2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar 3 lü test sonuclarımın cok güzel oldugunu söyledı doktorum
bebegımın saglıklı olmasına cok sevındım.ve 2. düzey usg ıcın gün aldım ..
GOZUANYDIN CANIMMM..
maasallah annesı senınde dah aıyı olmana sevındım.. detaylı ultrason 20. haftadan sonra bızdende ıstendı

benimde yapilacak ayrintili ultroson zeyhat.drum gönderiyor.4 subatta gidecegim

evet epıduralda ole bı sansın var ama ben vucudumun kesılmesını ıstemıyorumm

benimki ustten kesilmezse de alttan kesilecek normal olursa ondan da korkuyorum.ama dr bebek 2.5kg kadar olursa normal olucan dedi.
ıyı aksamlar hanımlar :)) nasılsınınz bakalım

arkadaslar 3 lü test sonuclarımın cok güzel oldugunu söyledı doktorum
bebegımın saglıklı olmasına cok sevındım.ve 2. düzey usg ıcın gün aldım ..

hosgeldin canim.test sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim.opuyorumnanaktan

zeyhat asyam bu pazar gunu kadıkoyde bulusmamız var sızde gelmeyı ıstermısınız

cihazlar eski derken.? bende dün sordum cdye atabilrmisiniz diye kızımı oda bunlarda yok ama bi dahaki 3boyutlu ultrason verdğimde onalr kaydeder dedi. herhalde bizimkiside eskisinden..
evet haklısın bende bazılarını sevmıyorum ama asistanlar herzaman aynı olmuyo bizimkinde . sorarım tabi zaten değişmiş mi diye bizde sorucaz daha dün gittim bi dahaki randevum subatta.

bizde dr umla söz doğum yapmaya gelince ben hemen şekline getirdim ne olur bana normal doğum demeyin ben acıdan korkmuyorum ama çok paniğim işinizi zorlaştırım dedim

sağolsun rahatllatı beni hiçbir hastama doğum şeklinde ısrar etmem bu tamamen annenin tercihi kendini nasıl hissedecekse ben öyle yaparım dedim 1. pazarlığı kazandım sondayıda halledersem iyice rahatlayacam :)

hadı ya cok uzunmus neyse benım onumuzdekı gunlerde renklı ultrason ıcın gıdıcem o zamn ugraar sorarım bılgı verırler heralde cok saol cnm

zeyhat asyam bu pazar gunu kadıkoyde bulusmamız var sızde gelmeyı ıstermısınız

ben gelmeyi çok istiyordum canım ama eşimin anneannesi düşüp kalçasını kırdı bu hafta ameliyat oldu çokta yaşlı durmuda hala iyi değil malesef iş dışında eşimle onların işlerine koşturuyoruz ihtiyaçlarına malesef aileden etraflarında ikimizden başka genç yok

anladım canım cok gecmıs olsunn bır dahakı sefer ınsallah

hosgeldin canim gozunaydin. cok sevndim iyi haberlerini gorunce.opuyorumnanaktan

kızlar ben cıkıyorum kocıs gelmek uzeredır haydı gorusuruzzz...

sevıncıme ortak oldugununz ıcın tesekkğr ederım arkadaslar.. bu arada mınıgım erkek :))
bulusmaya gelmek ısterdım ama dıreksıyon derslerıne gıtmem gerekıyo ..
cok cok tsk davet ıcın ıns bır daha kı sefere canım..

hadı ya cok uzunmus neyse benım onumuzdekı gunlerde renklı ultrason ıcın gıdıcem o zamn ugraar sorarım bılgı verırler heralde cok saol cnm

tamam cnım öle yaaprsın. bende cıkıcam yemek yicem hadi görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…