2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neyse hadi güzel konulara tekrar geri dönelim.
Ben daha bebişe hiç bişey almadım bir sürü ciciler almak istiyorum oyuncaklar felan battaniyler ayy ne kadar güzel dimi düşününce.

bende kıskandımmmm almaya gidicem aldıklarımızı ekleyelimmmm oldumu :))))

kızlar bişi sorucam ya..akıntısı olan varmı?? benim bu hafta çok arttı üşüttümmü acaba yok gebeliklemi ilgili

Evet Allah alıyorsa mutlaka bir sebebi vardır kızlar.. ilerde olacak daha büyük bir acının önüne geçiliyordur bu şekilde mutlaka..
o nedenle çok zor olsa da Allahtan geleni kabullenmek gerekiyor.
Hem böyle durup dururken üzülmeyin, hiçbirimizde bi sorun yok maaşallah.. sonra Allahın gücüne gider..

çok küçüktü pek anlamamıştım ozaman Allah korusun böle büyüdükten sonra hissettikten sonra çok zor oolur

kızlarrrr izmirde lc ye gıden varmı nerde bulcm bu hamiş kıyafetlerını yafss

e ben sana çiğli organizeye uğra dedim olmazsa kemeraltı
benimde kaçtı sıkıntılı bir bekleyişte olduğumuz için hemencecik etkileniverdimmmm
offffffffffffffffffffff:gitme:

ooof of

ilk değilde allah korusun
ikinci bebeğimi kaybettim

kızlar bişi sorucam ya..akıntısı olan varmı?? benim bu hafta çok arttı üşüttümmü acaba yok gebeliklemi ilgili
benim de var ya.. yarın sorcam doktora, korktum mantar ya da enfeksiyon olmasın diye

elhamraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim de var ya.. yarın sorcam doktora, korktum mantar ya da enfeksiyon olmasın diye

ay sor bakalım cnm ya,bizede söyle benim kntrol haftaya,benimde kafama takılıyo mantar falan olsa kaşıntı falan olur öle bi durumda yok,anlamadım bende yani

ay sor bakalım cnm ya,bizede söyle benim kntrol haftaya,benimde kafama takılıyo mantar falan olsa kaşıntı falan olur öle bi durumda yok,anlamadım bende yani
bende de kaşıntı fln yok ama cok tuhaflaştı akıntım yaa.. böle beyaz oldu resmen.. su gibi akıyo yürürken fln.. ay cok fena. sorcam bakalım yarın

akıntı sarı ve beyazsa bide kokuusu yoksa bi sorun olmuyomus normalmıs akıntı olması benim hep vardı aynı devam ediyo.

Bende de çok akıntı vardı halada var ben doktora sordum koku yoksa ve şeffafsa sorun yok dedi. Hamilelerde olurmuş. Günlük ped kullanıyorum bazen afedersiniz ama idrar gibi sarı geliyor. Bunu sölemeye utandım doktora:))

bende de kaşıntı fln yok ama cok tuhaflaştı akıntım yaa.. böle beyaz oldu resmen.. su gibi akıyo yürürken fln.. ay cok fena. sorcam bakalım yarın

DOĞRUSUNU ÖĞRENELİM
Vajina sürekli yenilenen bir dokudur ve eski dokular akıntı şeklinde atılır. Bu akıntı bazı kadınlarda çok az iken, bazılarında günlük ped kullanılmasını gerektirecek kadar fazla olabilir.
Vajinanın doğal olan bu akıntısı beyaz-sarı renktedir, genellikle kokusuzdur ve beraberinde idrar yaparken yanma, ağrı, kaşıntı gibi belirtiler yoktur.
Gebelik döneminde bazı kadınlarda vajinal akıntıda bir artış olabilir. Akıntınız yukarıdaki özellikleri taşıyorsa bu, fizyolojik bir akıntıdır ve size ve bebeğinize zarar vermez. Koyu kıvamlı, yeşil, kahve renkli, beraberinde ağrı, yanma, kaşıntı gibi belirtiler olan akıntılar ise kanamaya, bir enfeksiyona veya rahimağzında bir soruna işaret ederler ve mutlaka doktor değerlendirmesi gerektirirler.
"Su gibi bir akıntı" ise genellikle gebeliğin sonlarına doğru görülebilen bir belirtidir. Bu tür bir akıntı bebeğin başının idrar torbasına yaptığı baskı sonucu istemsiz bir idrar kaçırma olabileceği gibi, gebelik kesesinin herhangi bir nedene bağlı yırtılması sonucunda amniyos sıvısı boşalması yani "su gelmesi" olabilir. Bu haftalarda çok çok ender görülen, ancak konumuz akıntı olduğu için burada anlatılmış olan bu "suların erken gelmesi" durumu mutlaka doktora başvurmayı gerektirir.

Kaynak: Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 17.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

elhamraaaaaaaa online ol kız..kendine gel bak karnındaki bebiş üzülcek he :)

geldim geldim kızlar iyiyim ben

teşekkür ederiz yiwruumm..
benim hamilelikten önce bir kere enfeksiyonum olmustu snra ilaç ve fitille geçmişti. bu enfeksiyonlar da tekrarlarmış bazen. şimdi yine tekrarlamasından korkuyorum.. sanki öyle gibi geliyo da bana bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…