lord hamile giyim de ebrunun karşısında kalıyormerci canım bakarım oralara ebru yu biliyorum evt
Slm bayanlar ,
neler yazdınız diye çok merak ediyorum ara ara okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyyor çok yoğun bir işyerinde çalışıyorum bide stresli ve gergin.
Benimde kıyafetlerim olmuyor yani pantolonlarım olmuyor sadece etek ve kazak giyorum sıkıldım ama hep aynı şeyleri giymekden de.
Sitede bugün bir yazı okudum hem okudum hem ağladım bir bayan ayrıntılı ultrasona girmiş ve bebeği hastaymış 21 haftalık felan ve alacaklarmış bebeğini.Rabbim tüm bebeklerimizi korusun bende korkuyorum Allah göstermesin ya bişey çıkarsa diye 2 hafta sonrada ben giricem ayrıntılıya off ya off içim sıkıldı düşününce gözlerim doldu yine.
ah kıyamam yaa Allahım hiçbirimize göstermesin inşallah..
nesi varmış ki bebeciğin acaba
Slm bayanlar ,
neler yazdınız diye çok merak ediyorum ara ara okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyyor çok yoğun bir işyerinde çalışıyorum bide stresli ve gergin.
Benimde kıyafetlerim olmuyor yani pantolonlarım olmuyor sadece etek ve kazak giyorum sıkıldım ama hep aynı şeyleri giymekden de.
Sitede bugün bir yazı okudum hem okudum hem ağladım bir bayan ayrıntılı ultrasona girmiş ve bebeği hastaymış 21 haftalık felan ve alacaklarmış bebeğini.Rabbim tüm bebeklerimizi korusun bende korkuyorum Allah göstermesin ya bişey çıkarsa diye 2 hafta sonrada ben giricem ayrıntılıya off ya off içim sıkıldı düşününce gözlerim doldu yine.
neyse kızlar ben çıkıyorum moralim bozduldu zaten koçiş yok iki gün istanbula gitti toplantıya
hem onun özlemi hem can sıkıntısı biraz iş yapayım hem annemin gönlğ olsun hemde cn sıkıntım gitsi n
Ah canım yaa.. Allah annesine Sabır versin inşallah..kalp kapakçığında sorun varmış. Okumayım diyorum ama dayanamıyorum bu seferde evham yapıyorum.
keyfim kaçtıbilmiyorumkismile
kaçmasın alsanaalsanasmilekeyfim kaçtıbilmiyorumkismile
kaçmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:bbo:
yaşadığım için buna benzer bi olay keyfim kaçıverdimafoldumben
aramızda varmı benim gibi ilk bebeğini kaybeden
tühh ya keşke sölemeseydim herkesin tadını kaçırdım pardon kızlar yaaa:kedi:
ya olsunnn.. kaçmasın işteeeyaşadığım için buna benzer bi olay keyfim kaçıverdimafoldumben
tühh ya keşke sölemeseydim herkesin tadını kaçırdım pardon kızlar yaaa:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?