sen hangı hastaneye gıdıyodun ben egere bı aksılık olamzsa epıdural normal dogum ıstıyorum sezeryan ıstemıyorum
kızlar doğum muhabetti başlamışben eksik kaldım . normal doğumdan çok krkuyorum. allah izin verirse epidural sezeryan olucam.. anestezi doktoruylada önceden konuşucam. benim eltim 2 cocgunuda aynı yöntemle yaptı bi sorun olmadı hatta bel fıtıgı bile vardı onda. Doktor önemli bi faktör.
ben ümraniye medicana ya gidiyorum canım.Ya normal doğumdan çok korkuyorum kendime güvenemiyorum.Güvensem yapıcam. Helal valla sana :)
iyiaksamlar kizlar
ben ümraniye medicana ya gidiyorum canım.Ya normal doğumdan çok korkuyorum kendime güvenemiyorum.Güvensem yapıcam. Helal valla sana :)
ben normalden korkmuyorum ama canak meselesi var.benimki dar.he bi de afedersiniz bende hemoroid var da.oyle feci bi sekilde degil ama kucuk de olsa var.arada bi kendini gosteriyor.onun daha da beter olmasindan korkuyorum yaa
bende fena halde korkuyorum aslında ama cocugumu benden once kıms egormesın ve dogdugundakı o anı gormek ıstıyorum
hosbulduk canim.nasilsin leylacimiyiaksamlar canim hosgeldin
tabi o da var haklisin ama yanilmiyorsam epidirual sezeryanla belden asagisi uyusuk oluyo.uyanik oluyorsun gorebiliyorsun.
canım edıcanayı cok ovuyolar oranın fıyatları nasıll
biraz tuzlu.. ama yani medipole 35 verceeme medicanaya 50 veriirm daha iyi. hem cok ilgilier. uzun ugraslardan sonra bende burayı buldum. çok doktor gezdım sıkılmıstım artık kanamam oldugunda arayamamıstım eski doktorumu telefonunu vermedi cunku.klava: ama bu hastanedeki hemen verdi kartını filan haberim olsun istediğin zaman ara beni dedi.
ama medicanadaki zehra hanım felaket tatlı bişi ya böleee yerim onu benboshayallersmile
eltimde orda dogum yaptı memnun suan. normal dogum okadar pahalı olmayabilir. birde hani su özel hastane fiyatlarna zam gelmişti ya.kadın doguma gelmemiş sadece yani hala 50tl muayene. zaten medicana ya gidersen ya sibel hanım ya zehra hanım. sibel hanım acayip yogun oluyo bende zehrayı sectım ikiside iyi ama :.)))
hemoroid bendede var.. felaket kabızım bu sıralar kanıyo. çok korkuorum
yeni gelenler hosgeldiniz :)
hosbulduk.konu dogum mu.akannehirhosgeldınız hanımlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?