- Konu Sahibi daemon
-
- #27.781
allah allah ya hamilesin sen bu kadar üzerine niye geliyorlar.klava:
açma telefonlarını bundan sonra. sana zarar baksana. sana değilse bile karnındaki bebeğe acısınlar.
sorma canm dun işteyım bi baktm eşimin babası beni arıyor uzun suredır gorşmuyrduk 2 aya yakndr aramzda yuzyuze kavga gurultu olmamştı ama esıme bnı sıkayet etmşlerdı eşimde biraz ara verelım gorusmeye demıstı.
telefonda bana bır hakaretler bır suclamalr ben yapmadım demedım yok öle bişi dıyorm asla kabllenmıyor bende agır konsmamak ıcın saygı da kusr etmymdıye sabretmeye calstım ama neler neler yıkıldım işyerıne koca işhanına rezıl oldgumamı yanayım haksız yere suclandıgımamı yanayım tansıyonumn yuselmesınemı yanayım doktugum gozyaslarınamı yanayım anlayamdm
kahroldum şirketten hemen cıktım nereye gıttgımı bılmeden ailemdende uzagım kımsem yok derdımı anlatacagm esımıde aramadım ama o benı tesaduf aradı buarada doktorlukda oldumdunum kabus tu anlııyacagınız
aynen öyle şekerim
böyle moralim bozuk olunca hep sorarım oğlişime
ençok kimi seviyosun diye
dünyada 1 annem demiyo mu
o an sanki dünyadaki bütün hazineler önüme dökülmüş gibi oluyor
rabbim sizlerede duymayı nasip etsin inşallah
evet canım çok şükür geçti koca göbekli bi kadın oldum artıkselmacım maşallah canım kocaman olmuş kuzun...yolun yarısı bitmiş..sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım..
hay allahım ya belli eşin de arada kalmış ama oraya gitsen yine stres olacaksın. laf sokacaklar bişi yapacaklar.ben işten cıkınca tesaduf aradı ztn annem hep teldeydı bnı sakınlştrmeye calısyrdu esım aardı nerdesın dedı bılmıyrum dıyebıldm konusamdm olaydn hbrı yokmus daha once baabsı onla konusmustu ama bız olayı buytmemıstk sadece gorsmeye ara vermıstık
onlr bunu sındırememıs sanrm esım geldı benı aldı doktora gıttık sancımda sabahtn coktu akıntımda artmstı ztn aglıyrdum durmadn doktorumda bana streslı gunmu gecrdınd edı rahım buyumesı bazı kadnlrda cok sıddetlı agrılrla olr bırz streslıysen onn bırkmesdr bu ama kesnlıkle 4-5 gun ıstırahat onerıyorm dedı ve ılaclr verdı.
bana eşimm babasıyal aksm konsms hallttk uzme canını dedı
ama hallolmamış aksam esımı aradı caGRDI KONSRKEN BIRSURU ESIME BAGRMAYA BASLADI BENI SUCLAMAYA COCUK NAPSN BABA BI DINLE DINLEMYSN FFALAN DERK SURATINA KAPTTI ESIMIN TELI.
EŞİMDE SINRLENDI AMA NAPACAK EN SON DAYANAMICM GIDEYM KONUSYM DEDI
GUYA GİDNCE HERSEYI HALLETMŞ BİŞEY YOK GIBI GORŞLM BÖLE OLMAZ BU DURM KUSLUK DORU DEIL BABAMADA SOLEDIM DIYOR YA BENIM OKDR YEDIGM HAKARETNE OLCAK DEIDM LUTFEN UZATMA NEREYE KDR DEVAME TCK BEN BİŞEYLERİ DUZELTMEYE CALISYRM SNDE YARDM CI OL DEDI .AMA BEN GITMEK ISTEMYRM HATTA KENDIME PSİKOLOJIK YARDM ALMAYA KARAR VERDIM 4 AYLIK HAMILELIK SURECIMDE HERKES BENIMLE UGRASTI STRESE SOKTULR BENI BEBEGIM EMINM ICERDE HİÇ RAHAT DEIL ONUDA RAHATLATMAM GEREKIYOR
valla ben aramadım.elektra-oidipus kompleksi. babam bana hayatta en sevdiğim kadın sensin dediğinde acaip hoşuma giderdi. hangimiz bilinçaltından gizli gizli babamıza benzer koca aramadık ki!
hay allahım ya belli eşin de arada kalmış ama oraya gitsen yine stres olacaksın. Laf sokacaklar bişi yapacaklar.
Yani tabi eşinle de aranı bozmaman lazım ama
sanırım ben olsam bir daha yüzlerini dahi görmek istemiyorum.
Hem eşin bişileri düzeltmeye calışıyo senden de yardım istiyo..
Ama onlar düzelmesini istemiş olsalardı sana milyon tane hakaret etmezlerdi. Demekki herşeyi göze almışlar bu telefonu sana açarken..
valla ben aramadım.
Ben kocamın hiç babama benzemesini istemedim ve gerçekten benzemedi.. Tam zıttı..
Kocamın çok iyi bir baba olacağına eminim ama benim babam öyle olamadı.
Asla sevgisini göstermedi 1 kere bile sarılıp öpmedi.
Hiç başarılarımı tebrik etmedi hep hatalarımı gördü..
Okulda takdir getirdim tebrik etmedi.
1 kere 5 üzerinden 3 getirdim canıma okudu..
Ne zaman evlendim evden uzaklaştım o zaman bana yakın oldu.
Ha sevmiyor muyum artık çok seviyorum.. çünkü onun da beni sevdiğimi anlamamın üzerinden daha birkaç yıl geçti.
O nedenle hiç istemedim kocamın da öyle olmasını..
şimdi eşim çok şükür babamın tam zıttı bir erkek.. Ve benim çocuguma da her konuda destek olup onu çok seveceğine ve sevgisini göstereceğine eminim
valla canım ne desen ne yapsen haklısın..almışlar tabı cnm almazlarmı baksana benı hep sucladı yok bızle gezmk ıstemdn bızle yapmak ıstemdın hep uzaklşmsm bılmemneee
ben dedım 4 aydr ne cektıgımı ben bılırm bana demezmı bıde bana acıtasyon yapmaaaa kendımı ben bıle suclu hıssettım ben neymısım acba dedı esımıde uzmk ıstemyrm bıseylerı duzltmeye calsyr ama yapammkı esımede soledm sen bızı gorstrsn bıle o ınsan bana ne hakaretler ettı terbıyszlgmdn tut sogklgmdn tut daha nelr neler sevgım hıc kalmadı kı en guvendıgım ınsan babasıydı aılede!!!!!
Sevgımde kalmadı saygımıda zorla senın ıcın koruyorum solenecek coks ey vardı ama sustum senın ıcın dedım eger yuz yuze getrrsen tutamam bı cok seyı solerm dedım ohalde benı arayp rezıl duruma sokturl cocuguma bişey olsaydı onları oldururdum dedım
ben işten cıkınca tesaduf aradı ztn annem hep teldeydı bnı sakınlştrmeye calısyrdu esım aardı nerdesın dedı bılmıyrum dıyebıldm konusamdm olaydn hbrı yokmus daha once baabsı onla konusmustu ama bız olayı buytmemıstk sadece gorsmeye ara vermıstık
onlr bunu sındırememıs sanrm esım geldı benı aldı doktora gıttık sancımda sabahtn coktu akıntımda artmstı ztn aglıyrdum durmadn doktorumda bana streslı gunmu gecrdınd edı rahım buyumesı bazı kadnlrda cok sıddetlı agrılrla olr bırz streslıysen onn bırkmesdr bu ama kesnlıkle 4-5 gun ıstırahat onerıyorm dedı ve ılaclr verdı.
bana eşimm babasıyal aksm konsms hallttk uzme canını dedı
ama hallolmamış aksam esımı aradı caGRDI KONSRKEN BIRSURU ESIME BAGRMAYA BASLADI BENI SUCLAMAYA COCUK NAPSN BABA BI DINLE DINLEMYSN FFALAN DERK SURATINA KAPTTI ESIMIN TELI.
EŞİMDE SINRLENDI AMA NAPACAK EN SON DAYANAMICM GIDEYM KONUSYM DEDI
GUYA GİDNCE HERSEYI HALLETMŞ BİŞEY YOK GIBI GORŞLM BÖLE OLMAZ BU DURM KUSLUK DORU DEIL BABAMADA SOLEDIM DIYOR YA BENIM OKDR YEDIGM HAKARETNE OLCAK DEIDM LUTFEN UZATMA NEREYE KDR DEVAME TCK BEN BİŞEYLERİ DUZELTMEYE CALISYRM SNDE YARDM CI OL DEDI .AMA BEN GITMEK ISTEMYRM HATTA KENDIME PSİKOLOJIK YARDM ALMAYA KARAR VERDIM 4 AYLIK HAMILELIK SURECIMDE HERKES BENIMLE UGRASTI STRESE SOKTULR BENI BEBEGIM EMINM ICERDE HİÇ RAHAT DEIL ONUDA RAHATLATMAM GEREKIYOR
cnm erkeklerde normal bazen babalarda sevgısını gostremezmıs kolay kolay otorıtenın kaybolacagını dusunrlermiş bılınc altı bu bak aslnda senı cok sevıyrmuşben babamın yoklugunu suan anladm hayatta olsydı benı kımse ezemezdı emınımmmm
valla ben aramadım.
ben kocamın hiç babama benzemesini istemedim ve gerçekten benzemedi.. tam zıttı..
kocamın çok iyi bir baba olacağına eminim ama benim babam öyle olamadı.
asla sevgisini göstermedi 1 kere bile sarılıp öpmedi.
hiç başarılarımı tebrik etmedi hep hatalarımı gördü..
okulda takdir getirdim tebrik etmedi.
ne zaman evlendim evden uzaklaştım o zaman bana yakın oldu.
ha sevmiyor muyum artık çok seviyorum.. çünkü onun da beni sevdiğimi anlamamın üzerinden daha birkaç yıl geçti.
o nedenle hiç istemedim kocamın da öyle olmasını..
şimdi eşim çok şükür babamın tam zıttı bir erkek.. ve benim çocuguma da her konuda destek olup onu çok seveceğine ve sevgisini göstereceğine eminim
yuh artık koskoca insanlar. Hiç mi düşünmüyorlar bebeği, bu doğacak olan taş değil kendi öz torunları, bu ne bencillik yaa...demek ki kendi oğullarını da sevmiyor bunlar. Ama lütfen kendini üzme. Ben bu durumlarda hep şu lafı hatırlatırım kendime "suskunlugum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabim var... Lakin bir lafa bakarim laf mi diye, bir de soyleyene bakarim adam mi diye.."
valla ben aramadım.
ben kocamın hiç babama benzemesini istemedim ve gerçekten benzemedi.. tam zıttı..
kocamın çok iyi bir baba olacağına eminim ama benim babam öyle olamadı.
asla sevgisini göstermedi 1 kere bile sarılıp öpmedi.
hiç başarılarımı tebrik etmedi hep hatalarımı gördü..
okulda takdir getirdim tebrik etmedi.
ne zaman evlendim evden uzaklaştım o zaman bana yakın oldu.
ha sevmiyor muyum artık çok seviyorum.. çünkü onun da beni sevdiğimi anlamamın üzerinden daha birkaç yıl geçti.
o nedenle hiç istemedim kocamın da öyle olmasını..
şimdi eşim çok şükür babamın tam zıttı bir erkek.. ve benim çocuguma da her konuda destek olup onu çok seveceğine ve sevgisini göstereceğine eminim
aklinialirimsmilebozmasana beah, tam kitaplık cümle kurmuştum :)
sen istisnasın o zaman, çoğunluk ööle diyelim :kedi:
güneşcim allah sana sabır versin ve bir dahada böyle birşey yaşamassın umarım.onlarada akıl fikir versin kendi kızlarınada böyle bişey olursa ne yaparlar acaba ayıp yaaa
benim babam dışarıya karşı iyiydi.. baska çocukları severdii.. zulmü bizeydi boshayallersmilebenim kocamda tam tersi çocuklara karşı mesafelidir. babam ise nerde çocuk görse hemen boynuna alır gezdirir.
umarım çocuk olunca eşim de biraz yumuşar. şimdi bebek görünce ne şirin bunlar demeye başladı.
o öyle diyince şok oluyorum resmendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?