ayneeeeeeeen allah muhabbetinizi artırsın aska bak..kaydirigubbakcemile3
ay ben de ekimde geldiğimde her bi yeri gezmiştim opuyorumnanaktan
hıh :dilcikar:
haaaa tamammm delikafaduldenyine gel bide ben gezdiriyim kuşum,handa dibek kahvesi içeriz dinlenirken oooh
maşallah diyin kızlar aaaaaaaaaaaaaaaa nazar degdirceksiniz gören 1 senelik evli sanacak ama 5.5 sene oldu allah daha iyisini sizlere nasip etsin
haaaa tamammm delikafadulden
doğumdan birkaç ay sonra bi gelmemiz lazım zaten..
eşimin babaannesi bacagında sorun var yaşlandı da tabi yürüyemiyor. kadın düğüne bile gelemedi. torununun çocugu oluyo bu. görmek isteyecektir garibim canım yaa.. ona bi göstermeye götürürüz kısmet olursa..
haaaa tamammm delikafadulden
doğumdan birkaç ay sonra bi gelmemiz lazım zaten..
eşimin babaannesi bacagında sorun var yaşlandı da tabi yürüyemiyor. kadın düğüne bile gelemedi. torununun çocugu oluyo bu. görmek isteyecektir garibim canım yaa.. ona bi göstermeye götürürüz kısmet olursa..
konaktalar. orada kalıyoz bizde geldiğimizde.. hala ve babaanne ikisi beraber yaşıyolarhangi semttelermişkine
izmir süper ya. ben iş bulalım yerleşelim bile dedim eşime vallaben de izmiri cok severim ama maalesef hiçbir bağımız yok oraylaa.gezmeye geldim birkac kez sadece o kadar
ben de izmiri cok severim ama maalesef hiçbir bağımız yok oraylaa.gezmeye geldim birkac kez sadece o kadar
konaktalar. orada kalıyoz bizde geldiğimizde.. hala ve babaanne ikisi beraber yaşıyolar
izmir süper ya. ben iş bulalım yerleşelim bile dedim eşime valla
e kızım gelmişken bırakmam zaten uğrarız.. bebişleri de tanıştırırız kanka olurlar delikafaduldene ben varım ya artık:umursamaz:
oh oh ne güzel gelince banada uğrucaksınız bak ha
e kızım gelmişken bırakmam zaten uğrarız.. bebişleri de tanıştırırız kanka olurlar delikafadulden
valla aynı fikirdeyim.memleketim diye demiyorum yeminle süper bi şehir tam yaşancak şehir
ayyy gelsenize kız ceren
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytolleeey çok sevindim be bebişleride görürüz dediğin gibi hihoyyyt
valla aynı fikirdeyim.
ben zaten istanbulun ayı insanlarından fln cok sıkıldım. hamilelikten sonra daha bi batıyo buradaki ayılar. ayı doldu artık buralar gerçekten.
ama izmirin insanları sıcak ve doğal genelde. öle sokakta daha rahat yürüyebiliyorsun.
valla eşim gidelim dese giderim ben..
ama işte iş olayları fln var.
e ben varım ya artık:umursamaz:
oh oh ne güzel gelince banada uğrucaksınız bak ha
ben valla çok sevdim.. aynı küçük istanbul. hatta istanbulun ayılardan bayağı arınmış hali.burda çık sokağa herkesle selamlaşabilirsin
ne giydiğine ne yaptığına karışırlar
iş konusunda zorluk yaşanıyo işte
maalesefbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?