günaydın kızlar
nasılsınız 2 gündür yoktum
neler oldu herkesler iyidir inşallah
hadi bakalım Allah kalbimden geçeni versin ozaman canım..bana aşık bir oğluşum olacak :)
nerdesin kızsen merak ettik seniiigünaydın kızlar
nasılsınız 2 gündür yoktum
neler oldu herkesler iyidir inşallah
Allah gönlüne göre versin tatlım
Kaçta randevun? Ne zman öğrencen?
iyiyiz canım bende de oluyo arada gaviscon şurup iç.İyiyim Uklammmm midem boğazımda yanma yapıyo onla uğraşıyom delikafadulden
Buluyoz işte uğraşcak bişey
Sen nasılsın? Yeğenim nasıl bakem :ecrin_bebek:
14:30 da. yarın ilan-ı cinsiyet ederim artık.
iyiyiz canım bende de oluyo arada gaviscon şurup iç.
kızım da iyi teyzesi napsın uyuyo galiba şuan :1closedeyes:
Kızlaar günaydın bende bi kaç gündür nete giremiyodum bir problem vardı, maşallah hızınıza yetişemiyorum.Bu arada bizim bebiş erkek ya herkes kız annesi olmak daha güzel felan diyo.Ne diyeceğimi bilemedim erkek anneleri ne hissediyor.Kız çocukları annelerine daha düşkün oluyo felan diyorlar:-(
Kızlaar günaydın bende bi kaç gündür nete giremiyodum bir problem vardı, maşallah hızınıza yetişemiyorum.Bu arada bizim bebiş erkek ya herkes kız annesi olmak daha güzel felan diyo.Ne diyeceğimi bilemedim erkek anneleri ne hissediyor.Kız çocukları annelerine daha düşkün oluyo felan diyorlar:-(
Sulecim sen onu diyenlere aldırma, bence ANNE olmak çok güzel.
giremedim pek malum yol sonu iş yoğunluğı bide önümüzdeki hafta 1 haftalık zne çıkıcam diye herşey sıkıştı nasılsınız bakalım
evettttttthihoyyytUkla biz seninle de hemen hemen aynı gidiyomuşuz be yeni farkettim de :hulya:
1 gün var aramızda aklinialirimsmile
ne farkeder canım, sağlıklı olsunlarda kız/erkek bence önemi yokkkKızlaar günaydın bende bi kaç gündür nete giremiyodum bir problem vardı, maşallah hızınıza yetişemiyorum.Bu arada bizim bebiş erkek ya herkes kız annesi olmak daha güzel felan diyo.Ne diyeceğimi bilemedim erkek anneleri ne hissediyor.Kız çocukları annelerine daha düşkün oluyo felan diyorlar:-(
iyiyiz canım bende de oluyo arada gaviscon şurup iç.
kızım da iyi teyzesi napsın uyuyo galiba şuan :1closedeyes:
ıyyy hamileliğimde tek tiksindiğim şey simit ve kokusu işin kötü tarafı her gün iş yerinde kahvaltıda simit var öööööööööömide yanması için mi o şurup? sabah ben de bir simit yedim, ölüyorum şu an sanki hepsi boğazımda duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?