- Konu Sahibi daemon
-
- #28.421
acele etme canım yada ortak renkler al fazlada bişey alma şimdi gördükçe haşuna gittikçe alırsın hem birden masraf olmamış oluyo iyi oluyo öyle bizim abimizin eşyaları beşigimiz falan bişeylerimiz var kız olursa bişeyler alırım zaten yazın bi çıtçıtlı badi giycekler isilik olcak yavrucaklar ah :sinifsinif:ah
yok canım korkma doktorun daha ıyı bılır tabıkı ama netten bak ısterden 3 lü bu haftalarda yapılıyor 22.haftada falanda 2.düzey usg ama ıcını ferah tut doktorunun bır bıldıgı var sanırım
öpüyorum seni canım şimdi çıkmam gerek
ikimizin doktor da kesin bisey dememis ama kız olma ihtimallerine ısık yakmıs bence ikimizin bebis de kız zemuszemus ben cok memnunum valla insallah degismez
bencede canım ikimızınkıde kız.bende cooook memnunum allah saglık versın hepsı evlat.ama benım ıcıme dogmustu tutturdum bu kız dıye.dr bakarken o lafı soyleyınce pıpıyı bende gayrı ıhtıyarı kız yaa kız ben bılıyorum demezmıyım.dr da haklı olarak e bılıyorsan bana nıye soruyorsun dedı ben bır bozuldum.sey yanı ben hıs olarak fılan dedımde gecıstı oyle.:hulya:
o da bir hosmus doktor da bana sordu ne hissediyorsun annelerin hisleri cıkar dedi.genelde tutturuyorlar dedi.ben de kız dedim sonra sanırım haklısın bu kıza benziyor dedi zemuszemus evt tabiki canım önce saglıklısı
yaa oyle dedı ıste .ben nerden bılecem tabıkı hıslerımle.onunda farkındadır herhalde.bos bulundu belkıde olabılır bızede olmazmı bazen bos bulunup neler cıkar o agzımızdan.sonrada pısman oluruz dımı.lmaz:
evt zaten ama doktorlarda vardır böyle hastalıklarla ilgili yorum yaptığın zaman sudur budur bundan olabilir diye hemen bozuverirler insanı..seninkisi bos bulunmustur tabiki yoksa annelerin bir fikri olur tabiki hissettikleri icine dogan bisey..
ben kacar herkese ıyı aksamlar.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool:
hoşşgeldiiin..yalnız mısın sen de
eşim istanbulda ben annemle evdeyiz sizinddemi komişleriniz yok olumunekankayizsmile
erkekkkkkkkkkmişşşşşşşşşşş ben sana demiştim beyzaaaaaaaaaaaaaaaa aklinialirimsmile cosmo bilemediiiiiiiiii :)))99999999
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?