ehhehehe.. ah su annelerr kaydirigubbakcemile3yaa sorma 3 nesil bir arada geliriz artık annem kızım ben :) Bu arada yanlız kalacağından değil çünkü muhtemelen hafta sonu teyzeme gidecek bana ayak yapıyor gitmesine ses etmeyeyim diye. Ben bilmem mi onu ne cintoştur o
evt buluşma topiğine de resimlerimizi koyalım..ıy bakalım yarın yerıde elırleyelımde bulusalım artıkın gelmeyenlerde nelr kacırdıgını gorsunler hıhhh
ıy bakalım yarın yerıde elırleyelımde bulusalım artıkın gelmeyenlerde nelr kacırdıgını gorsunler hıhhh
evt buluşma topiğine de resimlerimizi koyalım..
bu arada buluşma kaç gibi olur acep?
ay yok sen gelme yoksa doverız kovalarız seniben gelirdim ama özgecayla deamon ohaoldumsmile anladınız bilmiyorumkismilemafoldumben
alsanaalsanasmile beni böyle kovarlarmafoldumben
yani yoksa gelirdim gelmemezlik etmezdim 2 sokak ötesi zaten benim evaklinialirimsmile
kızlar ben cıktım öpüyorum
selam leylacım hosgeldın
herkes bı anda kactı eyvahedigeldismile
evet yaa ben geldim ondandirkaydirigubbakcemile3
kızlar doğum muhabetti başlamışben eksik kaldım . normal doğumdan çok krkuyorum. allah izin verirse epidural sezeryan olucam.. anestezi doktoruylada önceden konuşucam. benim eltim 2 cocgunuda aynı yöntemle yaptı bi sorun olmadı hatta bel fıtıgı bile vardı onda. Doktor önemli bi faktör.
herkes bı anda kactı eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?