2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben neden hiçbişi hissetmiyorum tekmeliyo ne harekt ediyo endişelenmeye başladım 15+6 yım bugün başka varmı hissedemeyen

bana da 20 mayıs gibi geliyr cnm,kızlar birazda aceleci oluyormuş sanırım yani mayıs annesi olucaz bu gidişle

günaydın komşucum.hangi chiccodan aldın,bize yakın biyerlerde varmı?hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin

maltepe carefour var ya oradan aldım. bilmiyorum ama ne kadar süre indirim devam edecek.
fırsatın varsa git derim.

aa süperr... annemi arimde buqün
eğer müsaitse annemle qider bi bakarım

git git bende indirimi görünce çok sevindirik oldum süprizzzzz

ben neden hiçbişi hissetmiyorum tekmeliyo ne harekt ediyo endişelenmeye başladım 15+6 yım bugün başka varmı hissedemeyen

Canım ben bugün 16+2'yim, ilk defa dün hissettim kapıyı çaldığını, 2-3 defa böyle tık tık karnıma vurdu. Çok değişik birşey, endişelenme mutlaka fark edersin.

Olmazmı ben varım üstelik senden 3 hafta büyüğüm ama hala hiç bişey hissetmedim. Bende çok endişeleniyorum ama etrafımdaki herkes normal diyor. İlk hamileliklerde zaten geç gissedilirmiş genelde20 - 22 arası hissedersin diyorlar. Bide ben kiloluyum kesin 22 de ancak hissederim. Boşuna endişelenmi canım.

seninki pek minik. az daha sabret tekmeler. bende 16+1 im ama pıt pıtlardan başka birşey hissetmiyorum.
onu da daha geçen gün hissettim bir daha da olmadı.

aa ben hiç öle tahminde bulunamıyorum yaaa boğa burcu olmasında kızım bilmiyorumkismile

Canım ben bugün 16+2'yim, ilk defa dün hissettim kapıyı çaldığını, 2-3 defa böyle tık tık karnıma vurdu. Çok değişik birşey, endişelenme mutlaka fark edersin.

tşk edrm canım çevremdekilerde oynuyomu aaa neden ama oynaması lazım niye hissetmiyosun gibi şeyler söyleyince endişelendim

günaydınnn. sonunda doktor günüm geldi, umarım artık bugün öğrenebilirim cinsiyeti. ama hiç heyecanlı değilim, sanki ben biliyorumda doktor söyleyince diğer insanlar öğrenecekmiş gibi geliyor.

17.haftanda hissedersin canım ben ilk kez bu hafta başı hissettim..

günaydınnn. sonunda doktor günüm geldi, umarım artık bugün öğrenebilirim cinsiyeti. ama hiç heyecanlı değilim, sanki ben biliyorumda doktor söyleyince diğer insanlar öğrenecekmiş gibi geliyor.

hakkında hayırlısı olur inşallah canım :ecrin_bebek:

çok sağol canım içim rahatladı
seninki pek minik. az daha sabret tekmeler. bende 16+1 im ama pıt pıtlardan başka birşey hissetmiyorum.
onu da daha geçen gün hissettim bir daha da olmadı.
beklicez artık utanmasam hergün gitcem dr un kapısına valla

hayırlısını versin Allah canım:ecrin_bebek:

sen ne hissediyorsun canım

kızlar çok işim var sabahtan. onları halledeyim gelirim. öpüyorum.
çok kaynatmayın

günaydın selmacım hoşgeldin

ben kahvaltı yapmadım daha
ekmeğin arasına bişiler koyim qeliom yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…