2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya bu ayşen hn.ın medhini çok duydum
biara bende düşündümde
kontrole gitmeden pat diye doğuma gidince pek ilgilenmiyolarmış
son 2-3 ay doğum yapacağımız yere gidelim bence

ya bu ayşen hn.ın medhini çok duydum
biara bende düşündümde
kontrole gitmeden pat diye doğuma gidince pek ilgilenmiyolarmış
son 2-3 ay doğum yapacağımız yere gidelim bence

bende öyle yapacağım zaten eğer bu tanışmadan memnun kalırsamm ona gitcemm düzenli kontrolee ve orada doğum yapacağımm ayrıca ayşen hanımda yeni doğum yaptııı yeni döndü izinden randevular full 22 sine zor aldım.

ben kaçtım kızlar hadi kendinize iyi bakın..ufaklıklara da.. olumunekankayizsmile

ben son derece yardımsever bir insanım :dilcikar:
gör örnek al beni.. yeni gelenlere nasıl yardımcı olunur öğren dostuummm olumunekankayizsmile

timam örtmenimbilmiyorumkismile

gelinciiikkk nerdesin yiiiwwruumm... benim attığım linkteki ticker ı yapıştırabildin mi bilmiyorumkismile

ozaman sana kocaman bir maşallah yolluyorummm sana ve kızınaaaa

sağol canım. ama bunlar belli olmuya canım bir kaç gün geri yada ileri olabiliyo değişiklik gösteriyolar. bir dahaki gittiğimde geri kalmış olabilir doktorun iyi dedikten sonra iyilerdir.

doğru bunlar daha iyi günlerimiz olabilir. dün gece döndüm döndüm uyuyamadım ya karnım resmen battı bana ayyyyyy şimdi böyle olursam dedim ileride iyice büyüyünce ne yapacam ben dedim

özgecay sağol canım gönderdin ama ben beceremedim eklemeyi,akşam eşim gelince o yapar artıkın.yardımlarınız için teşekkürler,çok güzel ağırlığıyosunuz valla.hiç yabancılık çekmedim.

özge varya ilk önce iyi tarafını gösteriyo ama sonra insanları aşağılıyo
bana dediklerini bi duysaneyvahedigeldismile

oki. kocan yapar.. ama bida anlatiim.
yolladığım linki bastan sona seçip kopyalayacan..
sonra solda profilim yazann yerin altında profili düzenle yazar ona tıklayacan
açılan sayfada en aşağılara doğru inecen
oralarda Çizelge yazan bir yer var
onun altındaki beyaz boşluğa tıklayıp, daha önce kopyaladıgın linki yapıştır diyecen :1hug:

ben de de takıntı var yaa bişi öğrettim mi verimini almak isterim hemen :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…