2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bir erkek daha geliyor gerçekten eylüde hamile kalanların erkek bebeği oluyormuş maşallah ne çok oğlan haberi aldık kızlar iyice kıymetlendi :)

Son düzenleme:
slm güzel anneler ne habersiniz zeyhatçım güzel haberlerine çok sevindim Allah hepimizin sağlığını daim etsin

Asyam canım oğluşun oluyomuş çok sevindim hayırlı olsun...

bir erkek daha geliyor gerçekten eylilde hamile kalnalrın erkek bebeği oluyormuş maşallah ne çok oğlan haberi aldık

orası hiç blli olmuyo valla benim için herkes erkek dedi ama kızımız olucakmış :) boshayallersmile

asyam gözün aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

slm güzel anneler ne habersiniz zeyhatçım güzel haberlerine çok sevindim Allah hepimizin sağlığını daim etsin

tsk ederım arkadasım ..bu bebegı 4 sene bekledım. kızmda olsa oglumda olsa cok sevınırdım.
hepımız ıcın herseyın hayırlısı D

sanirim benimkinde de cihazlar eski yaa cunku bebisimin gramini vermiyor.olcemiyoruz diyooo.
Leyla
zeyhat
ve yenİ gelenler hoŞgeldİnİzzzzz
saol canim.hosbuldukmsende hosgeldin :)
çok sağol canım dr um beni çok iyi motive etti kalkıp yanakalrını sıkmak istedim :)
iyi olmana sevindim canim,masallah de.
herkeslere ıyı aksamlaarrrr...

iyi aksamlar canim,gorusuruz.

sağo esracığım bende tüy gibi hafifledim neşem yerine geldi

selam kızlar bnde medicana çamlıca hastanesi sibel hanıma gidiyorum doğum yeni yıl zammıyla normal:1250tl
sezaryen:2250tl +epidural istersen +470tl weriomuşsun.
sibel hanımdan çok memnunum ama benim sıkıntım doğum konusunda normal doğum istiyorum fakat ocak anneleri topicine bakarsanız 35i doğurmuş we yalnızca 2 normal doğum war hastaneler artık sezaryen mafyası olmuş durumda son anda hadi sezaryen demelerinden korkuyorum. umarım sibel hanım beni sezaryene mahkum etmez... hepinize hayırlı doğumlaropuyorumnanaktan

sanirim benimkinde de cihazlar eski yaa cunku bebisimin gramini vermiyor.olcemiyoruz diyooo.

saol canim.hosbuldukmsende hosgeldin :)

iyi olmana sevindim canim,masallah de.

iyi aksamlar canim,gorusuruz.

LEYLACIM BENİMDE GRAMI VERMİYOR ONDAN MI ACABA
HENÜZ KÜÇÜK DİYOR
lmaz:

iyi geceler kızlar bir bakayım dedim birazdan cıkıp arkadaşlarımıza gidecez.
asyam oğluşunu tebrik ederim.. süper..
zeyhatcım bu arada sen ilk sayfadaki listeye bakmadın galiba son zamanlarda, cinsiyetlere..kaydirigubbakcemile3

valla en son dün kızlar 24 / 19 fln öndeydi.. sonra birkaç oğluş geldi şimdi başabaş gibi olmuşlardır herhalde kaydirigubbakcemile3

yani bizim kızlar fena cıktı eylülde eheheh aklinialirimsmile

HOŞGELDİN CNMMM
EVET BENDE DÜN SAYDIM KIZLAR ÖNDE
kaydirigubbakcemile5

aaa ben gelene kadar zeyhat gitmiş.. hehhehee
neyse ben de cıkıyorum kızlar.. çıkıyoruz şimdi..

öpüyorum hepinizi

sagol hasret.bende normal dogum istiyorum.bence en sagliklisi normal dogum.1 kac gün sonra ayaktasin.insaallah da normal olur.:Saruboceq:

yok canım bakmadım minik cadılar demek oğlanalrı sollamış ben hep erkek haberine ratladım leyla hariç ondan böyle düşündüm demekki :)

tsk ederım özge .. burdan duyurulur benden cok ıyı kaynana olur valla
hıc bıseye karısmaz sınırlı deyılım hatta gelınım bana fırca bıle cekebılır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…