2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen hangı hastaneye gıdıyodun ben egere bı aksılık olamzsa epıdural normal dogum ıstıyorum sezeryan ıstemıyorum

ben ümraniye medicana ya gidiyorum canım.Ya normal doğumdan çok korkuyorum kendime güvenemiyorum.Güvensem yapıcam. Helal valla sana :)

dogum muhabbeti mi baslammmis ben de eksik kaldim hehe.
ben de sezeryan istiyorum yaaa.
bakalim insallah hayirlisi

ben ümraniye medicana ya gidiyorum canım.Ya normal doğumdan çok korkuyorum kendime güvenemiyorum.Güvensem yapıcam. Helal valla sana :)

ben normalden korkmuyorum ama canak meselesi var.benimki dar.he bi de afedersiniz bende hemoroid var da.oyle feci bi sekilde degil ama kucuk de olsa var.arada bi kendini gosteriyor.onun daha da beter olmasindan korkuyorum yaa

bende fena halde korkuyorum aslında ama cocugumu benden once kıms egormesın ve dogdugundakı o anı gormek ıstıyorum

ben normalden korkmuyorum ama canak meselesi var.benimki dar.he bi de afedersiniz bende hemoroid var da.oyle feci bi sekilde degil ama kucuk de olsa var.arada bi kendini gosteriyor.onun daha da beter olmasindan korkuyorum yaa

hemoroid bendede var.. felaket kabızım bu sıralar kanıyo. çok korkuorum

bende fena halde korkuyorum aslında ama cocugumu benden once kıms egormesın ve dogdugundakı o anı gormek ıstıyorum

tabi o da var haklisin ama yanilmiyorsam epidirual sezeryanla belden asagisi uyusuk oluyo.uyanik oluyorsun gorebiliyorsun.

tabi o da var haklisin ama yanilmiyorsam epidirual sezeryanla belden asagisi uyusuk oluyo.uyanik oluyorsun gorebiliyorsun.

evet epıduralda ole bı sansın var ama ben vucudumun kesılmesını ıstemıyorumm

canım edıcanayı cok ovuyolar oranın fıyatları nasıll

biraz tuzlu.. ama yani medipole 35 verceeme medicanaya 50 veriirm daha iyi. hem cok ilgilier. uzun ugraslardan sonra bende burayı buldum. çok doktor gezdım sıkılmıstım artık kanamam oldugunda arayamamıstım eski doktorumu telefonunu vermedi cunku.klava: ama bu hastanedeki hemen verdi kartını filan haberim olsun istediğin zaman ara beni dedi.
ama medicanadaki zehra hanım felaket tatlı bişi ya böleee yerim onu benboshayallersmile
eltimde orda dogum yaptı memnun suan. normal dogum okadar pahalı olmayabilir. birde hani su özel hastane fiyatlarna zam gelmişti ya.kadın doguma gelmemiş sadece yani hala 50tl muayene. zaten medicana ya gidersen ya sibel hanım ya zehra hanım. sibel hanım acayip yogun oluyo bende zehrayı sectım ikiside iyi ama :.)))

hımm bende doktorumdan memnunum ama hastaneden pek memnun degılım bılıyosundur hospıtallıum mıdıcananın yanında ama bugunde hastaneneın ultrason cıkahzlarının eskı oldugunu ogrendım oek ıcıme sınmedı bırde doktorun asıstanından nefret eder derecedeyım doktor tatlı bı kadın ama senın bı dahakı randevun ne zamn dogum fıyatlarnı bı sorarmısın ssk lıya

arkadaslar 3 lü test sonuclarımın cok güzel oldugunu söyledı doktorum
bebegımın saglıklı olmasına cok sevındım.ve 2. düzey usg ıcın gün aldım ..

merhaba kızlar ben geldim

pazartesi 3 lü testi yaptırdık bebiş sağelini yanağına koymu duruyor bacakalrda hareket halinde dr bile haline maşallah dedi :)

çok moral buldum dr bana zayıflamışsın elinin yüzünün şişi inmiş kendine gelmişsin şekerin düşmesiyle dedi yeni ilaçla verdi bir ay sonra detaylı ultrason yapılacakmış sizden istedimi dr unuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…