ıkıncı kahvaltımıda yaptım geldimm:kedi:
afiyet olsun kuzulara...a.sıkıncı kahvaltımıda yaptım geldimm:kedi:
ne oldu kuşum nen var??kıyamam olmaz bişi kuşum bende bu sabah tam 1 saat ağladım vicdan azabı çekiyorum bebeğime bişi olcak diye ama seninde dediğin gibi Allah korur onları...
yok hayatım beykent üniversitesi varya onun aşağısında gürpınara doğru parlamenterleri geçince
öle deme:kedi::gitme:benide yi şekerümohaoldumsmile
afiyet olsun kuzulara...a.s
kızlar dün yazmıştım kociş hastalanmış eve geldi, akşamda ateşi yükselince kolan hastanesine gittik,bende kadın doğuma kayıt yaptırdım gelmişken bebeğe bakalım diye,45 dk.muayne sırası bekledim tam sıra bana geldi,doktorun teli çaldı,sohbet muhabbet yarım saate görüşürüz dedi telefondakine.sonra asistanı çıktı doktor hanımın 1 saat işi var onu halledip gelicek 1 saat sonra bakıcak size dedi,bir ben varım birde bir kadıncağız daha var,bu kadar saygısızlık olur mu.bağrındım çağırındım indim aşağı tutturdum paramı geri alıcam diye,eşim bırak deymez gidelim dedi, çirkefe bağladım valla,normal ücreti iade edelim ama katkı payını şuan edemeyiz dediler,kattım birbirine hastaneyi aldım paramı....manyaklara bak ya,para kalsın yarın gelin doktor hanım baksın diyorlar,ben bir daha o karıya gidermiyim,2 tane hasta kalmış başka yok,bildir aşağıya 1 saat kayıt almayın de, bize bak sonra defol git,akşamm coştum anlayacağınız psikopata bağladım,iyi yaptım ohhhhhhhh
anladım canım ben de pek bilmiyorum buraları sonradan geldim yeni yeni öğreniyorum cok da gezmeyince öğrenmesi de zaman alıyor :)ben de megakentteyim sen bilirsin belkiii
opuyorumnanaktaniyi yapmışsın vallaalkisalkisalkis:lepi:
öle deme:kedi::gitme:
biliyorum canım sen migrosa yakınsın :), aramızda öyle uzak falan değil,
tamam o zaman bir gün ayarlayalım migrosta bulusalım :))
pehpehpehhhhh bizi özleyen yok zatii heçç:umursamaz::dilcikar:süprizzzzzlaelaelaelaelaenaniknaniközledim ben seni be nerdesinkaydirigubbakcemile
bebişlerde hareket ne alemde, benimkinden 3 gündür ses seda yok, 3 gün önce pıtlamıştı yaaaaaaa
]kızlar dün yazmıştım kociş hastalanmış eve geldi, akşamda ateşi yükselince kolan hastanesine gittik,bende kadın doğuma kayıt yaptırdım gelmişken bebeğe bakalım diye,45 dk.muayne sırası bekledim tam sıra bana geldi,doktorun teli çaldı,sohbet muhabbet yarım saate görüşürüz dedi telefondakine.sonra asistanı çıktı doktor hanımın 1 saat işi var onu halledip gelicek 1 saat sonra bakıcak size dedi,bir ben varım birde bir kadıncağız daha var,bu kadar saygısızlık olur mu.bağrındım çağırındım indim aşağı tutturdum paramı geri alıcam diye,eşim bırak deymez gidelim dedi, çirkefe bağladım valla,normal ücreti iade edelim ama katkı payını şuan edemeyiz dediler,kattım birbirine hastaneyi aldım paramı....manyaklara bak ya,para kalsın yarın gelin doktor hanım baksın diyorlar,ben bir daha o karıya gidermiyim,2 tane hasta kalmış başka yok,bildir aşağıya 1 saat kayıt almayın de, bize bak sonra defol git,akşamm coştum anlayacağınız psikopata bağladım,iyi yaptım ohhhhhhhh
bakın ben ne aldııım
sorma kusum uyuyamamayla basım dertte.. bende özledım senııı.....olumunekankayizsmileözledim ben seni be nerdesinkaydirigubbakcemile
tamam o zaman bir gün ayarlayalım migrosta bulusalım :))
oowwww komsuculukmu oynuyosunuzolur kısss :)
pehpehpehhhhh bizi özleyen yok zatii heçç:umursamaz::dilcikar:süprizzzzzlaelaelaelaelaenaniknanik
pehpehpehhhhh bizi özleyen yok zatii heçç:umursamaz::dilcikar:süprizzzzzlaelaelaelaelaenaniknanik
bakın ben ne aldııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?