sen dr gitmelisin züttt annem bu saatte gül böreği yevrum delimisin sonra nasıl uyuycan tok karnınlaaaaa zütt anneemmmmmmkızlar ben kendımı astım bu saatte kalktım ve gul boregı pısırıyorum allahım kurtar benı bu oburluktannnnmafoldumben
günaydın zynp,hoşgeldin. bu arada dişin nasıl oldu cnm bi sıkıntın yoktur inşallah
oy yerim ben onu yaa.. opuyorumnanaktanhareket edince eşim dinliyor karnımı ancak sesleri duyabiliyor şimdilik.bide kızım babasının uyumasını bekliyor sanki o uyuyunca başlıyor harekete.bide artık karanlık ve sessiz ortamlarda çok hareket ediyor,sesten rahatsız oluyr sanırım iyice.şimdide sürekli bi hareket halinde minnoşumvakit çabuk geçse artık yaaaa
günaydınnn geçmişe bi gözatıp geliyorummm
ben dün ilk kez dışardanda hissettim kızçemmmm benimya zaten hissediyrdum hareketlerini de dün elimi karnıma koymuş uzanmıştım pat diye bir vurdu eşime söledim gel çabuk diye ama benim cadı kızım babası elini karnıma koyuncasinha senin bebiş vurunca elini karnına tuttuğunda hissede biliomusun ??
tatlışım aramızda tam 1 hafta var senleebayanssulusmilebende o yüzden sordum yaa
eşim çok hissetmek istior
böle durumlarda da 1 hafta bile fark ediyor ya o yüzden sana sordum
seninle aramızda hemen hemen 1 hafta var bende yarın 19+0 olucam inş
Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben biraz yakın geçmişe bakayım :)
saol canım hoşbuldukkkkkopuyorumnanaktangünaydın hoşgeldin uklaa.s
ben dün ilk kez dışardanda hissettim kızçemmmm benimya zaten hissediyrdum hareketlerini de dün elimi karnıma koymuş uzanmıştım pat diye bir vurdu eşime söledim gel çabuk diye ama benim cadı kızım babası elini karnıma koyunca
hiç hareket etmiyoryaaa babaya inat..kaydirigubbakcemile3
kızlar benim burnum sürekli tıkanıyor nefes almakta zorlanıyorum bazen sizde de varmı.burun damlasıda kullanamıyorum napcam böyle ya
Yok bitanem gayet iyiyim Allaha şükür sadece çekilen dişin boşluğuna alışmak zor oluyor o kadar. Doğumdan sonra implant taktırıcam. Şekerim sen bu hafta sonu buluşmasından haberdarmısın. Netarafta oturuyodun. Pazar günü kadıköyde buluşucaz bilmiyosan haber vereyim dedim sende gelsene.
tatlışım aramızda tam 1 hafta var senleebayanssulusmile
Sinhacım, hamileliğin bu haftalarında fazla östojen salgılanmasından ötürü, burundaki kılcal damarlarda kan akışı artıyormuş ve burun tıkanıklığı ve hatta burun kanaması geçirebilirsiniz diyordu.
ben dün ilk kez dışardanda hissettim kızçemmmm benimya zaten hissediyrdum hareketlerini de dün elimi karnıma koymuş uzanmıştım pat diye bir vurdu eşime söledim gel çabuk diye ama benim cadı kızım babası elini karnıma koyunca
hiç hareket etmiyoryaaa babaya inat..kaydirigubbakcemile3
Sinhacım, hamileliğin bu haftalarında fazla östojen salgılanmasından ötürü, burundaki kılcal damarlarda kan akışı artıyormuş ve burun tıkanıklığı ve hatta burun kanaması geçirebilirsiniz diyordu.
günaydın bayanlar.
cihicco da %40 indirim başlamış. dün ilk defa bebeğime hastane çıkışı aldım.
60 tl lık ürün 37 tl ye düşmüştü. fırsatı kaçırmayayım dedim.
günaydın bayanlar.
cihicco da %40 indirim başlamış. dün ilk defa bebeğime hastane çıkışı aldım.
60 tl lık ürün 37 tl ye düşmüştü. fırsatı kaçırmayayım dedim.
kızlar benim burnum sürekli tıkanıyor nefes almakta zorlanıyorum bazen sizde de varmı.burun damlasıda kullanamıyorum napcam böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?