hımm bende aylin barbarosa gidiyorummm ama kayın validemler tam teşekküllü bir özel hastanede yap dedilerr bende gaziye gitcem 22 sinde randuvu aldımm ayşen hanım ilkkez tanışcazz. şifayı bende düşündüm ama karşı komşumun kuş gözü kadar dikişini açık bırakmışlar çok zor günler geçirdiii iltihaplandı yani pekiyi şeyler duymuyorum şifa ile ilgli tabi kismet işi
yok canım aksine bişi yapamıyorum. benim kusmalar devam çünkü. yemek istediğimi bile yiyemiyorum. meyva yiyorumbol bol
çok güzel anlatmışın gerçekten :roflol:
ya bu ayşen hn.ın medhini çok duydum
biara bende düşündümde
kontrole gitmeden pat diye doğuma gidince pek ilgilenmiyolarmış
son 2-3 ay doğum yapacağımız yere gidelim bence
hee coh yardımcı olmusun bilgisayara yabancı birine..
ben ticker ı yaptım da linkini attım :dilcikar:
wuuuuuuu belliiiii :jeyyar:kompozisyondan hep 100 alırdım zaten lisede aklinialirimsmile
içimden bir his bunlar iyi günlermiz diyorrrrBende de çok sık olamaya başladı, sanki adet oalcakmışım gibi. Cumartesi doktora gidince sormayı düşünüyorum
ben son derece yardımsever bir insanım :dilcikar:
aferüm hep böle ol çocumolumunekankayizsmile
hadi görüşürüükk kaydirigubbakcemile2ben kaçtım kızlar hadi kendinize iyi bakın..ufaklıklara da.. olumunekankayizsmile
ben son derece yardımsever bir insanım :dilcikar:
gör örnek al beni.. yeni gelenlere nasıl yardımcı olunur öğren dostuummm olumunekankayizsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.htmltamam canım,inşallah becerebilirim.sat 29 ağustos,doğum tarihi 5 haziran,cinsiyeti erkek..teşekkür ederim hamiledaşım:)
:1hug:timam örtmenimbilmiyorumkismile
ozaman sana kocaman bir maşallah yolluyorummm sana ve kızınaaaa
özgecay sağol canım gönderdin ama ben beceremedim eklemeyi,akşam eşim gelince o yapar artıkın.yardımlarınız için teşekkürler,çok güzel ağırlığıyosunuz valla.hiç yabancılık çekmedim.
sağol canım. ama bunlar belli olmuya canım bir kaç gün geri yada ileri olabiliyo değişiklik gösteriyolar. bir dahaki gittiğimde geri kalmış olabilir doktorun iyi dedikten sonra iyilerdir.
doğru bunlar daha iyi günlerimiz olabilir. dün gece döndüm döndüm uyuyamadım ya karnım resmen battı bana ayyyyyy şimdi böyle olursam dedim ileride iyice büyüyünce ne yapacam ben dedim[/QU
valla korkuyorum, bende panik atak varr bebişler iyice büyüdüğünde nefes sorunu yaşıcaz artık benim günler kabusa dönerrr artık geceleri çok rahatsız oluyorum bide çok wc kalkıyorummm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beceremedim ya!bide anne olup bebek bakıcam.ağlıcam şimdikgelinciiikkk nerdesin yiiiwwruumm... benim attığım linkteki ticker ı yapıştırabildin mi bilmiyorumkismile
oki. kocan yapar.. ama bida anlatiim.özgecay sağol canım gönderdin ama ben beceremedim eklemeyi,akşam eşim gelince o yapar artıkın.yardımlarınız için teşekkürler,çok güzel ağırlığıyosunuz valla.hiç yabancılık çekmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?