2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende arada hüsmen ağa gibi yuvarlanıyorum
özellikle karnım toksa merdiven çıkmak ölüm gibi geliyor.
mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri
bende 1 katı asansörle çıkıyom eve gidincekaydirigubbakcemile3

ben valla çok sevdim.. aynı küçük istanbul. hatta istanbulun ayılardan bayağı arınmış hali.
sokakta ohh gezmiştik rahat rahat her yeri.
buralarda insan artık sokağa cıkmaya korkuyor

kesinlikle öyle sana katılıyorum..

kızlar benim bugün ara ara batma gibi ağrım var karnımda neden acaba?yani cok kısa sürüyor ama acıyor biraz bişeyler oluyor icimde sonra geciyor

Bahsettiğin koca ile yapılacak iki kişilik güreşse, şimdiden iple çekiyorum. Yasak ya öyle canım çekiyor ki, adamı nerdeyse her gece rüyamda farklı pozisyonda görüyorum. delikafadulden
ayy evet ya bazen bende görüyorum bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

ayy ağlıcam sevinçten
bi akrabamız
bi halciyle bağlantı kurdu
fena çekmişti canım 2 meyveyi
onları bulduuuu
akşama getircekler

valla canım bulaşık makinesini, icat edenden allah razı olsunnnn
evlendiğimden beri en çok kullandığım şey o olamzsa ölürdüdm heralde
hele çalışınca mutlaka gerekli

kesinlikle öyle sana katılıyorum..

kızlar benim bugün ara ara batma gibi ağrım var karnımda neden acaba?yani cok kısa sürüyor ama acıyor biraz bişeyler oluyor icimde sonra geciyor
canım normalmiş ya rahim büyüdüğü için oluyormuş. benim de arada oluyor.
ama çok aşırı olursa doktoruna danış mutlaka

ukla,kanarya,dilek hoşgeldiniz kızlar

bende 1 katı asansörle çıkıyom eve gidincekaydirigubbakcemile3

hehehe bende asansörle çıksam 1 kat çıkacağım ama utanıyorum biri görürde rezil olurum diye delikafadulden

ayy ağlıcam sevinçten
bi akrabamız
bi halciyle bağlantı kurdu
fena çekmişti canım 2 meyveyi
onları bulduuuu
akşama getircekler

şanslı köftehor seni cokacimcoook

ay benim de merdiven cıkarken nefesim kesiliyor bacaklarıma ağrılar giriyor.. ay valla yaşlı gibi olduk hee..
eskiden patküt çıkardım ya

ay benim de merdiven cıkarken nefesim kesiliyor bacaklarıma ağrılar giriyor.. ay valla yaşlı gibi olduk hee..

hele uzun sure yattıysam var ya kalktığımda kakılmıs gibi yürüyorum resmen bel agrısından acaip komik oluyorumkaydirigubbakcemile3

benim evde 3. kat ve asansör yok
kuçukuçular gibi dilim dışarıda her katta mola veriyorum

ben merdiven cıkıyorum valla sorun yasamıyorum su an icin aman nazar degmesin 10.katta oturuyorum 3-5 kat durumuma gore artık yürüyerek cıkıyorum sonra asansöre biniyorum ama bel ağrım var benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…