- Konu Sahibi daemon
-
- #28.161
pembemavimasal biz senle satdaşız herhalde
bu arada deomon buğün yok ve listeyi hala düzeltmedi hııııııııııııııııııııııııııııııııı
iyiyim yiwrum ben de naapiim işte yine ctesi geldi diyee seviniyom hihoyyytburdayım teyzoş buğünde küçük odamı temizliyom ve düzenliyom toparladıkca kandime geldim valla nasılsın canım yaaŞeniz
ne yemek yapcan hazellllll valla bu mutfak olayından iyice tiksindim ben hergün ne yapcam diye düşünmekten dünden kabuskam kaldı yanına ne yapsam diye düşünüyorum
iyiyim yiwrum ben de naapiim işte yine ctesi geldi diyee seviniyom hihoyyyt
cumartesileri bende seviyom çünkü aşkitom evde oluyor
bende 22 eylül canım allah nasip ederse haftaya cumartesi kontrolüm var ozman belli olur inşallah
ay yerim seni aşkitom demeni bayanssulusmilecumartesileri bende seviyom çünkü aşkitom evde oluyor
bende 22 eylül canım allah nasip ederse haftaya cumartesi kontrolüm var ozman belli olur inşallah
çok küçüktü pek anlamamıştım ozaman Allah korusun böle büyüdükten sonra hissettikten sonra çok zor oolur
e ben sana çiğli organizeye uğra dedim olmazsa kemeraltı
ooof of
ben çalışıyom ya yarın da erken kalkcam kötükedihüso 1 de çıkcam işten, ona seviniyom kaydirigubbakcemile3aynen öylee :)uykuuuuuuuuuu ne güzel yaa
ilk bebebğim olcak canım resimdeki cok yakın arkadaşımızın kızı ama ilk göz agrımız sayılır elimizde büyüdü sayılır
ay yerim seni aşkitom demeni bayanssulusmile
benimki de evde oluyor ama ben işte oluyom 1 de cıkıyom delikafadulden
aşka bak beee alkisalkisalkisyeme teyzoş o benim herseyim aşkitom ,canımın içi ,prensim ,minişimin babası ,bıdığım,allah başımızdan eksik etmesin aşkımı ve aşklarınızı:kedi:
ben çalışıyom ya yarın da erken kalkcam kötükedihüso 1 de çıkcam işten, ona seviniyom kaydirigubbakcemile3
pazar benim için uyku demek
çiğli uzak cnm yaaakemeraltına ugrcmda
hıh :dilcikar:anladııım..benim calısma seklim de söyle aslında 1 cumartesi calısıyorum 1 cumartesi calısmıyorum.ama cumartesi nöbetim varsa önümüzdeki hafta içi istediğim bir gün izin kullanıyorum o acıdan cok memnumum ben.mesela haftaya ctsi nöbet var ptsi evde olucam kaydirigubbakcemile3
anladım bana senin kızın olacak gibi geldi de ondan sordum :)tutacak mı bakalım tahminiiimmm zemuszemus
ay ben de ekimde geldiğimde her bi yeri gezmiştim opuyorumnanaktanay nasıl gezesim geldi kemeraltında
aşka bak beee alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?