sevıncıme ortak oldugununz ıcın tesekkğr ederım arkadaslar.. bu arada mınıgım erkek :))
bulusmaya gelmek ısterdım ama dıreksıyon derslerıne gıtmem gerekıyo ..
cok cok tsk davet ıcın ıns bır daha kı sefere canım..
bir erkek daha geliyor gerçekten eylilde hamile kalnalrın erkek bebeği oluyormuş maşallah ne çok oğlan haberi aldık
asyam gözün aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinsevıncıme ortak oldugununz ıcın tesekkğr ederım arkadaslar.. bu arada mınıgım erkek :))
bulusmaya gelmek ısterdım ama dıreksıyon derslerıne gıtmem gerekıyo ..
cok cok tsk davet ıcın ıns bır daha kı sefere canım..
slm güzel anneler ne habersiniz zeyhatçım güzel haberlerine çok sevindim Allah hepimizin sağlığını daim etsin
Asyam canım oğluşun oluyomuş çok sevindim hayırlı olsun...
asyam gözün aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
sanirim benimkinde de cihazlar eski yaacihazlar eski derken.? bende dün sordum cdye atabilrmisiniz diye kızımı oda bunlarda yok ama bi dahaki 3boyutlu ultrason verdğimde onalr kaydeder dedi. herhalde bizimkiside eskisinden..
evet haklısın bende bazılarını sevmıyorum ama asistanlar herzaman aynı olmuyo bizimkinde . sorarım tabi zaten değişmiş mi diye bizde sorucaz daha dün gittim bi dahaki randevum subatta.
saol canim.hosbuldukmsende hosgeldin :)Leyla
zeyhat
ve yenİ gelenler hoŞgeldİnİzzzzz
iyi olmana sevindim canim,masallah de.çok sağol canım dr um beni çok iyi motive etti kalkıp yanakalrını sıkmak istedim :)
herkeslere ıyı aksamlaarrrr...
slm güzel anneler ne habersiniz zeyhatçım güzel haberlerine çok sevindim Allah hepimizin sağlığını daim etsin
Asyam canım oğluşun oluyomuş çok sevindim hayırlı olsun...
hımm bende doktorumdan memnunum ama hastaneden pek memnun degılım bılıyosundur hospıtallıum mıdıcananın yanında ama bugunde hastaneneın ultrason cıkahzlarının eskı oldugunu ogrendım oek ıcıme sınmedı bırde doktorun asıstanından nefret eder derecedeyım doktor tatlı bı kadın ama senın bı dahakı randevun ne zamn dogum fıyatlarnı bı sorarmısın ssk lıya
sanirim benimkinde de cihazlar eski yaacunku bebisimin gramini vermiyor.olcemiyoruz diyooo.
saol canim.hosbuldukmsende hosgeldin :)
iyi olmana sevindim canim,masallah de.
iyi aksamlar canim,gorusuruz.
orası hiç blli olmuyo valla benim için herkes erkek dedi ama kızımız olucakmış :) boshayallersmile
iyi geceler kızlar bir bakayım dedim birazdan cıkıp arkadaşlarımıza gidecez.
asyam oğluşunu tebrik ederim.. süper..
zeyhatcım bu arada sen ilk sayfadaki listeye bakmadın galiba son zamanlarda, cinsiyetlere..kaydirigubbakcemile3
valla en son dün kızlar 24 / 19 fln öndeydi.. sonra birkaç oğluş geldi şimdi başabaş gibi olmuşlardır herhalde kaydirigubbakcemile3
yani bizim kızlar fena cıktı eylülde ehehehaklinialirimsmile
hoşbulduk canımmm olumunekankayizsmileHOŞGELDİN CNMMM
EVET BENDE DÜN SAYDIM KIZLAR ÖNDE
kaydirigubbakcemile5
asyam seninde gozunaydin,saglikla gelsin minigin insallah.
sagol hasret.bende normal dogum istiyorum.bence en sagliklisi normal dogum.1 kac gün sonra ayaktasin.insaallah da normal olur.:Saruboceq:selam kızlar bnde medicana çamlıca hastanesi sibel hanıma gidiyorum doğum yeni yıl zammıyla normal:1250tl
sezaryen:2250tl +epidural istersen +470tl weriomuşsun.
sibel hanımdan çok memnunum ama benim sıkıntım doğum konusunda normal doğum istiyorum fakat ocak anneleri topicine bakarsanız 35i doğurmuş we yalnızca 2 normal doğum war hastaneler artık sezaryen mafyası olmuş durumda son anda hadi sezaryen demelerinden korkuyorum. umarım sibel hanım beni sezaryene mahkum etmez... hepinize hayırlı doğumlaropuyorumnanaktan
zeyhatcım bu arada sen ilk sayfadaki listeye bakmadın galiba son zamanlarda, cinsiyetlere..kaydirigubbakcemile3
valla en son dün kızlar 24 / 19 fln öndeydi.. sonra birkaç oğluş geldi şimdi başabaş gibi olmuşlardır herhalde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?