2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok hayatım beykent üniversitesi varya onun aşağısında gürpınara doğru parlamenterleri geçince

anladım canım ben de pek bilmiyorum buraları sonradan geldim yeni yeni öğreniyorum cok da gezmeyince öğrenmesi de zaman alıyor :)ben de megakentteyim sen bilirsin belkiii

iyi yapmışsın vallaalkisalkisalkis:lepi:

bebişlerde hareket ne alemde, benimkinden 3 gündür ses seda yok, 3 gün önce pıtlamıştı yaaaaaaa

bakın ben ne aldııım

bebişlerde hareket ne alemde, benimkinden 3 gündür ses seda yok, 3 gün önce pıtlamıştı yaaaaaaa

şuan tam senin bu yazını okurken bi tane vurdu benimki valla :roflol:
yaramaz benim oğluşum yaa gamyoncuiremsu

]

Selam shadowhearts kolan hastanesini hiç ii duymadım ben de. Benim işyerim de Gürpınar'a doğru kalıyor, size çok yakınım, evim de Avcılar da. Ama buralarda güvenilir gidecek bir yer bulamadığım için mecburen Bakırköy taraflarına gidiyorum. Sen normalde nereye gidiyorsunuz?

özledim ben seni be nerdesinkaydirigubbakcemile
sorma kusum uyuyamamayla basım dertte.. bende özledım senııı.....olumunekankayizsmile
tamam o zaman bir gün ayarlayalım migrosta bulusalım :))

oowwww komsuculukmu oynuyosunuz
pehpehpehhhhh bizi özleyen yok zatii heçç:umursamaz::dilcikar:süprizzzzzlaelaelaelaelaenaniknanik

gel komsum gelll olur mu kıs heccolumunekankayizsmile sana ozelden mesaj attım cvp pls:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…