Ukla canım bizim bi komşumuz daha çıkmış valla maaşallah bizim mahalle pek bi üretken çıktı :)
Sinha biz şu ilk buluşmayı bi atlatalım ardarda düzenlicem yeni buluşmalar gelemeyenler gelsin diye.
Kızlar bu arada ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri 25 Mayısta doğum yapacakmışım gibi hissediyorum.Sizin içinize doğan bi tarih varmı?? Hele kız olduğunu öğrendiğimden beri kesin 20 Mayıs sonrası gelir benim sıpam haziranı beklemez gibi geliyor.
günaydın komşucum.hangi chiccodan aldın,bize yakın biyerlerde varmı?hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin
aa süperr... annemi arimde buqün
eğer müsaitse annemle qider bi bakarım
ben neden hiçbişi hissetmiyorum tekmeliyo ne harekt ediyo endişelenmeye başladım 15+6 yım bugün başka varmı hissedemeyen
maltepe carefour var ya oradan aldım. bilmiyorum ama ne kadar süre indirim devam edecek.
fırsatın varsa git derim.
tmm cnm saol.fırsat çok evde boşboş oturmaktan fenalık geçiriyorum resmen.hemçıkıp bi dolaşmış olurum,bugun gideyim en iyisi.
ben neden hiçbişi hissetmiyorum tekmeliyo ne harekt ediyo endişelenmeye başladım 15+6 yım bugün başka varmı hissedemeyen
Ukla canım bizim bi komşumuz daha çıkmış valla maaşallah bizim mahalle pek bi üretken çıktı :)
ya sormaaa dün bende çok şaşırdım kaydirigubbakcemile3
Sinha biz şu ilk buluşmayı bi atlatalım ardarda düzenlicem yeni buluşmalar gelemeyenler gelsin diye.
Kızlar bu arada ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri 25 Mayısta doğum yapacakmışım gibi hissediyorum.Sizin içinize doğan bi tarih varmı?? Hele kız olduğunu öğrendiğimden beri kesin 20 Mayıs sonrası gelir benim sıpam haziranı beklemez gibi geliyor.
Canım ben bugün 16+2'yim, ilk defa dün hissettim kapıyı çaldığını, 2-3 defa böyle tık tık karnıma vurdu. Çok değişik birşey, endişelenme mutlaka fark edersin.
17.haftanda hissedersin canım ben ilk kez bu hafta başı hissettim..ben neden hiçbişi hissetmiyorum tekmeliyo ne harekt ediyo endişelenmeye başladım 15+6 yım bugün başka varmı hissedemeyen
günaydınnn. sonunda doktor günüm geldi, umarım artık bugün öğrenebilirim cinsiyeti. ama hiç heyecanlı değilim, sanki ben biliyorumda doktor söyleyince diğer insanlar öğrenecekmiş gibi geliyor.
çok sağol canım içim rahatladıOlmazmı ben varım üstelik senden 3 hafta büyüğüm ama hala hiç bişey hissetmedim. Bende çok endişeleniyorum ama etrafımdaki herkes normal diyor. İlk hamileliklerde zaten geç gissedilirmiş genelde20 - 22 arası hissedersin diyorlar. Bide ben kiloluyum kesin 22 de ancak hissederim. Boşuna endişelenmi canım.
beklicez artık utanmasam hergün gitcem dr un kapısına vallaseninki pek minik. az daha sabret tekmeler. bende 16+1 im ama pıt pıtlardan başka birşey hissetmiyorum.
onu da daha geçen gün hissettim bir daha da olmadı.
günaydınnn. sonunda doktor günüm geldi, umarım artık bugün öğrenebilirim cinsiyeti. ama hiç heyecanlı değilim, sanki ben biliyorumda doktor söyleyince diğer insanlar öğrenecekmiş gibi geliyor.
17.haftanda hissedersin canım ben ilk kez bu hafta başı hissettim..
sen ne hissediyorsun canımgünaydınnn. sonunda doktor günüm geldi, umarım artık bugün öğrenebilirim cinsiyeti. ama hiç heyecanlı değilim, sanki ben biliyorumda doktor söyleyince diğer insanlar öğrenecekmiş gibi geliyor.
kolay gelsin fıstıkopuyorumnanaktankızlar çok işim var sabahtan. onları halledeyim gelirim. öpüyorum.
çok kaynatmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?