2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pembemavimasal biz senle satdaşız herhalde

bu arada deomon buğün yok ve listeyi hala düzeltmedi hııııııııııııııııııııııııııııııııı

22 eylül benim canım.cinsiyet bellimi senin ?benimkisi kesin değil ama kız dedi dr en son gittiğimde

burdayım teyzoş buğünde küçük odamı temizliyom ve düzenliyom toparladıkca kandime geldim valla nasılsın canım yaaŞeniz
iyiyim yiwrum ben de naapiim işte yine ctesi geldi diyee seviniyom hihoyyyt

ne yemek yapcan hazellllll valla bu mutfak olayından iyice tiksindim ben hergün ne yapcam diye düşünmekten dünden kabuskam kaldı yanına ne yapsam diye düşünüyorum

ben genelde kapuskanın yanına makarna yaparım sen de yapabilirsin ve corba

cumartesileri bende seviyom çünkü aşkitom evde oluyor

bende 22 eylül canım allah nasip ederse haftaya cumartesi kontrolüm var ozman belli olur inşallah

kızlar catlak için sne kullanıyorsunuz diye soranlar olmuş dr um ilk mustelayı önerdi sonra lerac ı cok pahalı onlar diyince munix_c önerdi onunkullanıyor şişesi pompalı şişsde kullanması çok rahat oluyor içeriği zaten doğal badem kaysı kakao lavanta gibi yağlaın karışımı

cumartesileri bende seviyom çünkü aşkitom evde oluyor

bende 22 eylül canım allah nasip ederse haftaya cumartesi kontrolüm var ozman belli olur inşallah
ay yerim seni aşkitom demeni bayanssulusmile
benimki de evde oluyor ama ben işte oluyom 1 de cıkıyom delikafadulden

çok küçüktü pek anlamamıştım ozaman Allah korusun böle büyüdükten sonra hissettikten sonra çok zor oolur

e ben sana çiğli organizeye uğra dedim olmazsa kemeraltı

ooof of

çiğli uzak cnm yaaa kemeraltına ugrcmda

ilk bebebğim olcak canım resimdeki cok yakın arkadaşımızın kızı ama ilk göz agrımız sayılır elimizde büyüdü sayılır

ilk bebebğim olcak canım resimdeki cok yakın arkadaşımızın kızı ama ilk göz agrımız sayılır elimizde büyüdü sayılır

anladım bana senin kızın olacak gibi geldi de ondan sordum :)tutacak mı bakalım tahminiiimmm zemuszemus

ay yerim seni aşkitom demeni bayanssulusmile
benimki de evde oluyor ama ben işte oluyom 1 de cıkıyom delikafadulden

yeme teyzoş o benim herseyim aşkitom ,canımın içi ,prensim ,minişimin babası ,bıdığım,allah başımızdan eksik etmesin aşkımı ve aşklarınızı:kedi:

ben çalışıyom ya yarın da erken kalkcam kötükedihüso 1 de çıkcam işten, ona seviniyom kaydirigubbakcemile3
pazar benim için uyku demek

anladııım..benim calısma seklim de söyle aslında 1 cumartesi calısıyorum 1 cumartesi calısmıyorum.ama cumartesi nöbetim varsa önümüzdeki hafta içi istediğim bir gün izin kullanıyorum o acıdan cok memnumum ben.mesela haftaya ctsi nöbet var ptsi evde olucam kaydirigubbakcemile3

hıh :dilcikar:

anladım bana senin kızın olacak gibi geldi de ondan sordum :)tutacak mı bakalım tahminiiimmm zemuszemus

hayırlısı bakalım canım bizde merak ediyoz pipilimi. kutulumu diye ilk hamile olduğumu ögrenince hep erkek gibi geldi 2.5 aylık gibi rüyamda kız gördüm bakalım ne gelcek herseyden önce eli aygı düzgün saglıklı bebiş olsun ve hayırlı evlatlar olsun bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…