2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iste ilk ya bir heves var bende de..gerci annem herseyini aldı bana pek bisey kalmadı hihoyyyt ama tabi buyukler duruyor odası arabası falan..

yok canım korkma doktorun daha ıyı bılır tabıkı ama netten bak ısterden 3 lü bu haftalarda yapılıyor 22.haftada falanda 2.düzey usg ama ıcını ferah tut doktorunun bır bıldıgı var sanırım

ayy her şeye panik yapıyorumm düşük tehlikesinden sonra yürüyüşüm bile değişmişş öle dio herkes ohaoldumsmile

ikimizin doktor da kesin bisey dememis ama kız olma ihtimallerine ısık yakmıs bence ikimizin bebis de kız zemuszemus ben cok memnunum valla insallah degismez

bencede canım ikimızınkıde kız.bende cooook memnunum allah saglık versın hepsı evlat.ama benım ıcıme dogmustu tutturdum bu kız dıye.dr bakarken o lafı soyleyınce pıpıyı bende gayrı ıhtıyarı kız yaa kız ben bılıyorum demezmıyım.dr da haklı olarak e bılıyorsan bana nıye soruyorsun dedı ben bır bozuldum.sey yanı ben hıs olarak fılan dedımde gecıstı oyle.:hulya:

ıyı kasamlar kızlar ben cıkıyorum pc gözlerımı cok yoruyor bıkac saat sonra yıne gelırım görüşürüz

o da bir hosmus doktor da bana sordu ne hissediyorsun annelerin hisleri cıkar dedi.genelde tutturuyorlar dedi.ben de kız dedim sonra sanırım haklısın bu kıza benziyor dedi zemuszemus evt tabiki canım önce saglıklısı

yaa oyle dedı ıste .ben nerden bılecem tabıkı hıslerımle.onunda farkındadır herhalde.bos bulundu belkıde olabılır bızede olmazmı bazen bos bulunup neler cıkar o agzımızdan.sonrada pısman oluruz dımı.lmaz:

evt zaten ama doktorlarda vardır böyle hastalıklarla ilgili yorum yaptığın zaman sudur budur bundan olabilir diye hemen bozuverirler insanı..seninkisi bos bulunmustur tabiki yoksa annelerin bir fikri olur tabiki hissettikleri icine dogan bisey..

yanı onun ıcın bende pek cıddıye almadım acıkcası.:umursamaz:

erkekkkkkkkkkmişşşşşşşşşşş ben sana demiştim beyzaaaaaaaaaaaaaaaa aklinialirimsmile cosmo bilemediiiiiiiiii :)))99999999

eşim istanbulda ben annemle evdeyiz sizinddemi komişleriniz yok olumunekankayizsmile

eyvahhh annen mii varr aklinialirimsmile aman gene kızmasın nette geziyorsun benle ilgilenmiyorsun diye annemin tribidir buuu esim yoktu ama simdii geldiii yemek yicez biz de

erkekkkkkkkkkmişşşşşşşşşşş ben sana demiştim beyzaaaaaaaaaaaaaaaa aklinialirimsmile cosmo bilemediiiiiiiiii :)))99999999

kaydirigubbakcemile3 allah emi senii neyse kuşumm sonra konusuruz şimdilik çıkmam lazımm öptümm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…