2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar neyse ben yatıyorum. size bir bakayım dedim. çok uykum geldi sabah yine erkenden hortlayıp 7.30 daki toplantıya yetişmem gerekiyor..
öpüyorum herkesiii

bende yatıyorum kızlar iyigeceler herkese. Daemon sakın bu gece kalkıp bişeyler pişireyim deme çatlıcan yakında yoksa

Son düzenleme:
daemon kız hoşgeldin..
hosbulduk ama sen gıttın bılem hadı gorusuruzz
bende yatıyorum kızlar iyigeceler herkese. Daemon sakın bu gece kalkıp bişeyler pişireyim deme çatlıcan yakında yoksa
akannehir benımkı yıne acıktı heralde hareketlenme hıssedıyorum hergun aynı saatte yokluyo annesını yemiycem yemiycem yemiiyyyceeeemmmmmmakannehir
ben de cıkıyorum kızlar film buldum sonunda esimle film izlicezz..iyi geceler..

ne ızlıyceksınızzz.....

daemon mesaj attım özelden canım :)) senın yıne uykun yok sanırım senın mınık senı cok ugrastırcak anlasılan :)) ben de cıkıyorum arkadasım kıb ıyı geceler

Günaydın kızlar
dün akşam zeytinli açma yaptım, çok güzel oldu pastane açması gibi
fotoğraf makinesini eşim arabadan getirirse öğlen resmini çekip siteye tarifini ekliyecem

Günaydın kızlar
fotoğraf makinesini eşim arabadan getirirse öğlen resmini çekip siteye tarifini ekliyecem

günaydın
size geliyorum o zaman kapıyı aç cokacimcoook

offf yine çok zor uyandım yaa.. 7.20de buradaydıımm mafoldumben

Günaydın kızlar

sabah sabah ilk sayfada zeytinli açma ohh maşşalah akşama daha neler yeriz allah bilir afiyet olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…