2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben kacar kalan işimide bitireyim gelir biraz daha dinlenir sonra mutfaga gecerim k.i.b opuyorumnanaktan

yine gel bide ben gezdiriyim kuşum,handa dibek kahvesi içeriz dinlenirken oooh
haaaa tamammm delikafadulden
doğumdan birkaç ay sonra bi gelmemiz lazım zaten..
eşimin babaannesi bacagında sorun var yaşlandı da tabi yürüyemiyor. kadın düğüne bile gelemedi. torununun çocugu oluyo bu. görmek isteyecektir garibim canım yaa.. ona bi göstermeye götürürüz kısmet olursa..

hangi semttelermişkine

ben de izmiri cok severim ama maalesef hiçbir bağımız yok oraylaa.gezmeye geldim birkac kez sadece o kadar

e kızım gelmişken bırakmam zaten uğrarız.. bebişleri de tanıştırırız kanka olurlar delikafadulden

olleeey çok sevindim be bebişleride görürüz dediğin gibi hihoyyyt

memleketim diye demiyorum yeminle süper bi şehir tam yaşancak şehir

ayyy gelsenize kız ceren
valla aynı fikirdeyim.
ben zaten istanbulun ayı insanlarından fln cok sıkıldım. hamilelikten sonra daha bi batıyo buradaki ayılar. ayı doldu artık buralar gerçekten.
ama izmirin insanları sıcak ve doğal genelde. öle sokakta daha rahat yürüyebiliyorsun.
valla eşim gidelim dese giderim ben..
ama işte iş olayları fln var.

burda çık sokağa herkesle selamlaşabilirsin
ne giydiğine ne yaptığına karışırlar
iş konusunda zorluk yaşanıyo işte
maalesefbilmiyorumkismile

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sengözlerimebaksanab alkisalkisalkis şakkıdı :sm_cool:

burda çık sokağa herkesle selamlaşabilirsin
ne giydiğine ne yaptığına karışırlar
iş konusunda zorluk yaşanıyo işte
maalesefbilmiyorumkismile
ben valla çok sevdim.. aynı küçük istanbul. hatta istanbulun ayılardan bayağı arınmış hali.
sokakta ohh gezmiştik rahat rahat her yeri.
buralarda insan artık sokağa cıkmaya korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…