Neyse hadi güzel konulara tekrar geri dönelim.
Ben daha bebişe hiç bişey almadım bir sürü ciciler almak istiyorum oyuncaklar felan battaniyler ayy ne kadar güzel dimi düşününce.
üzme kendini cnm ya..allahtan gelen birşey,mutlaka bir hayır vardır.belki gelecekte daha büyük bi acı yaşıcaktın bunu düşün..inşallah herkes sağlıklı bi şekilde bebişleri dünyaya getircek...allah o anneyede sabır versin,çok zor bi durum
kızlarrrr izmirde lc ye gıden varmı nerde bulcm bu hamiş kıyafetlerını yafss
benimde kaçtı sıkıntılı bir bekleyişte olduğumuz için hemencecik etkileniverdimmmm
offffffffffffffffffffff:gitme:
ilk değilde allah korusun
ikinci bebeğimi kaybettim
benim de var ya.. yarın sorcam doktora, korktum mantar ya da enfeksiyon olmasın diyekızlar bişi sorucam ya..akıntısı olan varmı?? benim bu hafta çok arttı üşüttümmü acaba yok gebeliklemi ilgili
benim de var ya.. yarın sorcam doktora, korktum mantar ya da enfeksiyon olmasın diye
bende de kaşıntı fln yok ama cok tuhaflaştı akıntım yaa.. böle beyaz oldu resmen.. su gibi akıyo yürürken fln.. ay cok fena. sorcam bakalım yarınay sor bakalım cnm ya,bizede söyle benim kntrol haftaya,benimde kafama takılıyo mantar falan olsa kaşıntı falan olur öle bi durumda yok,anlamadım bende yani
akıntı sarı ve beyazsa bide kokuusu yoksa bi sorun olmuyomus normalmıs akıntı olması benim hep vardı aynı devam ediyo.benim de var ya.. yarın sorcam doktora, korktum mantar ya da enfeksiyon olmasın diye
lord hamile giyim de ebrunun karşısında kalıyor
bende de kaşıntı fln yok ama cok tuhaflaştı akıntım yaa.. böle beyaz oldu resmen.. su gibi akıyo yürürken fln.. ay cok fena. sorcam bakalım yarın
bende de kaşıntı fln yok ama cok tuhaflaştı akıntım yaa.. böle beyaz oldu resmen.. su gibi akıyo yürürken fln.. ay cok fena. sorcam bakalım yarın
lord da 20 tl ye rengarenk hamile bodyleri var.saol canım benim..
elhamraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
elhamraaaaaaaa online ol kız..kendine gel bak karnındaki bebiş üzülcek he :)
elhamraklava:
lord da 20 tl ye rengarenk hamile bodyleri var.
şimdi biraz bol geliyo göbek kısımları ama bir iki aya iyi olur. uzun kollu bisiklet yakalı, penye.
boğazlı olanları da var kış için yerimseniben
teşekkür ederiz yiwruumm..DOĞRUSUNU ÖĞRENELİM
Vajina sürekli yenilenen bir dokudur ve eski dokular akıntı şeklinde atılır. Bu akıntı bazı kadınlarda çok az iken, bazılarında günlük ped kullanılmasını gerektirecek kadar fazla olabilir.
Vajinanın doğal olan bu akıntısı beyaz-sarı renktedir, genellikle kokusuzdur ve beraberinde idrar yaparken yanma, ağrı, kaşıntı gibi belirtiler yoktur.Gebelik döneminde bazı kadınlarda vajinal akıntıda bir artış olabilir. Akıntınız yukarıdaki özellikleri taşıyorsa bu, fizyolojik bir akıntıdır ve size ve bebeğinize zarar vermez. Koyu kıvamlı, yeşil, kahve renkli, beraberinde ağrı, yanma, kaşıntı gibi belirtiler olan akıntılar ise kanamaya, bir enfeksiyona veya rahimağzında bir soruna işaret ederler ve mutlaka doktor değerlendirmesi gerektirirler.
"Su gibi bir akıntı" ise genellikle gebeliğin sonlarına doğru görülebilen bir belirtidir. Bu tür bir akıntı bebeğin başının idrar torbasına yaptığı baskı sonucu istemsiz bir idrar kaçırma olabileceği gibi, gebelik kesesinin herhangi bir nedene bağlı yırtılması sonucunda amniyos sıvısı boşalması yani "su gelmesi" olabilir. Bu haftalarda çok çok ender görülen, ancak konumuz akıntı olduğu için burada anlatılmış olan bu "suların erken gelmesi" durumu mutlaka doktora başvurmayı gerektirir.
Kaynak: Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 17.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
aa supermis alırım onlardan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?