- Konu Sahibi daemon
-
- #28.441
kızlaaarrr
eyvahhh annen mii varr aklinialirimsmile aman gene kızmasın nette geziyorsun benle ilgilenmiyorsun diye annemin tribidir buuuesim yoktu ama simdii geldiii yemek yicez biz de
sen nerelerdesin bugun de yoktun galiba hayırdııırrr seker
bugun sabahtan anneme gıttım canım kuzenler gelmıstı gec geldım eve aksam yemegı falan derken bu saat oldu..
naptınıs bensiz?? neler kacırdım
bugun sabahtan anneme gıttım canım kuzenler gelmıstı gec geldım eve aksam yemegı falan derken bu saat oldu..
naptınıs bensiz?? neler kacırdım
nerdesin şekerim yaa gece 2 de gül böreği yapıyorum diye yazmışsın dedim herhalde bu yedi yedi çatladı :)
yuok benimki benimle ilgilenmiyosun diye bi trip atmaz işim bitmeden ,internetin başına oturmama kızarki çok haklı ama napimm size bi takılddımmı bırakamıyorum kaydirigubbakcemile3
nerdesin şekerim yaa gece 2 de gül böreği yapıyorum diye yazmışsın dedim herhalde bu yedi yedi çatladı :)
HEHEHEHyaptım boregımı afıyetle yedım ama uyuyamadım yıne=)) napıyım bu halımle yasamayı ogrenmeye calısıyorum bugunde cok yoruldum kuzenlerın 3 cocugu ablamın ıkı cocugu bugun epey staj yaptım 1-5 yas arası 5 cocuk cınnet gecırcektım bı bagırdım 5ınıde oturttum en sonunda dayanamayıp tebrık ettıler benıkaydirigubbakcemile3
içerden senin bebişş de eyvaahh demiştir ne cadı bir annem var bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?