D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #26.861
GOZUANYDIN CANIMMM..arkadaslar 3 lü test sonuclarımın cok güzel oldugunu söyledı doktorum
bebegımın saglıklı olmasına cok sevındım.ve 2. düzey usg ıcın gün aldım ..
maasallah annesı senınde dah aıyı olmana sevındım.. detaylı ultrason 20. haftadan sonra bızdende ıstendımerhaba kızlar ben geldim
pazartesi 3 lü testi yaptırdık bebiş sağelini yanağına koymu duruyor bacakalrda hareket halinde dr bile haline maşallah dedi :)
çok moral buldum dr bana zayıflamışsın elinin yüzünün şişi inmiş kendine gelmişsin şekerin düşmesiyle dedi yeni ilaçla verdi bir ay sonra detaylı ultrason yapılacakmış sizden istedimi dr unuz
benimde yapilacak ayrintili ultroson zeyhat.drum gönderiyor.4 subatta gidecegimmerhaba kızlar ben geldim
pazartesi 3 lü testi yaptırdık bebiş sağelini yanağına koymu duruyor bacakalrda hareket halinde dr bile haline maşallah dedi :)
çok moral buldum dr bana zayıflamışsın elinin yüzünün şişi inmiş kendine gelmişsin şekerin düşmesiyle dedi yeni ilaçla verdi bir ay sonra detaylı ultrason yapılacakmış sizden istedimi dr unuz
evet epıduralda ole bı sansın var ama ben vucudumun kesılmesını ıstemıyorumm
ıyı aksamlar hanımlar :)) nasılsınınz bakalım
arkadaslar 3 lü test sonuclarımın cok güzel oldugunu söyledı doktorum
bebegımın saglıklı olmasına cok sevındım.ve 2. düzey usg ıcın gün aldım ..
hımm bende doktorumdan memnunum ama hastaneden pek memnun degılım bılıyosundur hospıtallıum mıdıcananın yanında ama bugunde hastaneneın ultrason cıkahzlarının eskı oldugunu ogrendım oek ıcıme sınmedı bırde doktorun asıstanından nefret eder derecedeyım doktor tatlı bı kadın ama senın bı dahakı randevun ne zamn dogum fıyatlarnı bı sorarmısın ssk lıya
cihazlar eski derken.? bende dün sordum cdye atabilrmisiniz diye kızımı oda bunlarda yok ama bi dahaki 3boyutlu ultrason verdğimde onalr kaydeder dedi. herhalde bizimkiside eskisinden..
evet haklısın bende bazılarını sevmıyorum ama asistanlar herzaman aynı olmuyo bizimkinde . sorarım tabi zaten değişmiş mi diye bizde sorucaz daha dün gittim bi dahaki randevum subatta.
zeyhat asyam bu pazar gunu kadıkoyde bulusmamız var sızde gelmeyı ıstermısınız
ben gelmeyi çok istiyordum canım ama eşimin anneannesi düşüp kalçasını kırdı bu hafta ameliyat oldu çokta yaşlı durmuda hala iyi değil malesef iş dışında eşimle onların işlerine koşturuyoruz ihtiyaçlarına malesef aileden etraflarında ikimizden başka genç yok
merhaba kızlar ben geldim
anladım canım cok gecmıs olsunn bır dahakı sefer ınsallah
hosgeldin canim gozunaydin. cok sevndim iyi haberlerini gorunce.opuyorumnanaktan
Leyla
zeyhat
ve yenİ gelenler hoŞgeldİnİzzzzz
herkeslere ıyı aksamlaarrrr...
hadı ya cok uzunmus neyse benım onumuzdekı gunlerde renklı ultrason ıcın gıdıcem o zamn ugraar sorarım bılgı verırler heralde cok saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?