zaten ozaman karar verirsin fevri karar vermee kuşummmyerimseniben
pıde soyledım kusbasılıı kasarlı ay ıgrencmıyı neyım aöa kıtlıktan cıkmıs gıbı yıyorum nolcak benım sonum..
gelınımın adı yagmur mu olacak yırım ben onu.
sılam sızınkınıde yazıyorum onur dıye kocısımın adası olcak senın oglus
evet bu kocalar böle maalesef.. haklılar tabi de..
işte ben doğumdan sonra baska bir iş bulmalıyım.. yoksa ben buradaki sinirle eve gidersem cocuga fln neler yaparım..
bugün geldim işte oh ne güzel dün de dinlendim şeklinde.. pat güne bi tane malla kavga ederek basladım. Allahım sabır ver..
Yenı geklen arkadaslar hosgelmısler bılgılerınızı verırsenı z ekleyım hemen
benimde yengem aynı durumda ilk önce kız yeğenimi doğurdu oda 1,5 yaşına gelemeden garibim kaza kurşunu ile ikinci yeğenime hamile kaldı tabi bu arada yengemin 12 yıllık memuriyet hayatı yaklaşık 3 yıldır duraksadı sürekli d.izni, yıllık izin aldı şimdi ikisde küçük bebeişlerin zaten ikinci yeğenim prematüre doğdu şimdi 1 yaşını geçti ama yengem geçen hafta işe başladı hem iyi oldu diyor hem kötü iki bebek evde annesi taa antepten geldi bakmaya bakıcı buldular oda zorla dün başladı 1000 tl zaten benim aldığım 1000 tl diyor sadece sigorta için çalışıyor şuan... 1 hafta içinde de karar verecek istifada edebilir ... off çok karışık işler yaa valla biz napcez bakalım...:çok üzgünüm:çalışmaya alışan insan için zor evde oturmak.
Başlrda ohh ne iyimiş gibi gelir ama sonra sıklmaya başlarlar
işe yaramaz gibi hissederiz kendımı bende ilk evlndıgmde sehır degstrnce yasamstm bunlarışimdi bazn calşmk yoruyr evde otrsmmı dıyrm ama en fazla 1 hafta oturabılrım sıkılmadan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?