2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allahım hepimizin bebişlerini korusun..inşallah hepimizinki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir..

keyfim kaçtıbilmiyorumkismile

kolay gelsin canım.sıkma canıını .(

kalp kapakçığında sorun varmış. Okumayım diyorum ama dayanamıyorum bu seferde evham yapıyorum.
Ah canım yaa.. Allah annesine Sabır versin inşallah..
Hayırlısı neyse o olsun kızlar.. Allahtan geliyo böyle şeyler sonucta, kabullenmek ve hayırlısının bu olduğuna inanmak gerekiyor..

aramızda varmı benim gibi ilk bebeğini kaybeden

yaşadığım için buna benzer bi olay keyfim kaçıverdimafoldumben

üzme kendini cnm ya..allahtan gelen birşey,mutlaka bir hayır vardır.belki gelecekte daha büyük bi acı yaşıcaktın bunu düşün..inşallah herkes sağlıklı bi şekilde bebişleri dünyaya getircek...allah o anneyede sabır versin,çok zor bi durum

kızlarrrr izmirde lc ye gıden varmı nerde bulcm bu hamiş kıyafetlerını yafss

tühh ya keşke sölemeseydim herkesin tadını kaçırdım pardon kızlar yaaa:kedi:

Neyse hadi güzel konulara tekrar geri dönelim.
Ben daha bebişe hiç bişey almadım bir sürü ciciler almak istiyorum oyuncaklar felan battaniyler ayy ne kadar güzel dimi düşününce.

tühh ya keşke sölemeseydim herkesin tadını kaçırdım pardon kızlar yaaa:kedi:

dedim ya etraftada duydum ben ama rabbim veriyo ondan gelene bişi yapamıosun.verende o alanda o ... dua edelim gerisi boş.. allah bizi sağlıklaaaa bebişlerimize kavuşmayı nasip etsinnnnnn.
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…