2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heh iii nereye gittin bakemmmm ...elhamraa Sana şey sorcaktım facebookun varmı

benim bugün yemek yapmam gerek ya..zavallı kocacım kaç gündür aç kalıyo..offf ne yapsamki ??

geldim geldim kızlar iyiyim ben
aferin olumunekankayizsmile

ay bende gidip bakiyim kız..iyiymiş fiyatıda
hee rengarenk her renk var.
bana kayınvaldem hediye aldı. bi pembe bisiklet yaka, bide beyaz boğazlı..
ben de gittiğimde yeşil almıştım.
dediğim gibi şimdi bol geliyo göbüş, dar değil body. aşağı doğru bol iniyo.. ama göbüş biraz daha şişince çok güsel giyilir

benim bugün yemek yapmam gerek ya..zavallı kocacım kaç gündür aç kalıyo..offf ne yapsamki ??

3

bende izmir köfte var aksam yaptım..yanına da tarhana corbası pilav ve salata veya cacık yapıcam esim delirecek görünce zemuszemus bu aralar cacığa taktım da 2 günde 1

Son düzenleyen: Moderatör:
3

bende izmir köfte var aksam yaptım..yanına da tarhana corbası pilav ve salata veya cacık yapıcam esim delirecek görünce zemuszemus bu aralar cacığa taktım da 2 günde 1
ay ben de çok severim cacık cokacimcoook
hem çok faydalı, ye ye cokacimcoook

bende daemonu merak ettim sabahtan beri hiç gelmedi
aramakta istemiyorum uyuyodur diye

3

oh ohh maşallahh..bende bugün güzel bi yemek yapim,doğru düzgün yiyelim..cacık süper oluyo ama bende çok seviyorum bol tuzlu falan hem sağlıklıda bol bol yoğurt yememiz lazım zatn bu ay

ay alalım walla..şaşırdım doru düzgün bişi bulamıorum diye,haftasonu bakıcam orayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…