2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ehhehehe.. ah su annelerr kaydirigubbakcemile3

ıy bakalım yarın yerıde elırleyelımde bulusalım artıkın gelmeyenlerde nelr kacırdıgını gorsunler hıhhh

ıy bakalım yarın yerıde elırleyelımde bulusalım artıkın gelmeyenlerde nelr kacırdıgını gorsunler hıhhh
evt buluşma topiğine de resimlerimizi koyalım..
bu arada buluşma kaç gibi olur acep?

ben gelirdim ama özgecayla deamon ohaoldumsmile anladınız bilmiyorumkismilemafoldumben
alsanaalsanasmile beni böyle kovarlarmafoldumben
yani yoksa gelirdim gelmemezlik etmezdim 2 sokak ötesi zaten benim evaklinialirimsmile

özgecim valla burdan sadece bakırköy meydana 1.30 saatde geliyorum birde sahile yürücem ordan yine kadıköy cok yorulcam inşallah başka sefer canım ama bir bakırköye geldiğimde inşallah senle karsılasırız bu ara aklımda caruselin alt katını gezmek istiyorum birde c&a gidesim var

ben gelirdim ama özgecayla deamon ohaoldumsmile anladınız bilmiyorumkismilemafoldumben
alsanaalsanasmile beni böyle kovarlarmafoldumben
yani yoksa gelirdim gelmemezlik etmezdim 2 sokak ötesi zaten benim evaklinialirimsmile
ay yok sen gelme yoksa doverız kovalarız seniklava:
kızlar ben cıktım öpüyorum

gule gule canım

eyvahedigeldismile

bende kaçtım kızlar k.i.b inşallah güzel bir gün geçiririsiniz sizede büyük bir hatıra kalır

herkes bı anda kactı eyvahedigeldismile

kızlar doğum muhabetti başlamış ben eksik kaldım . normal doğumdan çok krkuyorum. allah izin verirse epidural sezeryan olucam.. anestezi doktoruylada önceden konuşucam. benim eltim 2 cocgunuda aynı yöntemle yaptı bi sorun olmadı hatta bel fıtıgı bile vardı onda. Doktor önemli bi faktör.

sen hangı hastaneye gıdıyodun ben egere bı aksılık olamzsa epıdural normal dogum ıstıyorum sezeryan ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…