2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben kendımı astım bu saatte kalktım ve gul boregı pısırıyorum allahım kurtar benı bu oburluktannnnmafoldumben
sen dr gitmelisin züttt annem bu saatte gül böreği yevrum delimisin sonra nasıl uyuycan tok karnınlaaaaa zütt anneemmmmmm

günaydın zynp,hoşgeldin. bu arada dişin nasıl oldu cnm bi sıkıntın yoktur inşallah

Yok bitanem gayet iyiyim Allaha şükür sadece çekilen dişin boşluğuna alışmak zor oluyor o kadar. Doğumdan sonra implant taktırıcam. Şekerim sen bu hafta sonu buluşmasından haberdarmısın. Netarafta oturuyodun. Pazar günü kadıköyde buluşucaz bilmiyosan haber vereyim dedim sende gelsene.

oy yerim ben onu yaa.. opuyorumnanaktan
günaydınnn geçmişe bi gözatıp geliyorummm

hq canom

sinha senin bebiş vurunca elini karnına tuttuğunda hissede biliomusun ??
ben dün ilk kez dışardanda hissettim kızçemmmm benimya zaten hissediyrdum hareketlerini de dün elimi karnıma koymuş uzanmıştım pat diye bir vurdu eşime söledim gel çabuk diye ama benim cadı kızım babası elini karnıma koyunca
hiç hareket etmiyoryaaa babaya inat..kaydirigubbakcemile3

bende o yüzden sordum yaa
eşim çok hissetmek istior
böle durumlarda da 1 hafta bile fark ediyor ya o yüzden sana sordum
seninle aramızda hemen hemen 1 hafta var bende yarın 19+0 olucam inş
tatlışım aramızda tam 1 hafta var senleebayanssulusmile

ya evet bendede ara ara öyle oluyorr
arada bir öyle sert vuruşlar yapıyo ki
elim o an karnımda olunca hissediorum
ama aynı yerden bir daha vurmuyor vursadaynı sertlikte
elle hissedilcek kadar vurmuyorbilmiyorumkismile
eşimde sabırsızlıkla hissetmek için qün sayıyo yaaopuyorumnanaktan

kızlar benim burnum sürekli tıkanıyor nefes almakta zorlanıyorum bazen sizde de varmı.burun damlasıda kullanamıyorum napcam böyle ya

Sinhacım, hamileliğin bu haftalarında fazla östojen salgılanmasından ötürü, burundaki kılcal damarlarda kan akışı artıyormuş ve burun tıkanıklığı ve hatta burun kanaması geçirebilirsiniz diyordu.

implant süper karar :lepi: haberim var buluşmadan,kartalda oturuyorum cnm ama gelemicem malesef.o gün misafirim var yemekli falan :bbo: benim için zor bigün olacak,ama çok isterdim gelmeyi yerimseniben bidahaki sefere inşallah gelmeyi isterim mutlaka.

hq canom[/QUOTE]
hoşbuldukkkkkkkopuyorumnanaktan

herkese günaydın kızlaaarrrrr ya gece boyu kabuslar gördüm durdum birbiriyle alakasız sayısız kabus rekor kırdım valla sabah uyandım aradan 3 saat geçti hala moralim bozuktu daha yeni yeni kavrayabiliyorum hepsi sadece rüya bu arada benim canım hiiiççççç yataktan çıkmak istemiyo artık

ESMER nerde kızlar yaaa kaç gündür sesi çıkmıyorrr merak ettimm...
işleri yoğun sanırım ..

evet bendede burun tıkanması oluyor..
burnumu çekmek istediğimdede kanama oluyo
sanki çok kanım varmış qibi bilmiyorumkismile
kanamasın yaa yoksa serumla kan almak zorunda kalcamm eyvahedigeldismile

günaydın bayanlar.
cihicco da %40 indirim başlamış. dün ilk defa bebeğime hastane çıkışı aldım.
60 tl lık ürün 37 tl ye düşmüştü. fırsatı kaçırmayayım dedim.

aynen cnm benim kızda babasına naz yapıyor heralde eşim elini karnıma koyunca duruveriyor hemen.hiç hareket yok sonra.

tşkler cnm,hergün yeni bi gelişme değişme oluyor vücudumuzda daha bizi neler bekliyor merak ediyorum.

Ukla canım bizim bi komşumuz daha çıkmış valla maaşallah bizim mahalle pek bi üretken çıktı :)

Sinha biz şu ilk buluşmayı bi atlatalım ardarda düzenlicem yeni buluşmalar gelemeyenler gelsin diye.

Kızlar bu arada ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri 25 Mayısta doğum yapacakmışım gibi hissediyorum.Sizin içinize doğan bi tarih varmı?? Hele kız olduğunu öğrendiğimden beri kesin 20 Mayıs sonrası gelir benim sıpam haziranı beklemez gibi geliyor.

günaydın bayanlar.

günaydın komşucum.hangi chiccodan aldın,bize yakın biyerlerde varmı?hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin

günaydın bayanlar.

aa süperr... annemi arimde buqün
eğer müsaitse annemle qider bi bakarım

kızlar benim burnum sürekli tıkanıyor nefes almakta zorlanıyorum bazen sizde de varmı.burun damlasıda kullanamıyorum napcam böyle ya

benim de ilk defa bu gece tıkandı. eşime dedim hasta olacağım galiba.
ama şimdi iyiyim, demek hormonlar yüzünden oluyormuş bütün bunlar
aman hasta olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…