2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eyvahhh annen mii varr aklinialirimsmile aman gene kızmasın nette geziyorsun benle ilgilenmiyorsun diye annemin tribidir buuu esim yoktu ama simdii geldiii yemek yicez biz de

yuok benimki benimle ilgilenmiyosun diye bi trip atmaz işim bitmeden ,internetin başına oturmama kızarki çok haklı ama napimm size bi takılddımmı bırakamıyorum kaydirigubbakcemile3

bugun sabahtan anneme gıttım canım kuzenler gelmıstı gec geldım eve aksam yemegı falan derken bu saat oldu..

naptınıs bensiz?? neler kacırdım

nerdesin şekerim yaa gece 2 de gül böreği yapıyorum diye yazmışsın dedim herhalde bu yedi yedi çatladı :)

yuok benimki benimle ilgilenmiyosun diye bi trip atmaz işim bitmeden ,internetin başına oturmama kızarki çok haklı ama napimm size bi takılddımmı bırakamıyorum kaydirigubbakcemile3

benim annem kırk yılda bir geldiğinden haklı olarak ilgi bekliyor ondan canım seninkisi yakınmıs ya

nerdesin şekerim yaa gece 2 de gül böreği yapıyorum diye yazmışsın dedim herhalde bu yedi yedi çatladı :)

HEHEHEHyaptım boregımı afıyetle yedım ama uyuyamadım yıne=)) napıyım bu halımle yasamayı ogrenmeye calısıyorum bugunde cok yoruldum kuzenlerın 3 cocugu ablamın ıkı cocugu bugun epey staj yaptım 1-5 yas arası 5 cocuk cınnet gecırcektım bı bagırdım 5ınıde oturttum en sonunda dayanamayıp tebrık ettıler benıkaydirigubbakcemile3

daemon en son konuşulan buluşma saati 13:30 değilmi?
bide ben mekanın tarifine bakmadım daha en kötü seni ararım diye düşündüm:) Bu arada özelden herkezin telefonunu almak lazım esasında sende uklayla esmerin nosu var dimi başkalarınında var mı ???

esmerle uklanın nosu var canım saat 13.30 dendı en son sanırım. tmm o zamn yarın arayım bende kekiki kesın olarak ayarlayalım. adres kolay canım sureyya operasının karsı sokagı hemen solda. bulamayanlar ıcın en kolayı altıyolda bulusuruz.

içerden senin bebişş de eyvaahh demiştir ne cadı bir annem var bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrr selam..bugun dayanamadım bende minişime bişi aldım eve bi geldim annemde dayanamamış bişiler almışşş uff ne güzel şeyler var ya insanın gözü kalıyooo :)

kız beyzaaaa oğlusun oluyomuss... hayırlı olsuunnnn hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…